Artigos (18) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1993

  1. Analysis of a modification of the ASOG method for vapor-liquid equilibrium prediction

    Chemical Engineering and Processing, Vol. 32, Núm. 5, pp. 277-281

  2. Biocatálisis en medio orgánico: micelas reversas

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 37-45

  3. Características y aplicaciones de los sistemas de pulsación (I): equipos y procesos de separación física y química

    Ingeniería química, Núm. 286, pp. 233-240

  4. Características y aplicaciones de los sistemas de pulsación (y II): procesos biotecnológicos

    Ingeniería química, Núm. 288, pp. 147-154

  5. Eliminación de ácido clorogénico durante el procesado acuoso de las almendras de girasol

    Grasas y aceites, Vol. 44, Núm. 4, pp. 235-242

  6. Evaluación de microorganismos para la producción de proteína unicelular (single-cell protein)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 244, pp. 99-104

  7. Extracción de aceite de soja. (I) Proceso convencional

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 3, pp. 33-41

  8. Extracción de aceite de soja: (y II) Incorporación de nuevas tecnologías

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 6, pp. 67-72

  9. Frequency and Time Resolved Measurements at Rotating Ring-Disk Electrodes for Studying Localized Corrosion

    Journal of the Electrochemical Society, Vol. 140, Núm. 7, pp. 1955-1961

  10. Intergranular corrosion susceptibility of austenitic–ferritic duplex stainless steels: Application of potentiokinetic reactivation tests

    Materials Science and Technology (United Kingdom), Vol. 9, Núm. 2, pp. 163-171

  11. Kinetics of alpha-dicarbonyls reduction by L-glycol dehydrogenase (NAD+) from Enterobacter aerogenes.

    The Italian journal of biochemistry, Vol. 42, Núm. 2, pp. 79-89

  12. La biomasa microbiana como alimento

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 3, pp. 61-68

  13. Oil extractability from enzymatically treated soybean and sunflower: range of operational variables

    Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 3, pp. 277-284

  14. On the behaviour of lignin and hemicelluloses during the acetosolv processing of wood

    Bioresource Technology, Vol. 46, Núm. 3, pp. 233-240

  15. Optimization of catalysed acetosolv fractionation of pine wood

    Holzforschung, Vol. 47, Núm. 3, pp. 188-196

  16. PRODUCTION OF EXTRACELLULAR POLYSACCHARIDES

    ANALES DE LA ASOCIACION QUIMICA ARGENTINA, Vol. 81, Núm. 1, pp. 15-23

  17. Prehydrolysis of Eucalyptus wood with dilute sulphuric acid: operation at atmospheric pressure

    Holz als Roh- und Werkstoff, Vol. 51, Núm. 5, pp. 357-363

  18. Study of Enterobacteriaceae throughout the manufacturing and ripening of hard goats' cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 75, Núm. 3, pp. 240-246