Physicochemical parameters, biologically active polyphenols and sensory analyses of "vinhos verdes" wines from North of Portugal

  1. Castillo Sánchez, Juan Javier
  2. Mejuto Fernández, Juan Carlos
  3. García Falcón, Sonia
  4. Simal Gándara, Jesús
Livre:
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
  1. Sáenz Navajas, María Pilar (coord.)
  2. Campo, Eva (coord.)
  3. Fernández Zurbano, Purificación (coord.)
  4. Valentin, Dominique (coord.)
  5. Ferreira González, Vicente (coord.)

Éditorial: Consejería de Agricultura, Ganadería y Desarrollo Rural ; Gobierno de La Rioja

ISBN: 978-84-8125-336-8

Année de publication: 2010

Pages: 39

Congreso: Foro Mundial del Vino (7. 2010. Logroño)

Type: Communication dans un congrès