Factores que afectan al crecimiento y supervivencia de los microorganismos en los alimentos

  1. Julia Carballo Rodríguez 1
  1. 1 Universidade de Vigo. Campus de Ourense. Facultade de Ciencias. Area de Microbioloxía.
Libro:
Enfermedades y otros riesgos asociados con el consumo de alimentos
  1. Filemón Rodríguez Rodríguez (ed. lit.)
  2. Juan José Gómez Fernández (ed. lit.)
  3. Tomás Miguel Rodríguez Serrano (ed. lit.)
  4. Miguel Ángel González Ordoñez (ed. lit.)
  5. Luis Montes Rodríguez (ed. lit.)
  6. Félix Afonso Feijoó (ed. lit.)
  7. Federico Rodríguez Álvarez (ed. lit.)
  8. Silvia Delgado Alonso (ed. lit.)
  9. Francisco Javier Carballo García (ed. lit.)

Editorial: Gráficas Celarayn

ISBN: 84-605-7585-3

Ano de publicación: 1998

Páxinas: 17-42

Tipo: Capítulo de libro