Publicacións en colaboración con investigadores/as de Universidade de Santiago de Compostela (12)

2019

  1. Evaluation of caffeine, vitamins and taurine in energy drinks

    Journal of Food and Nutrition Research, Vol. 58, Núm. 2, pp. 107-114

  2. Nuevos absorbentes basados en líquidos iónicos para bombas de calor de absorción de alta prestación

    La investigación del Grupo Especializado de Termodinámica de las Reales Sociedades Españolas de Física y Química. Vol. 8, Año 2017

  3. Physical properties of seven deep eutectic solvents based on L-proline or betaine

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 131, pp. 517-523

  4. Propiedades termofísicas y eco-toxicidad del absorbente colina dihidrógenofosfato para su posible aplicación con agua como refrigerante

    La investigación del Grupo Especializado de Termodinámica de las Reales Sociedades Españolas de Física y Química. Vol. 8, Año 2017

2018

  1. Cosolvent effect on physical properties of 1,3-dimethyl imidazolium dimethyl phosphate and some theoretical insights on cellulose dissolution

    Journal of Molecular Liquids, Vol. 265, pp. 114-120

  2. Equilibrium in electrolyte systems

    Thermodynamics of Phase Equilibria in Food Engineering (Elsevier), pp. 529-562

  3. Liquid window of some biologically-active ionic liquids

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 126, pp. 1-10

1995

  1. Isobaric Vapor-Liquid Equilibria of Water + Ethanol + Hexyl Acetate

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 40, Núm. 5, pp. 1094-1096

1990

  1. Vapor-Liquid Equilibrium of the System Methanol + Benzene + Cyclohexane at 760 mmHg

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 35, Núm. 1, pp. 30-33