Biotecnoloxía e Calidade en Industrias Agroalimentarias e Medio Ambiente
ByCIAMA
Universidade Do Porto
Oporto, PortugalPublicacións en colaboración con investigadores/as de Universidade Do Porto (3)
2022
-
Morphometric and molecular characterization of Kudoa encrasicoli n. sp. (Myxozoa: Myxosporea) from the European anchovy, Engraulis encrasicolus (L.) (Clupeiformes: Engraulidae)
Systematic Parasitology, Vol. 99, Núm. 5, pp. 621-636
2014
-
Evaluation of Giardia duodenalis viability after metronidazole treatment by flow cytometry
Memorias do Instituto Oswaldo Cruz, Vol. 109, Núm. 8, pp. 1078-1080
2013
-
Revisiting the octopicolid copepods (Octopicolidae: Octopicola Humes, 1957): Comparative morphology and an updated key to species
Systematic Parasitology, Vol. 86, Núm. 1, pp. 77-86