MARIA DEL CARMEN
SEIJO COELLO
CATEDRATICO/A DE UNIVERSIDAD TC
María
Fernández González
Publicacións nas que colabora con María Fernández González (10)
2014
-
Contribution of botanical origin and sugar composition of honeys on the crystallization phenomenon
Food Chemistry, Vol. 149, pp. 84-90
-
Optimización de modelos preditivos do risco de infección e predición de colleita nos viñedos do Ribeiro
Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 9-37
2013
-
Nutritional value and antioxidant activity of honeys produced in a European Atlantic area
Food Chemistry, Vol. 138, Núm. 2-3, pp. 851-856
-
Spatial and temporal distribution of Alternaria spores in the Iberian Peninsula atmosphere, and meteorological relationships: 1993-2009
International Journal of Biometeorology, Vol. 57, Núm. 2, pp. 265-274
-
Wpływ pochodzenia botanicznego miodów z północno-zachodniej hiszpanii na zawartość niektórych przeciwutleniaczy
Journal of Apicultural Science, Vol. 57, Núm. 1, pp. 5-14
2012
-
Cladosporium airborne spore incidence in the environmental quality of the Iberian Peninsula
Grana, Vol. 51, Núm. 4, pp. 293-304
2011
-
Descriptive analysis of Rubus honey from the north-west of Spain
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 11, pp. 2329-2336
-
Effects of meteorological factors on the levels of Alternaria spores on a potato crop
International Journal of Biometeorology, Vol. 55, Núm. 2, pp. 243-252
-
Fungal diversity in honeys from northwest Spain and their relationship to the ecological origin of the product
Grana, Vol. 50, Núm. 1, pp. 55-62
-
Recent trends in airborne pollen for tree species in Galicia, NW Spain
Climate Research, Vol. 48, Núm. 2-3, pp. 281-291