Capítulos de libro (10) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2020

  1. Effect of Chemical Composition on the Thermal Profiles of Afuega’l Pitu Cheese (PDO)

    Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 49-53

  2. Effect of Chitosan Concentration on the Rheological Properties of Acetic and Lactic Acid Solutions

    Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 20-24

  3. Hands-on colour: an STEAM project

    Hands-on science: Science education, discovering and understanding the wonders of nature (Universidade de Vigo), pp. 307-308

  4. Hypergeometric Multivariate Orthogonal Polynomials

    Tutorials, Schools, and Workshops in the Mathematical Sciences (Birkhauser), pp. 165-193

  5. Indicador composto de valoración do desempeño turístico sustentable dos espazos naturais protexidos (ENP) da provincia de Ourense

    Proxectos INOU 2019: Investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 9-35

  6. Lorena Otero Cerdeira, informática, cidades intelixentes, tecnoloxías da información

    Quero ser investigadora, Universidade de Vigo (Universidade de Vigo)

  7. Microstructure, Rheology, and Composition of a Spanish Cheese

    Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 54-58

  8. Onboard software

    CubeSat Handbook: From Mission Design to Operations (Elsevier), pp. 237-250

  9. Scientix, the Community for Science Education in Europe

    Hands-on science: Science education, discovering and understanding the wonders of nature (Universidade de Vigo), pp. 302-305

  10. Una propuesta lúdica de alfabetización científica en el ámbito de las ciudades

    Panorama actual de la enseñanza de las ciencias (Fundación editora), pp. 83-88