Liburu kapituluak (10) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

2020

  1. Effect of Chemical Composition on the Thermal Profiles of Afuega’l Pitu Cheese (PDO)

    Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 49-53

  2. Effect of Chitosan Concentration on the Rheological Properties of Acetic and Lactic Acid Solutions

    Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 20-24

  3. Hands-on colour: an STEAM project

    Hands-on science: Science education, discovering and understanding the wonders of nature (Universidade de Vigo), pp. 307-308

  4. Hypergeometric Multivariate Orthogonal Polynomials

    Tutorials, Schools, and Workshops in the Mathematical Sciences (Birkhauser), pp. 165-193

  5. Indicador composto de valoración do desempeño turístico sustentable dos espazos naturais protexidos (ENP) da provincia de Ourense

    Proxectos INOU 2019: Investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 9-35

  6. Lorena Otero Cerdeira, informática, cidades intelixentes, tecnoloxías da información

    Quero ser investigadora, Universidade de Vigo (Universidade de Vigo)

  7. Microstructure, Rheology, and Composition of a Spanish Cheese

    Springer Proceedings in Materials (Springer Nature), pp. 54-58

  8. Onboard software

    CubeSat Handbook: From Mission Design to Operations (Elsevier), pp. 237-250

  9. Scientix, the Community for Science Education in Europe

    Hands-on science: Science education, discovering and understanding the wonders of nature (Universidade de Vigo), pp. 302-305

  10. Una propuesta lúdica de alfabetización científica en el ámbito de las ciudades

    Panorama actual de la enseñanza de las ciencias (Fundación editora), pp. 83-88