Capítulos de libro (9) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2014

  1. "Cineforum de Biologçia" : adquisición de competencias transversales a través del cine

    Experiencias e innovación docente en el contexto actual de la docencia universitaria (Ourense : Educación editora), pp. 315-319

  2. Anemofilia y entomofilia

    Manual de prácticas de botánica: laboratorio y campo (Servicio de Publicaciones = Servizo de Publicacións), pp. 199-206

  3. Futures research insights and methods

    ROUTLEDGE COMPANION TO THE FUTURE OF MARKETING (ROUTLEDGE), pp. 416-448

  4. Marker Compounds, Relative Response Factors, and Toxic Equivalent Factors

    Seafood and Freshwater Toxins: Pharmacology, Physiology, and Detection (CRC Press), pp. 57-76

  5. Microbiological and Biochemical Characteristics of Spanish Fermented Sausages

    Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 55-72

  6. Morfología polínica

    Manual de prácticas de botánica: laboratorio y campo (Servicio de Publicaciones = Servizo de Publicacións), pp. 187-197

  7. Optimización de modelos preditivos do risco de infección e predición de colleita nos viñedos do Ribeiro

    Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 9-37

  8. Production and Bioactivity of Oligosaccharides from Biomass Hemicelluloses

    Food Oligosaccharides: Production, Analysis and Bioactivity (Wiley Blackwell), pp. 88-106

  9. Starter and Adjunct Microbial Cultures Used in the Manufacture of Fermented and/or Cured or Ripened Meat and Dairy Products

    Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 35-54