Instituto
Agroecolox
Capítulos de libro (9) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2014
-
"Cineforum de Biologçia" : adquisición de competencias transversales a través del cine
Experiencias e innovación docente en el contexto actual de la docencia universitaria (Ourense : Educación editora), pp. 315-319
-
Anemofilia y entomofilia
Manual de prácticas de botánica: laboratorio y campo (Servicio de Publicaciones = Servizo de Publicacións), pp. 199-206
-
Futures research insights and methods
ROUTLEDGE COMPANION TO THE FUTURE OF MARKETING (ROUTLEDGE), pp. 416-448
-
Marker Compounds, Relative Response Factors, and Toxic Equivalent Factors
Seafood and Freshwater Toxins: Pharmacology, Physiology, and Detection (CRC Press), pp. 57-76
-
Microbiological and Biochemical Characteristics of Spanish Fermented Sausages
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 55-72
-
Morfología polínica
Manual de prácticas de botánica: laboratorio y campo (Servicio de Publicaciones = Servizo de Publicacións), pp. 187-197
-
Optimización de modelos preditivos do risco de infección e predición de colleita nos viñedos do Ribeiro
Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 9-37
-
Production and Bioactivity of Oligosaccharides from Biomass Hemicelluloses
Food Oligosaccharides: Production, Analysis and Bioactivity (Wiley Blackwell), pp. 88-106
-
Starter and Adjunct Microbial Cultures Used in the Manufacture of Fermented and/or Cured or Ripened Meat and Dairy Products
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 35-54