Argitalpenak (43) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

2003

  1. 5-HT1 and 5-HT2 receptor activation reduces N-methyl-D-aspartate (NMDA)-stimulated LH secretion in prepubertal male and female rats

    European Journal of Endocrinology, Vol. 148, Núm. 1, pp. 121-127

  2. Acclimation of S. aurata to various salinities alters energy metabolism of osmoregulatory and nonosmoregulatory organs

    American Journal of Physiology - Regulatory Integrative and Comparative Physiology, Vol. 285, Núm. 4 54-4

  3. Antigenic relationships between Aggregata octopiana and A. eberthi two parasites of cephalopods

    Acta Protozoologica, Vol. 42, Núm. 3, pp. 191-195

  4. Bacteria associated with sardine (Sardina pilchardus) eggs in a natural environment (Ría de Vigo, Galicia, northwestern Spain)

    FEMS Microbiology Ecology, Vol. 44, Núm. 3, pp. 329-334

  5. Calbindin and calretinin immunoreactivities identify different types of neurons in the adult lamprey spinal cord

    Journal of Comparative Neurology, Vol. 455, Núm. 1, pp. 72-85

  6. Characterization of Vibrio strains isolated from turbot (Scophthalmus maximus) culture by phenotypic analysis, ribotyping and 16S rRNA gene sequence comparison

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 95, Núm. 4, pp. 693-703

  7. Choline acetyltransferase-immunoreactive neurons in the retina of adult and developing lampreys

    Brain Research, Vol. 993, Núm. 1-2, pp. 154-163

  8. Comportamiento agronómico de 23 patrones de melocotonero

    Vida rural, Núm. 175, pp. 56-62

  9. Conocimiento previo de la profesión de fisioterapia en los alumnos de nuevo ingreso de la escuela Universitaria de fisioterapia de Pontevedra

    Fisioterapia, Vol. 25, Núm. 1, pp. 44-53

  10. Control biológico de la acidez de los vinos: las bacterias lácticas y las bacterias acéticas

    Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003

  11. Development of catecholaminergic systems in the spinal cord of the dogfish Scyliorhinus canicula (Elasmobranchs)

    Developmental Brain Research, Vol. 142, Núm. 2, pp. 141-150

  12. Ecology of Saccharomyces cerevisiae in Spontaneous Fermentations at a Rías Baixas Appelotion Controlé Winery

    Journal of the Institute of Brewing, Vol. 109, Núm. 4, pp. 305-308

  13. Efectividad de diferentes desinfectantes de uso alimentario frente a microorganismos aislados de una industria alimentaria

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 341, pp. 49-52

  14. Effect of temperature, salinity and nutrient content on the survival responses of Vibrio splendidus biotype I

    Microbiology, Vol. 149, Núm. 2, pp. 369-375

  15. Effects of neuroactive steroids on myelin of peripheral nervous system

    Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology

  16. Effects of successive intrastriatal methylmercury administrations on dopaminergic system

    Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol. 55, Núm. 2, pp. 173-177

  17. El carácter flocuante en las levaduras

    Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003

  18. Estudio descriptivo de la musculatura flexoextensora de la rodilla en porteros de fútbol profesional de primera división

    Cuestiones de fisioterapia: revista universitaria de información e investigación en Fisioterapia, Vol. 23, Núm. 23, pp. 84-90

  19. Evaluación microbiológica de filetes de atún congelados

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 49-53

  20. GH responses to GHRH and GHRP-6 in Streptozotocin (STZ)-diabetic rats

    Life Sciences, Vol. 73, Núm. 26, pp. 3375-3385