Saila
Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Argitalpenak (43) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
2003
-
5-HT1 and 5-HT2 receptor activation reduces N-methyl-D-aspartate (NMDA)-stimulated LH secretion in prepubertal male and female rats
European Journal of Endocrinology, Vol. 148, Núm. 1, pp. 121-127
-
Acclimation of S. aurata to various salinities alters energy metabolism of osmoregulatory and nonosmoregulatory organs
American Journal of Physiology - Regulatory Integrative and Comparative Physiology, Vol. 285, Núm. 4 54-4
-
Antigenic relationships between Aggregata octopiana and A. eberthi two parasites of cephalopods
Acta Protozoologica, Vol. 42, Núm. 3, pp. 191-195
-
Bacteria associated with sardine (Sardina pilchardus) eggs in a natural environment (Ría de Vigo, Galicia, northwestern Spain)
FEMS Microbiology Ecology, Vol. 44, Núm. 3, pp. 329-334
-
Calbindin and calretinin immunoreactivities identify different types of neurons in the adult lamprey spinal cord
Journal of Comparative Neurology, Vol. 455, Núm. 1, pp. 72-85
-
Characterization of Vibrio strains isolated from turbot (Scophthalmus maximus) culture by phenotypic analysis, ribotyping and 16S rRNA gene sequence comparison
Journal of Applied Microbiology, Vol. 95, Núm. 4, pp. 693-703
-
Choline acetyltransferase-immunoreactive neurons in the retina of adult and developing lampreys
Brain Research, Vol. 993, Núm. 1-2, pp. 154-163
-
Comportamiento agronómico de 23 patrones de melocotonero
Vida rural, Núm. 175, pp. 56-62
-
Conocimiento previo de la profesión de fisioterapia en los alumnos de nuevo ingreso de la escuela Universitaria de fisioterapia de Pontevedra
Fisioterapia, Vol. 25, Núm. 1, pp. 44-53
-
Control biológico de la acidez de los vinos: las bacterias lácticas y las bacterias acéticas
Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003
-
Development of catecholaminergic systems in the spinal cord of the dogfish Scyliorhinus canicula (Elasmobranchs)
Developmental Brain Research, Vol. 142, Núm. 2, pp. 141-150
-
Ecology of Saccharomyces cerevisiae in Spontaneous Fermentations at a Rías Baixas Appelotion Controlé Winery
Journal of the Institute of Brewing, Vol. 109, Núm. 4, pp. 305-308
-
Efectividad de diferentes desinfectantes de uso alimentario frente a microorganismos aislados de una industria alimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 341, pp. 49-52
-
Effect of temperature, salinity and nutrient content on the survival responses of Vibrio splendidus biotype I
Microbiology, Vol. 149, Núm. 2, pp. 369-375
-
Effects of neuroactive steroids on myelin of peripheral nervous system
Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology
-
Effects of successive intrastriatal methylmercury administrations on dopaminergic system
Ecotoxicology and Environmental Safety, Vol. 55, Núm. 2, pp. 173-177
-
El carácter flocuante en las levaduras
Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003
-
Estudio descriptivo de la musculatura flexoextensora de la rodilla en porteros de fútbol profesional de primera división
Cuestiones de fisioterapia: revista universitaria de información e investigación en Fisioterapia, Vol. 23, Núm. 23, pp. 84-90
-
Evaluación microbiológica de filetes de atún congelados
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 49-53
-
GH responses to GHRH and GHRP-6 in Streptozotocin (STZ)-diabetic rats
Life Sciences, Vol. 73, Núm. 26, pp. 3375-3385