Química analítica e alimentaria
Departamento
PEDRO ANTONIO
ARAUJO NESPEREIRA
PROFESOR/A TITULAR DE UNIVERSIDAD TC
Publicacións nas que colabora con PEDRO ANTONIO ARAUJO NESPEREIRA (7)
2022
-
Detección automática de momentos de risco alérxico da poboación ourensá
Proxectos INOU 2021: Investigación aplicada na provincia de Ourense (Vicerreitoría do Campus de Ourense), pp. 75-97
2018
-
Presentación del Grupo Interdisciplinar del Campus del Agua de la Universidad de Vigo “Investigación y Aplicación de Aguas y Aguas Termales”
Libro de actas del II Symposium Internacional de Termalismo y Calidad de Vida: Ourense (España), 20-21 de septiembre de 2017 : [STCV-II] (Universidade de Vigo), pp. 195-198
2012
-
Hydrogeothermal modelling vs. inorganic chemical composition of thermal waters from the area of Carballiño (NW Spain)
Hydrology and Earth System Sciences, Vol. 16, Núm. 1, pp. 157-166
2010
-
Classification of thermal springs and wells waters through adamellite and granodiorite rocks based on inorganic pattern
Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry, Vol. 9, Núm. 1, pp. 188-198
2009
-
Behaviour of thermal waters through granite rocks based on residence time and inorganic pattern
Journal of Hydrology, Vol. 373, Núm. 3-4, pp. 329-336
-
Occurrence of soluble organic compounds in thermal waters by ion trap mass detection
Chemosphere, Vol. 75, Núm. 1, pp. 34-47
2004
-
Potencialidad terapéutica del agua del manatial de Sandim
Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 3, pp. 177-184