Facultade de Ciencias
Centro
Universitat de Lleida
Lleida, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Universitat de Lleida (6)
2022
-
Unveiling the Antioxidant Therapeutic Functionality of Sustainable Olive Pomace Active Ingredients
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 5
2021
-
Encapsulated pine bark polyphenolic extract during gastrointestinal digestion: Bioaccessibility, bioactivity and oxidative stress prevention
Foods, Vol. 10, Núm. 2
-
Predictive phytotoxic value of water-soluble allelochemicals in plant extracts for choosing a cover crop or mulch for specific weed control
Italian Journal of Agronomy, Vol. 16, Núm. 4
-
Valorization of agro-food by-products and their potential therapeutic applications
Food and Bioproducts Processing, Vol. 128, pp. 247-258
2019
-
Efecto fitotóxico de "Medicago" sp. sobre malas hierbas problemáticas en viñedo
XVII Congreso de la Sociedad Española de Malherbología: libro de actas, Vigo, 8-10 de octubre de 2019
-
The extent to which genetics and lean grade affect fatty acid profiles and volatile compounds in organic pork
PeerJ, Vol. 2019, Núm. 7