Centro
Facultade de Ciencias
Artigos (34) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1993
-
A geometrical-kinematical approach to spiral wave formation: super-spiral waves
Physica D: Nonlinear Phenomena, Vol. 64, Núm. 4, pp. 420-430
-
Airborne pollen and spores of León (Spain)
International Journal of Biometeorology, Vol. 37, Núm. 2, pp. 89-95
-
Biocatálisis en medio orgánico: micelas reversas
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 37-45
-
Comparison between the Kinetics of the Alkaline Fading of Carbocation Dyes in Water/Sodium Bis(2-ethylhexyl) Sulfosuccinate/Isooctane Microemulsions and in Homogeneous Media
Langmuir, Vol. 9, Núm. 4, pp. 889-893
-
Comparison of GC-MS and HPLC-UV for Determination of Procymidone in Wine
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 4, pp. 674-677
-
Determination of bisphenols a and f in noncured epoxy resins by rp-hplc-fluorescence techniques
Journal of Chromatographic Science, Vol. 31, Núm. 11, pp. 450-454
-
Determination of total oil in petroleum tanker ballast water by zeroth-, first- and second-derivative infrared spectrophotometry and least-squares curve fitting
Vibrational Spectroscopy, Vol. 5, Núm. 2, pp. 245-251
-
Diferencias de composición en las asociaciones de acritarcos de seis localidades de la Formación Oville (NO de España). Edad Cámbrico Medio-Tremadoc Inferior
Revista española de paleontología, Vol. 8, Núm. 2, pp. 221-235
-
Effect of neurotensin on growth hormone release in vivo
Life Sciences, Vol. 53, Núm. 3, pp. 227-232
-
Effects of the acetylcholinesterase toxin of aeromonas hydrophila on the central nervous system of fish
Microbial Pathogenesis, Vol. 14, Núm. 5, pp. 411-415
-
Eliminación de ácido clorogénico durante el procesado acuoso de las almendras de girasol
Grasas y aceites, Vol. 44, Núm. 4, pp. 235-242
-
Evaluación de microorganismos para la producción de proteína unicelular (single-cell protein)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 244, pp. 99-104
-
Extracción de aceite de soja. (I) Proceso convencional
Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 3, pp. 33-41
-
Extracción de aceite de soja: (y II) Incorporación de nuevas tecnologías
Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 6, pp. 67-72
-
Infrared spectrophotometric determination of citral corrected for limonene interference in lemon and orange essential oils
Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 2, pp. 193-197
-
Instabilities Of Magnetic Flux Tubes In A Stellar Convection Zone I. Equatorial Flux Rings In Differentially Rotating Stars
Geophysical & Astrophysical Fluid Dynamics, Vol. 72, Núm. 1-4, pp. 209-247
-
Kinetic parameters in non‐stoichiometric epoxy‐resin/m‐xylylenediamine reactions
Journal of Applied Polymer Science, Vol. 47, Núm. 3, pp. 533-541
-
Kinetics of alpha-dicarbonyls reduction by L-glycol dehydrogenase (NAD+) from Enterobacter aerogenes.
The Italian journal of biochemistry, Vol. 42, Núm. 2, pp. 79-89
-
Kinetics of the hydrolysis of bisphenol A diglycidyl ether (BADGE) in water-based food simulants - Implications for legislation on the migration of BADGE-Type epoxy resins into foodstuffs
Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 345, Núm. 7, pp. 527-532
-
La biomasa microbiana como alimento
Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 3, pp. 61-68