Artigos (34) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1993

  1. A geometrical-kinematical approach to spiral wave formation: super-spiral waves

    Physica D: Nonlinear Phenomena, Vol. 64, Núm. 4, pp. 420-430

  2. Airborne pollen and spores of León (Spain)

    International Journal of Biometeorology, Vol. 37, Núm. 2, pp. 89-95

  3. Biocatálisis en medio orgánico: micelas reversas

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 37-45

  4. Comparison between the Kinetics of the Alkaline Fading of Carbocation Dyes in Water/Sodium Bis(2-ethylhexyl) Sulfosuccinate/Isooctane Microemulsions and in Homogeneous Media

    Langmuir, Vol. 9, Núm. 4, pp. 889-893

  5. Comparison of GC-MS and HPLC-UV for Determination of Procymidone in Wine

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 4, pp. 674-677

  6. Determination of bisphenols a and f in noncured epoxy resins by rp-hplc-fluorescence techniques

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 31, Núm. 11, pp. 450-454

  7. Determination of total oil in petroleum tanker ballast water by zeroth-, first- and second-derivative infrared spectrophotometry and least-squares curve fitting

    Vibrational Spectroscopy, Vol. 5, Núm. 2, pp. 245-251

  8. Diferencias de composición en las asociaciones de acritarcos de seis localidades de la Formación Oville (NO de España). Edad Cámbrico Medio-Tremadoc Inferior

    Revista española de paleontología, Vol. 8, Núm. 2, pp. 221-235

  9. Effect of neurotensin on growth hormone release in vivo

    Life Sciences, Vol. 53, Núm. 3, pp. 227-232

  10. Effects of the acetylcholinesterase toxin of aeromonas hydrophila on the central nervous system of fish

    Microbial Pathogenesis, Vol. 14, Núm. 5, pp. 411-415

  11. Eliminación de ácido clorogénico durante el procesado acuoso de las almendras de girasol

    Grasas y aceites, Vol. 44, Núm. 4, pp. 235-242

  12. Evaluación de microorganismos para la producción de proteína unicelular (single-cell protein)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 244, pp. 99-104

  13. Extracción de aceite de soja. (I) Proceso convencional

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 3, pp. 33-41

  14. Extracción de aceite de soja: (y II) Incorporación de nuevas tecnologías

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 6, pp. 67-72

  15. Infrared spectrophotometric determination of citral corrected for limonene interference in lemon and orange essential oils

    Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 2, pp. 193-197

  16. Instabilities Of Magnetic Flux Tubes In A Stellar Convection Zone I. Equatorial Flux Rings In Differentially Rotating Stars

    Geophysical & Astrophysical Fluid Dynamics, Vol. 72, Núm. 1-4, pp. 209-247

  17. Kinetic parameters in non‐stoichiometric epoxy‐resin/m‐xylylenediamine reactions

    Journal of Applied Polymer Science, Vol. 47, Núm. 3, pp. 533-541

  18. Kinetics of alpha-dicarbonyls reduction by L-glycol dehydrogenase (NAD+) from Enterobacter aerogenes.

    The Italian journal of biochemistry, Vol. 42, Núm. 2, pp. 79-89

  19. Kinetics of the hydrolysis of bisphenol A diglycidyl ether (BADGE) in water-based food simulants - Implications for legislation on the migration of BADGE-Type epoxy resins into foodstuffs

    Fresenius' Journal of Analytical Chemistry, Vol. 345, Núm. 7, pp. 527-532

  20. La biomasa microbiana como alimento

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 3, pp. 61-68