Centro
Facultade de Ciencias
Teses dirixidas (248) Teses dirixidas por miembros de Centro
2023
-
Carga alergénica en la atmósfera de la ciudad de Ourense
Álvarez López, Sabela
Dirixida por FRANCISCO JAVIER RODRIGUEZ RAJO -
Development of new deer (cervus elaphus) meat products: evaluation of the physicochemical parameters, chemical composition, volatile compounds, sensorial attributes, and shelf-life
Vargas Ramella, Márcio
Dirixida por JOSE MANUEL LORENZO RODRIGUEZ -
Estimation of the risk of early blight disease during the vegetative development of the potato crop and its storage
MENO FARIÑAS, LAURA
Dirixida por OLGA ESCUREDO PEREZ y MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO -
Inclusão do bagaço da azeitona na dieta de acabamento de suinos da raça Bísara.: Efeito na conformação da carcaça, na qualidade da carne e dos produtos cárneos processados
Silva Leite, Ana
Dirixida por JOSE MANUEL LORENZO RODRIGUEZ -
Modeling of moisture transport associated with tropical cyclones
Pérez Alarcón, Albenis
Dirixida por LUIS GIMENO PRESA y RAQUEL OLALLA NIETO MUÑIZ -
Modelos territoriales de aprovechamiento de los recursos termales en Europa
Vazquez Barquero, Jose Angel
Dirixida por SANTIAGO LAGO PEÑAS y PEDRO ANTONIO ARAUJO NESPEREIRA -
Procesos de degradación, adsorción y desorción de tres antibióticos en suelos de cultivo de Galicia
ÁLVAREZ ESMORÍS, CRISTINA
Dirixida por MANUEL ARIAS ESTEVEZ -
Transference, accumulation and distribution of Hg in biotic and abiotic components of forested ecosystems
Méndez López, Melissa
Dirixida por MANUEL ARIAS ESTEVEZ y JUAN CARLOS NOVOA MUÑOZ -
Use of soil microbial communities as indicators of soil pollution by heavy metals
Campillo Cora, Claudia
Dirixida por MANUEL ARIAS ESTEVEZ y DAVID FERNANDEZ CALVIÑO
2022
-
Alimentación del "porco celta" con castaña: efecto sobre la vida útil, capacidad antioxidante y comportamiento culinario de la carne
Echegaray Suárez, Noemí
Dirixida por JOSE MANUEL LORENZO RODRIGUEZ y FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA -
Application of the circular economy in the chestnut production cycle
Costa Trigo, Iván
Dirixida por JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ y NELSON PEREZ GUERRA -
Biorefinery of brewery wastes to produce bioactive molecules with food interest (bacteriocins and biosurfactants)
Outeiriño Rodríguez, David
Dirixida por JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ y NELSON PEREZ GUERRA -
Characterization of thermophilic lipolytic enzymes: Searching and study of microorganisms and enzymes with biotechnological interest from galician hot springs
González González, Roberto
Dirixida por MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ -
Estudio ecofisiológico de poblaciones de elymus spp., en respuesta al estrés hídrico y salino
Borrajo Martone, Celina
Dirixida por ADELA MARIA SANCHEZ MOREIRAS y MANUEL JOAQUIN REIGOSA ROGER -
Estudio fenológico y aerobiológico en un olivar en Ourense
Garrido Fernández, Alejandro
Dirixida por FRANCISCO JAVIER RODRIGUEZ RAJO -
Extraction of valuable compounds from agricultural sources and red macroalgae to develop novel gels
Sanz Llorens, Vanesa
Dirixida por MARIA DOLORES TORRES PEREZ y HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ -
Impact of tetracyclines on microbial communities in agricultural soils
Santás Miguel, Vanesa
Dirixida por DAVID FERNANDEZ CALVIÑO y MANUEL ARIAS ESTEVEZ -
Influencia del cambio climático sobre vitis vinifera en el noroeste de la Península ibérica
Piña Rey, Alba
Dirixida por FRANCISCO JAVIER RODRIGUEZ RAJO -
Integration of second and third generation biorefineries: valorization of fast-growing paulownia wood and invasive macroalga sargassum
García del Río, Pablo
Dirixida por ALOIA ROMANI PEREZ y GIL GARROTE VELASCO -
Obtention of bioactive peptides from porcine liver and their application in meat products
BORRAJO BASTERO, PAULA
Dirixida por JOSE MANUEL LORENZO RODRIGUEZ