Teses dirixidas (248) Teses dirixidas por miembros de Centro

2023

  1. Carga alergénica en la atmósfera de la ciudad de Ourense

    Álvarez López, Sabela

    Dirixida por FRANCISCO JAVIER RODRIGUEZ RAJO
  2. Development of new deer (cervus elaphus) meat products: evaluation of the physicochemical parameters, chemical composition, volatile compounds, sensorial attributes, and shelf-life

    Vargas Ramella, Márcio

    Dirixida por JOSE MANUEL LORENZO RODRIGUEZ
  3. Estimation of the risk of early blight disease during the vegetative development of the potato crop and its storage

    MENO FARIÑAS, LAURA

    Dirixida por OLGA ESCUREDO PEREZ y MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
  4. Inclusão do bagaço da azeitona na dieta de acabamento de suinos da raça Bísara.: Efeito na conformação da carcaça, na qualidade da carne e dos produtos cárneos processados

    Silva Leite, Ana

    Dirixida por JOSE MANUEL LORENZO RODRIGUEZ
  5. Modeling of moisture transport associated with tropical cyclones

    Pérez Alarcón, Albenis

    Dirixida por LUIS GIMENO PRESA y RAQUEL OLALLA NIETO MUÑIZ
  6. Modelos territoriales de aprovechamiento de los recursos termales en Europa

    Vazquez Barquero, Jose Angel

    Dirixida por SANTIAGO LAGO PEÑAS y PEDRO ANTONIO ARAUJO NESPEREIRA
  7. Procesos de degradación, adsorción y desorción de tres antibióticos en suelos de cultivo de Galicia

    ÁLVAREZ ESMORÍS, CRISTINA

    Dirixida por MANUEL ARIAS ESTEVEZ
  8. Transference, accumulation and distribution of Hg in biotic and abiotic components of forested ecosystems

    Méndez López, Melissa

    Dirixida por MANUEL ARIAS ESTEVEZ y JUAN CARLOS NOVOA MUÑOZ
  9. Use of soil microbial communities as indicators of soil pollution by heavy metals

    Campillo Cora, Claudia

    Dirixida por MANUEL ARIAS ESTEVEZ y DAVID FERNANDEZ CALVIÑO

2022

  1. Alimentación del "porco celta" con castaña: efecto sobre la vida útil, capacidad antioxidante y comportamiento culinario de la carne

    Echegaray Suárez, Noemí

    Dirixida por JOSE MANUEL LORENZO RODRIGUEZ y FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
  2. Application of the circular economy in the chestnut production cycle

    Costa Trigo, Iván

    Dirixida por JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ y NELSON PEREZ GUERRA
  3. Biorefinery of brewery wastes to produce bioactive molecules with food interest (bacteriocins and biosurfactants)

    Outeiriño Rodríguez, David

    Dirixida por JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ y NELSON PEREZ GUERRA
  4. Characterization of thermophilic lipolytic enzymes: Searching and study of microorganisms and enzymes with biotechnological interest from galician hot springs

    González González, Roberto

    Dirixida por MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
  5. Estudio ecofisiológico de poblaciones de elymus spp., en respuesta al estrés hídrico y salino

    Borrajo Martone, Celina

    Dirixida por ADELA MARIA SANCHEZ MOREIRAS y MANUEL JOAQUIN REIGOSA ROGER
  6. Estudio fenológico y aerobiológico en un olivar en Ourense

    Garrido Fernández, Alejandro

    Dirixida por FRANCISCO JAVIER RODRIGUEZ RAJO
  7. Extraction of valuable compounds from agricultural sources and red macroalgae to develop novel gels

    Sanz Llorens, Vanesa

    Dirixida por MARIA DOLORES TORRES PEREZ y HERMINIA DOMINGUEZ GONZALEZ
  8. Impact of tetracyclines on microbial communities in agricultural soils

    Santás Miguel, Vanesa

    Dirixida por DAVID FERNANDEZ CALVIÑO y MANUEL ARIAS ESTEVEZ
  9. Influencia del cambio climático sobre vitis vinifera en el noroeste de la Península ibérica

    Piña Rey, Alba

    Dirixida por FRANCISCO JAVIER RODRIGUEZ RAJO
  10. Integration of second and third generation biorefineries: valorization of fast-growing paulownia wood and invasive macroalga sargassum

    García del Río, Pablo

    Dirixida por ALOIA ROMANI PEREZ y GIL GARROTE VELASCO
  11. Obtention of bioactive peptides from porcine liver and their application in meat products

    BORRAJO BASTERO, PAULA

    Dirixida por JOSE MANUEL LORENZO RODRIGUEZ