Publicacións nas que colabora con Alberto Cepeda Sáez (9)

2021

  1. Determination of pharmaceuticals and heavy metals in groundwater for human and animal consumption and crop irrigation in Galicia

    Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 38, Núm. 12, pp. 2055-2076

1996

  1. Lactic acid bacteria isolated from Arzua cows' milk cheese

    International Dairy Journal, Vol. 6, Núm. 1, pp. 65-78

1994

  1. MICROBIOLOGICAL STUDY OF ARZÚA CHEESE (NW SPAIN) THROUGHOUT CHEESEMAKING AND RIPENING

    Journal of Food Safety, Vol. 14, Núm. 3, pp. 229-241

1991

  1. Enfermedades infecciosas de los conejos (Y II): rinitis,pasterelosis y enterotoxiemias

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 293, pp. 37-40

1990

  1. Aplicaciones de la irradiación de los alimentos: Diversos aspectos relacionados

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 214, pp. 23-28

  2. Evolución de Brucella Abortus cepa 19 en quesos gallegos de pasta blanda (tipo Ulloa) elaborados con leche cruda contaminada artificialmente

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 212, pp. 105-107