Publicaciones en las que colabora con Tomás González Villa (9)
2021
-
Oral lichen planus: a microbiologist point of view
International microbiology: official journal of the Spanish Society for Microbiology, Vol. 24, Núm. 3, pp. 275-289
-
Parasporal crystal toxins in bacillus thuringiensis
Developmental Biology in Prokaryotes and Lower Eukaryotes (Springer), pp. 125-148
2020
-
A hundred years of bacteriophages: Can phages replace antibiotics in agriculture and aquaculture?
Antibiotics, Vol. 9, Núm. 8, pp. 1-30
2012
-
Microbial Pectic Enzymes in the Food and Wine Industry
FOOD INDUSTRIAL PROCESSES - METHODS AND EQUIPMENT (INTECH EUROPE), pp. 201-218
2003
-
Control biológico de la acidez de los vinos: las bacterias lácticas y las bacterias acéticas
Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003
-
El carácter flocuante en las levaduras
Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003
2000
-
Isolation and taxonomic study of a new canthaxanthin-containing bacterium, Gordonia jacobaea MV-1 sp. nov
International microbiology: official journal of the Spanish Society for Microbiology, Vol. 3, Núm. 2, pp. 107-111
1999
-
Phaffia rhodozyma: Primer microorganismo explotado para la producción de astaxantina
Biotecnología y aplicaciones de microorganismos pigmentados
1983
-
Ecofisiología de levaduras vínicas
Temas de microbiología (Ediciones Universidad de Salamanca), pp. 183-214