Biorefinería e Valorización da Biomasa

Constituído o 01 de abril de 2024

Responsable: GIL GARROTE VELASCO

Departamento: Enxeñaría química

Centro: Facultade de Ciencias

Campus: Ourense

Instituto: Instituto de Agroecoloxía e Alimentación

-

Investigadores/as

Colaboradores/as

beta Especialidades predominantes (top 10) Obtido de publicacións help
Obtido de publicacións

As especialidades temáticas mostradas obtivéronse mediante a aplicación de modelos de intelixencia artificial, obtidos como resultado do Proxecto Hércules.

A listaxe pode conter erros. En fase de avaliación e mellora. Compartido para recoller suxestións da comunidade.

  1. Food Science (Agricultural and Biological Sciences) Filtro
  2. Biotechnology (Biochemistry, Genetics and Molecular Biology) Filtro
  3. Bioengineering (Chemical Engineering) Filtro
  4. Organic Chemistry (Chemistry) Filtro
  5. Applied Microbiology and Biotechnology (Immunology and Microbiology) Filtro
  6. Renewable Energy, Sustainability and the Environment (Energy) Filtro
  7. General Chemical Engineering (Chemical Engineering) Filtro
  8. Analytical Chemistry (Chemistry) Filtro
  9. Chemistry (miscellaneous) (Chemistry) Filtro
  10. General Environmental Science (Environmental Science) Filtro