Publicacións nas que colabora con Ana Bernardo Álvarez (25)

2008

  1. Biochemical changes during the ripening of San Simón da Costa cheese (PDO) manufactured from pasteurised milk

    Australian Journal of Dairy Technology, Vol. 63, Núm. 2, pp. 68-76

  2. Biochemical changes during the ripening of homemade 'San Simón da Costa' raw milk cheese

    International Journal of Dairy Technology, Vol. 61, Núm. 1, pp. 80-89

1997

  1. Proteolytic and lipolytic changes during the ripening of a spanish craft goat cheese (Armada variety)

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 75, Núm. 2, pp. 148-154

1993

  1. Kinetics of alpha-dicarbonyls reduction by L-glycol dehydrogenase (NAD+) from Enterobacter aerogenes.

    The Italian journal of biochemistry, Vol. 42, Núm. 2, pp. 79-89

1991

  1. Purification, characterization and some properties of diacetyl(acetoin) reductase from Enterobacter aerogenes

    European Journal of Biochemistry, Vol. 198, Núm. 2, pp. 327-332

  2. Queso de vaca de León. Fracciones nitrogenadas y aminoácidos libres

    Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 37, Núm. 37, pp. 53-64

1989

  1. Cinética de la reducción de la acetoina por la L-Glicol Deshidrogenasa (NAD+) de Enterobacter Aerogenes

    Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 35, Núm. 35, pp. 43-54