FRANCISCO JAVIER
CARBALLO GARCIA
CATEDRATICO/A UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Proxectos finalizados
2023
-
ASISTENCIA TÉCNICA SOBRE O CONTIDO NUTRICIONAL DE DIFERENTES ESPECIES E VARIEDADES DE PLANTAS PRODUTORAS DE FRUTOS DE INTERESE TRÓFICO PARA OS OSOS PARDOS NA CORDILLEIRA CANTÁBRICA NO MARCO LIFE19/NAT/ES/000913 (OSOS CON FUTURO)"
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2008.007.23
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 4342.001.23
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
Profesionalización de la cadena de valor de la pesca extractiva de bajura y altura
DANIEL REY GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 4258.001.23
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 47.018.23
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 47.018.23
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2952.001.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 3977.001.23
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2022
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2952.002.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 3404.001.22d
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2952.005.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1710.005.22
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
MELLORA DO PROCESO DE ELABORACIÓN DUNHA GALLETA DE PEIXE DOCE E A SÚA CARACTERIZACIÓN E ADAPTACIÓN DA MELLOR PALATABILIDADE AO VALOR NUTRICIONAL
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ
-
AVALIACIÓN PROXECTO 3404.001.22
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 3404.001.22
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS PRODUTOS A BASE DE CASTAÑA
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ
2021
-
Atlantic Maritime Ecosystem Network
DANIEL REY GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 805.010.21
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
ELIMINACIÓN EN PROCESOS DE DIFERENTES CONTAMINANTES DO ACEITE DE ORUXO DE OLVA (CÓDIGO: 2980.001.20d)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
INVESTIGACIÓN SOBRE NOVOS AROMAS TROPICALES PARA A INSUTRIA ALIMENTARIA (CÓDIGO 3059.002.20)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
INVESTIGACIÓN SOBRE NOVAS COMBINACIÓNS DE PERFÍS AROMÁTICOS EN SIROPES DE CHOCOLATE (CÓDIGO:3509.0001.20)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2020
-
AVALIACIÓN PROXECTO 3059.002.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 3059.001.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2980.001.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 805.010.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1508.013.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2980.001.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 805.010.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2965.002.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1508.013.20
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2739.001.19
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
INVESTIGACIÓN E DESENVOLVEMENTO DE NOVAS FORMULACIÓNS DE PAN DE MOLDE ECOLÓXICO.CÓDIGO 1385.006.19
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2136.003.19
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
MELLORA DO PERFIL NUTRICIONAL DE ACEITUNAS DE MESA MEDIANTE CULTIVOS PREBIÓTICOS E INGREDIENTES PREBIÓTICOS (CÓDIGO 1274.003.19)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2019
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2136.003.19
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
IMPLANTACIÓN DA ALIMENTACIÓN COCIÑADA CON BASE DE PRODUCTOS AGRO-SILVO-PASTORIS PARA O GANDO PORCINO
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1274.003.19
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
EXPEDIENTE 2413.001.19
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
I+D DE NOVAS FORMULACIÓNS DE PAN DE MOLDE ECOLÓXICO
(1385.006.19)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1235.007.19
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2739.001.19
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2136.002.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1274.002.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1960.005.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 496.009.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2136.002.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1960.004.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 131.017.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2018
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2508.004.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2511.001.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2509.002.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1960.005.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2477.003.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1960.004.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1235.007.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2477.003.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
INVESTIGACIÓN DE DERIVADOS DE SOJA PARA A OBTENCIÓN DE PRODUCTOS COSMÉTICOS DE ALTO VALOR ENGADIDO EXP.1235.007.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1710.004.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1710.004.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2413.001.18
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
"DESARROLLO DE UNA SOLUCIÓN NATURAL Y SOSTENIBLE PARA EL TRATAMIENTO POSTCOSECHA DE PERA" CÓDIGO ACIE DE EXP 1933.007.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
"OPTIMIZACIÓN DEL PROCESO PRODUCTIVO DE PIPA AGUASAL" CÓDIGO ACIE DE EXPEDIENTE 559.010.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 559.010.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1274.002.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2030.001.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2413.001.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1893.002.17d
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2017
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2413.001.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1893.002.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1274.002.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
"INVESTIGACIÓN DEL EFECTO DE LA TEMPERATURA EN EL DESARROLLO DE NOVEDOSAS SOLUCIONES CULINARIAS: CÓDIGO ACIE: 2173.001.17"
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2188.002.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1123.002.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1893.002.16
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO ACCIÓ 17-38
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO ACCIÓ 17-40
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO ACCIÓ 17-28
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO ACCIÓ 17-41
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1123.002.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO ACCIÓ 17-39
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO ACCIÓ 17-43
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO ACCIÓ 17-37
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO ACCIÓ 17-44
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1508.004.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1508.003.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2075.001.16
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2173.002.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1508.003.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1508.004.17
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 2049.001.16
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1933.007.16
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2016
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1933.007.16
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN ACIE 2030.001.16
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
CONTRATO INDIVIDUAL ESPECIALISTA 4D:
"DESARROLLO DE NUEVA TECNOLOGÍA DE COCINADO CON TRATAMIENTO TÉMICO SIN GLUTEN"
EXPTE. 2049.001.16
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1400.001.16
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO 1960.001.16
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO: NOVO PROCESO PRODUTIVO DE PULPA SOSTIBLE PARA ALIMENTACIÓN ANIMAL (1176.002.15d)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2015
-
CASTCARNE
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACION PROXECTO: DESENVOLVEMENTO DE NOVOS PRODUTOS HUESITOS (437.012.15)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO: DESENVOLVEMENTO DUNHA SOLUCIÓN QUE A TRAVÉS DE FOTOCATÁLISIS OXIDATIVA PERMITE A ELIMINACIÓN DE ADITIVACIÓNS (1804.001.15)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
CERTIFICACIÓN DO PROXECTO: METODOLOXÍA PARA O APROVEITAMENTO DE SUBPRODUTOS ALIMENTARIOS COMO NOVA FONTE DE MATERIA PRIMA. 09.058.15
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
METODOLOXIA PARA O APROVEITAMENTO DE SUBPRODUTOS ALIMENTARIOS COMO NOVA FONTE DE MATERIA PRIMA (09.058.15)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO: DESENVOLVEMENTO DE NOVOS EXTRACTOS E FORMULACIÓNS DE CARRAGENATOS PARA A OBTENCIÓN DE INNOVADORAS TEXTURAS PARA O USO EN NOVAS APLICACIÓNS DOS SECTORES CÁRNICO E LÁCTEO CON PROCESOS MÁS EFICIENTES E SOSTIBLES (805.002.14)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2014
-
AVALIACIÓN PROXECTO: MELLORA INTEGRAL DO PROCESO DE TRANSFORMACIÓN DO ATÚN (1400.001.14)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVO PROCESO TECNOLÓXICO DE ELABORACIÓN DE MANTEQUILLA
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO: INVESTIGACIÓN DE NOVAS FORMULACIÓNS E DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS NOVOS PARA O MERCADO DE BEBIDAS NACIONAL E INTERNACIONAL (77.027.14)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO: DESENVOLVEMENTO DE NOVOS SISTEMAS DE ENVASADO PARA PRODUTOS PRECOCIÑADOS PROCEDENTES DE CANLES DE OVINO E TENREIRA (1003.001.13d)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2013
-
MELLORA DA CALIDADE E DA TECNOLOXÍA DE ELABORACIÓN DE PRODUTOS CÁRNICOS CRU-CURADOS TRADICIONAIS
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACION PROXECTO 805.001.13
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO: INVESTIGACIÓN E DESENVOLVEMENTO DE NOVOS AROMAS DOCES E SALGADOS PARA O SECTOR ALIMENTARIO (838.005.13)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO: NOVAS FORMULACIÓNS E DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS NOVOS PARA O MERCADO DE BEBIDAS NACIONAL E INTERNACIONAL (77.027.12)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
OPTIMIZACIÓN TECNOLÓXICA PARA A VALORIZACIÓN E APROVEITAMENTO DE SUBPRODUTOS DO PEIXE ESPADA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
-
CERTIFICACIÓN PROXECTO "NOVOS PRODUTOS LÁCTEOS MAIS NUTRICIONAIS E SAUDABLES E PROCESOS DE TRATAMENTO DO LEITE, MEZCLA E ENVASADO DE MAIOR NIVEL ASÉPTICO, CALIDADE E CONSERVACIÓN DO SABOR" (24.004.13)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DUN NOVO PROCESO TECNOLÓXICO DE ELABORACIÓN DE MANTEQUILLA (MANTE12CAP). 47.013.13
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS SISTEMAS DE ENVASADA PARA PRODUTOS PRECOCIÑADOS PROCEDENTES DE CANLES DE OVINO E DE TENRREIRA. 1003.001.13
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
INVESTIGACIÓN E DESENVOLVEMENTO NO ÁMBITO DA ALIMENTACIÓN COMPLEMENTARIA INFANTIL. 850.002.12
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
PARTICIPACIÓN POXECTO: INNVESTIGACIÓN DE NOVAS FORMULACIÓNS E DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS NOVOS PARA O MERCADO DE BEBIDAS NACIONAL E INTERNACIONAL (77.027.13)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓPN PROXECTO: I+D DE AROMAS PARA O SECTOR DA ALIMENTACIÓN
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DE INNOVADORES PROCESOS DE EXTRACCIÓN DE PECTINAS DE ALTO GRAO DE ESTERIFICACIÓN PARA MELLORAR AS PROPIEDADES ORGANOLÉPTICAS, A SOSTENIBILIDADE E O CONTROL DOS SEUS PARÁMTEROS FUNDAMENTAIS PARA O USO COMO ESTABILIZANTE EN BEBIDAS LÁC...
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO: "DESENVOLVEMENTO DE NOVAS GRASAS PARA GALLETAS RECHEAS" (350.008.11)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO "INVESTIGACIÓN E DESENVOLVEMENTO DE AROMAS PARA PRODUTOS SAUDABLES" (839.002.12)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO "DESENVOLVEMENTO DE NOVEDOSOS AROMAS PARA O SECTOR ALIMENTARIO" (839.001.12)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2012
-
AVALIACIÓN PROXECTO 838.001.12
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO "ESTABILIZACIÓN DE COMPOSTOS VOLÁTILES DA CERVEXA PARA OBTER UN CONCENTRADO" (51.011.12)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN PROXECTO "INVESTIGACIÓN E DESENVOLVEMENTO DE NOVAS BEBIDAS QUE INCORPOREN INGREDIENTES FUNCIONAIS PARA O CONTROL DE PESO E A PREVENCIÓN DA OBESIDADE" (51.007.12)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
MEJORA DE LA CALIDAD Y DE LA TECNOLOGÍA DE ELABORACION DE PRODUCTOS CARNICOS CRUDO-CURADOS TRADICIONALES
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
PARTICIPACIÓN PROXECTO "INVESTIGACIÓN DE NOVAS FORMULACIÓNS E DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS NOVOS PARA O MERCADO DE BEBIDAS NACIONAL E INTERNACIONAL" (77.027.12)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DUN SISTEMA PARA O CONTROL DA CALIDADE E A TRAZABILIDADE ALIMENTARIA
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
PRODUTOS LÁCTEOS CON NOVOS FORMATOS DIFERENCIADOS E DE BAIXO PESO, MELLORANDO A SÚA VIDA UTIL, E DESENVOLVEMENTO DE TECNOLOXÍAS ALTERNATIVAS PARA O SEU PROCESADO (326.001.11d)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS LEITES FUNCIONAIS ENRIQUECIDOS EN FITOESTEROLES E EN VITAMINAS DO GRUPO B. 47.008.12
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DE BEBIDAS SAUDABLES CON AROMATIZACIÓN NATURAL (131.003.11)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
INVESTIGACIÓN E DESENVOLVEMENTO DE NOVAS BEBIDAS QUE INCORPOREN INGREDIENTES FUNCIONAIS PARA O CONTROL DE PESO E A PREVENCIÓN DA OBESIDADE (51.007.11)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2011
-
EFECTO DE LA UTILIZACIÓN DE CASTAÑA EN LA DIETA DE FINALIZACIÓN SOBRE LA CALIDAD DE LA CARNE DEL CERDO DE RAZA CELTA
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
ESTABILIZACIÓN DE COMPOSTOS VOLATILES DA CERVEXA PARA OBTER UN CONCENTRADO (51.011.11)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DUN SISTEMA DE CONTROL DE CALIDADE E TRAZABILIDADE LACTEA (47.005.11)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO DE NOVOS LEITES FUNCIONAIS ENRIQUECIDOS E FITOESTEROLES E EN VITAMINAS DO GRUPO B.
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
INVESTIGACION E DESENVOLVEMENTO DE NOVAS BEBIDAS QUE INCORPOREN INGREDIENTES FUNCIONAIS PARA O CONTROL DE PESO E A PREVENCION DA OBESIDADE. (51,007,10)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
RETENTADO. (388,002,11)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
PRODUTOS LÁCTEOS CON NOVOS FORMATOS DIFERENCIADOS E DE BAIXO PESO, MELLORANDO A SÚA VIDA ÚTIL E DESENVOLVEMENTO DE TECNOLOXÍAS ALTERNATIVAS PARA O SEU PROCESADO (326,001,11)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
CÓDIGO EXPEDIENTE ACIE 388,001,10
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2010
-
DESENVOLVEMENTO DUN SISTEMA PARA O CONTROL DA CALIDADE E A TRAZABILIDADE DOS PRODUTOS LÁCTEOS: CÓDIGO EXPEDIENTE ACIE: 47.005.10
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DESENVOLVEMENTO E ENSAIO DE CULTIVOS INICIADORES PROPIOS PARA EMBUTIDOS TRADICIONAIS GALEGOS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
-
NOVO PRODUTO: GALLEGAS SALGADAS SEN SUCRE. CÓDIGO ACIE: 350.002.10
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
DISMINUCIÓN DO CONTIDO DE AZUCRES E DE EDULCORANTES EN GAMA DE PRODUTOS SEN AZUCRE. CÓDIGO 350.004.10
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
TOMA DE DECISIÓN SOBRE A CERTIFICACIÓN DO PROXECTO RETENTADO (EXP.388.002.10)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
TOMA DE DECISIÓN NA CERTIFICACIÓN DO PROXECTO "DESENVOLVEMENTO DUNHA NOVA GALLEGA MÁIS SAUDABLE CUN BAIXO CONTIDO EN SODIO E SAL" (EXP.350.003.10)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
SUSTITUCIÓN DE GRAXAS TRADICIONAIS POR GRAXAS MÁIS SAÚDABLES (EXP.350.001.10)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
TOMA DE DECISIÓN SOBRE A CERTIFICACIÓN DO PROXECTO "NOVO PROCESO PRODUCTIVO DE ENCAIXADO E PACK" EXP. 350.005.10
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
AVALIACIÓN DO PROXECTO RETENTADO (EXP.388.002.10)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
PRODINTER (354.001.10; 354.002.10; 354.003.10)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
CERTIFICACIÓN PROXECTOS I+D (77.005.09)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
-
PRODINTER (77.005.08)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2009
-
Eventos deportivos en Ourense: evaluación del impacto socioeconómico y propuesta de actuación provincial
ANGEL ANTONIO BARAJAS ALONSO
-
TECNOLOXIA DOS ALIMENTOS
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2008
-
MELLORA DA CALIDADE E DA TECNOLOXÍA DE ELABORACIÓN DOS EMBUTIDOS TRADICIONAIS DO NOROESTE DE ESPAÑA
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2007
-
COFINANCIAMENTO (CONSOLIDADOS)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA