MERCEDES
GALLARDO MEDINA
TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Publicacións (54) Publicacións de MERCEDES GALLARDO MEDINA
2024
2023
-
Characterization of Transcriptome Dynamics during Early Fruit Development in Olive (Olea europaea L.)
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 24, Núm. 2
-
Melatonin stimulates postharvest ripening of apples by up-regulating gene expression of ethylene synthesis enzymes
Postharvest Biology and Technology, Vol. 195
-
Transcript profiling of olive fruit tissues in late development reveals complex vesicle trafficking and hormonal regulation involved in cell wall modifications
Acta Horticulturae
2022
-
Immunolocalization of pectins and arabinogalactan proteins during fruit abscission in olive (Olea europaea L.)
Acta Horticulturae
-
Melatonin content in walnuts and other commercial nuts. Influence of cultivar, ripening and processing (roasting)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 105
-
Role of Melatonin in Apple Fruit during Growth and Ripening: Possible Interaction with Ethylene
Plants, Vol. 11, Núm. 5
2021
-
El Trabajo Fin de Grado durante el periodo pandémico: análisis en el Grado en Biología
Avances en educación superior e investigación: Volumen I
-
Metodologías virtuales en el contexto de la pandemia: la experiencia en el Grado en Biología
Avances en educación superior e investigación: Volumen I
2020
-
Brassinosteroid-induced modulation of sphingolipid long-chain base composition and gene expression during early olive-fruit development
Acta Horticulturae
-
Cellwall composition andultrastructural immunolocalization of pectin and arabinogalactan protein during olea europaea l. fruit abscission
Plant and Cell Physiology, Vol. 61, Núm. 4, pp. 814-825
-
Sphingolipid and sterol accumulation during olive fruit abscission
Acta Horticulturae
-
Sphingolipids during olive fruit ripening
Acta Horticulturae
-
Transcriptome and hormone analyses revealed insights into hormonal and vesicle trafficking regulation among olea Europaea fruit tissues in late development
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 21, Núm. 14, pp. 1-21
2019
-
Melatonin and related bioactive compounds in commercialized date palm fruits (Phoenix dactylifera L.): correlation with some antioxidant parameters
European Food Research and Technology, Vol. 245, Núm. 1, pp. 51-59
2018
-
La evaluación de competencias en el TFG del grado en Biología ¿qué opinan los estudiantes?
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
-
Los planes de mejora y su repercusión en la satisfacción del alumnado: Un estudio retrospectivo en el grado en Biología
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
-
Modulation of sphingolipid long-chain base composition and gene expression during early olive-fruit development, and putative role of brassinosteroid
Journal of Plant Physiology, Vol. 231, pp. 383-392
-
Percepción del alumnado sobre la adquisición de competencias transversales en la titulación de grado en Biología
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: Libro de resúmenes XV FECIES
-
Sphingolipid distribution, content and gene expression during olive-fruit development and ripening
Frontiers in Plant Science, Vol. 9