Proxectos finalizados

2024

  1. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE LEXIONELA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

2015

  1. Biorremediación de augas doces contaminadas (BIODAUGA)

    JESUS MANUEL TORRES PALENZUELA

2010

  1. MICROBIOTA ASOCIADA A BALNEARIOS. ESTUDO MOLECULAR E SEROLÓXICO DE VIABILIDADE MICROBIOLÓXICA EN INSTALACIÓNS DE BALNEARIOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  2. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE VARIOS MANANTIAIS TERMAIS DA PROVINCIA DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  3. ANÁLISE DE CANALES (1492-1611)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  4. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUTA DE PISCINAS (1002-2146)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  5. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE CANLES E COMIDAS PREPARADAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  6. ANÁLISE DE SALMONELLA EN MOSTRAS DE PRODUCCIÓN PRIMARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  7. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO-QUÍMICA DE INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  8. ANÁLISE DE SALMONELLA EN HECES DE GANXAS AVÍCOLAS DE POÑEDORAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  9. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS E SUPERFICIES EN ESTABLECEMENTOS PÚBLICOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  10. ANÁLISE DE LEXIONELLA EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  11. ANÁLISES DE SUPERFICIES (1106-1658)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  12. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE PRODUCTOS CÁRNICOS (POLOS E PAVOS)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  13. ANÁLISE DE 6 MOSTRAS DE PISCINA DO COMPLEXO DEPORTIVO MONTERREI

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  14. ANÁLISE DE SALMONELLA EN SUPERFICIES, HECES, AUGA E MATERIAS PRIMAS PROCEDENTES DE GRANXAS DE PRODUCCIÓN AVÍCOLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  15. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS, ALIMENTOS E SUPERFICIES NA COCIÑA DO RESTAURANTE PAZO DE MONTERREI NO ANO 2010

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  16. ANÁLISE DE 4 MOSTRAS DE AUGA DE INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  17. ANÁLISE DE MOSTRAS DE AUGA, SUPERFICIES E ALIMENTOS PARA CONTROL SANITARIO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  18. ANÁLISE AUTOCONTROL DE AUGA DE CONSUMO (539-900)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  19. ANÁLISE DE 5 MOSTRAS DE AUGAS DE INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  20. ANÁLISE DE AUGAS DE CONCELLOS DA PROVINCIA DE OURENSE (476,952)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  21. ANÁLISE DE CONTROL DE AUGA E PRODUTO FINAL (GASEOSAS)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  22. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DA AUGA DE ETAP (3), BILLA (4), REDES (10), DEPÓSITOS (15) E DE AUGA RESIDUAL (4) DO CONCELLO DO INCIO NAO ANO 2010

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  23. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA PARA A DETERMINACIÓN DE LEXIONELLA (438-823)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  24. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE SUPERFICIES E ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  25. ESTUDO DE COMPARACIÓN DOS PERFÍS BIOQUÍMICOS E SEROLÓXICOS DOS MICROORGANISMOS ILLADOS NA AUGA DE INSTALACIÓNS DE RISCO SEGUNDO A ESTACIONALIDADE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  26. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO-QUÍMICA DE INSTALACIÓNS DE RISCO (568-818)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

2009

  1. CARACTERIZACIÓN MICROBIOLÓXICA E FISICOQUÍMICA DAS AUGAS DA GRANXA PORCINA DE PONTECOIROS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  2. ESTUDIOS DE VARIABILIDADE SEROLÓXICA E MOLECULAR DA MICROBIÓTICA ASOCIADA Á COMPOSICIÓN MINEROMEDICINAL DAS SURXENCIAS NATURAÍS DE CUNTIS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  3. ILLAMENTO E IDENTIFICACIÓN DE MICROBIOTA ASOCIADA A AUGA MINEROMEDICINAL PARA CARACTERIZACIÓN DE PRODUTOS EXTRACELULARES CON CAPACIDADE ANTIMICROBIANA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  4. MICROBIOTA ASOCIADA A RESIDENCIAS. ESTUDO MOLECULAR E SEROLÓXICO DE VIABILIDADE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS EN RESIDENCIAS.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  5. MICROBIOTA ASOCIADA A RESIDENCIAS ESTUDO MOLECULAR E SEROLÓXICO DE VIABILIDADE MICROBIOLÓXICA EN INSTALACIÓNS DE RESIDENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  6. ESTUDOS DE VARIABILIDADE SEROLÓXICA E MOLECULAR DA MICROBIOTA ASOCIADA Á COMPOSICIÓN MINEROMEDICINAL DAS SURXENCIAS NATURAIS DE LAIAS, LOBIOS E ARNOIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  7. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE DÚAS MOSTRAS DE AUGA QUENTE SANITARIA (792)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  8. ANÁLISE QUÍMICO E MICROBIOLÓXICO DE MOSTRAS DE CONSERVAS DE CASTAÑAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  9. ANÁLISE DE 7 MOSTRAS DE AUGA DE INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  10. ANÁLISE DE MOSTRAS DE GRANXAS DE PRODUCIÓN PRIMARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  11. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGA DE ETAP (3), BILLA (4), DEPÓSITOS (10), FONTE DA PLAZA (2) E DE AUGA RESIDUAL (6) DO CONCELLO DO INCIO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  12. CURSO DE MANIPULADOR DE ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  13. APLICACIÓN DE PROBIÓTICOS EN ACUICULTURA
  14. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGAS DE PISCINA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  15. ANÁLISE DE AUGAS DE CONSUMO HUMANO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  16. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUTOCONTROL DE COMIDAS E AUGA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  17. ANÁLISE DE MOSTRAS DE SUPERFICIES E GRANXAS (629-714)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  18. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS, ALIMENTOS E SUPERFICIES (472-555)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  19. ANÁLISE DE SALMONELLA SP EN MOSTRAS DE PRODUCIÓN PRIMARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  20. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE SUPERFICIES EN GRANXAS AVÍCOLAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  21. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  22. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICOQUÍMICA DE INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  23. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN PRODUCTOS AMENDOADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  24. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE 34 SUPERFICIES E UNHA AUGA DE CONSUMO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  25. ANÁLISE DE LEXIONELLA COLEXIO SALESIANO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  26. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  27. ANÁLISE DE AUGA, ALIMENTOS E SUPERFICIES DUN OBRADOR ARTESÁN DE PANADERÍA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  28. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGA DE BILLA E GASEOSA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  29. ANÁLISE DE CALZAS EN GRANXAS DE POLOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  30. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGA E CASTAÑAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  31. ANÁLISE DE AUGA DE PISCINAS DO COMPLEXO DE MONTERREY

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  32. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA PARA A DETERMINACIÓN DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  33. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE FECES E EXPLOTACIÓNS GANDEIRAS (213-298)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  34. ANÁLISE MIBROBIOLÓXICA DE MOSTRAS AMBIENTAIS NA ETAPA DE PRODUCIÓN PRIMARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  35. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGA DE BILLA, DEPÓSITOS E POZOS DE CONCELLOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  36. ANÁLISE DE MOSTRAS DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS PARA A DETERMINACIÓN DE SALMONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  37. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS E SUPERFICIES DE GRANXAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  38. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO-QUÍMICA DE AUGAS EN INSTALACIÓNS DE RISCO (935)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  39. ANÁLISE DUNHA MOSTRA DE AUGA DE INSTALACIÓN DE RISCO (LEXIONELLA)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  40. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGAS DE CONSUMO E CONTROL DE INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  41. ANÁLISE DE DÚAS MOSTRAS DE AUGA DE BILLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  42. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS, ALIMENTOS E SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  43. ANÁLISE DE 5 MOSTRAS DE AUGA DE INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  44. ANÁLISE DUNHA AUGA RESIDUAL (198.1)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  45. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE 50 SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  46. ANÁLISE DE FECES EN EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS (7-60)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  47. ANÁLISE DE SUPERFICIES E ALIMENTOS EN RESTAURANTES (61-125)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  48. ANÁLISE DE AUGAS RESIDUAIS (9.1-4, 24.1-2)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  49. ANÁLISE DE DÚAS MOSTRAS DE AUGA DE INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  50. ACTIVIDADES ENCIMÁTICAS E CARACTERIZACIÓN SEROLÓXICA DE AILLADOS DE LEXIONELLA DE TORRES DE REFRIXERACIÓN.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  51. ANÁLISE DE AUGA RESIDUAL (112.1)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  52. ANÁLISE DE SUPERFICIES E AGUA DE INDUSTRIA ALIMENTARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  53. ANÁLISE DE AUGA DE PISCINAS SEGUNDO A LEXISLACIÓN VIXENTE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  54. ANÁLISE DE LEXIONALLA EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  55. ANÁLISE DE BODEGA COTO DE GOMARIZ

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  56. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGAS DE BILLA EN BODEGAS.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  57. ANÁLISE ANHA AUGA RESIDUAL (946.1)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  58. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE QUEIXO E KÉFIR (974)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  59. ANÁLISE DE DUAS MOSTRAS DE AUGA DE INSTALACIÓN GANDEIRA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

2008

  1. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS, ALIMENTOS E SUPERFICIES.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  2. ESTUDOS DA VARIABILIDADE SEROLÓXICA E MOLECULAR DA MICROBIOTA ASOCIADA Á COMPOSICIÓN MINEROMEDICINAL DAS SURXENCIAS NATURAÍS DE AUGAS SANTAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  3. ANÁLISE MICROBIOLÓXICO DE LEXIONELA SP

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  4. ANÁLISE DE MOSTRAS DE AUGAS RESIDUAIS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  5. ANÁLISE DE AUGA E SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  6. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGA, ALIMENTOS E SUPERFICIES DUN OBRADOR ARTESAN DE PANADERÍA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  7. ANÁLISE DE AUGAS DE CONSUMO PÚBLICO.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  8. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO-QUÍMICA DE AGUAS MUESTRA 142.1

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  9. ANÁLISE MICROBIOLÓCIA DE AUGA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  10. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE BILLA E DEPÓSITOS DE CONCELLOS DA PROVINCIA DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  11. ANÁLISE UNHA AUGA RESIDUAL (CÓDIGO 296,1)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  12. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE LEXIONELA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  13. ANÁLISE DE 40 MOSTRAS DE CARNE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  14. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO-QUÍMICA DE AGUAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  15. ANÁLISE DE SEIS MOSTRAS DE LOSOS PARA A SÚA CARACTERIZACIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  16. ANÁLISE DE AUGAS RESIDENCIAIS (620,1, 839-1-4)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  17. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE BILLA (799.1)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  18. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE DÚAS MOSTRAS DE AUGA QUENTE SANITARIA (733)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  19. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (15ª ED)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  20. ANÁLISE DE ALIMENTOS, AUGAS E SUPERFICIES DE GRANXAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  21. ANÁLISE DESUPERFICIES DE INSTALACIÓNS AVÍCOLAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  22. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE LEXIONELLA (722.1)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  23. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE BILLA (799.1)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  24. MANIPULADOR DE ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  25. ANÁLISE UNHA AUGA DE INSTALACIÓN DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  26. ANÁLISE DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  27. ANÁLISE DE ALIMENTOS, AUGAS E SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  28. ANÁLISE DE SALMONELLA EN SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  29. ANÁLISE DE LEXIONALLA EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  30. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGAS E HORTALIZAS (CÓDIGO 799 E 922)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  31. ANÁLISE DE LEXIONALLA EN INSTALACIÓNS DE AUGA SANITARIA (ACS)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  32. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGAS DE REDE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  33. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE BOCADILLOS PREPARADOS NO OBRADOR PROPIO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  34. VARIABILIDADE MOLECULAR E SEROLÓXICA DE LEXIONELLA SP. EN INSTALACIÓNS DE RISCO.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  35. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGA DE BILLA E GASEOSA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  36. ANÁLISE DE SUPERFICIES EN INSTALACIÓNS AVÍCOLAS E GANDEIRAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  37. ANÁLISE DE SUPERFICIES EN INSTALACIÓNS GANDEIRAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  38. ANALISE MICROBIOLOXICA DE ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  39. ANÁLISE DE SUPERFICIES DE INSTALACIÓNS AVÍCOLAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  40. ANÁLISE DE AUGAS EN EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  41. ANÁLISE DE AUGAS DE EXPLOTACIÓNS AGRÍCOLAS DE VACÚN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  42. ANALISE DE AUTOCONTROL DE AUGAS E FROITAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  43. PARTE 2: NORMAS DO RD865/2003 PARA ANÁLISE DE LEXIONELLA EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  44. ANÁLISE DE AGUAS DE EXPLOTACIÓNS AGRÍCOLAS DE PORCINO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  45. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE MOSTRAS DE AUGA PARA A DETERMINACIÓN DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  46. ANÁLISE DE AUGA DE PISCINA SEGÚN A LEXISLACIÓN VIXENTE.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  47. DETERMINACIÓN DE LEXIONELLA NUNHA MOSTRA DE ACS DUN ACUMULADOR (433.1)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  48. ANÁLISE DE AUGAS DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  49. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE CONSERVAS VEXETAIS.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  50. ESTUDOS DE VARIABILIDADE MOLECULAR E SEROLÓXICA DA MICROBIOTA OBTIDA EN ABASTECEMENTO MUNICIPAL E FONTES PÚBLICAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  51. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (14ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  52. NORMAS DO RD 865/2003 PARA ANALISE DE LEGIONELA E AEROBIOS MESOFILOS EN INSTALACIÓNS DE RISCO E ELABORACIÓN DE MANUAIS DE LIMPEZA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

2007

  1. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DAS AUGAS DE BILLA DO CONCELLO DE PARADA DO SIL (OURENSE)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  2. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO-QUÍMICA DE AUGAS DE REDE DE CONCELLOS DA PROVINCIA DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  3. MICROBIOTA ASOCIADA ÁS SURXENCIAS DE CUNTIS. ESTUDOS DE VARIABILIDADE MICROBIOLÓXICA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  4. ANÁLISES DE AUGAS E SUPERFICIES DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS DA PROVINCIA DE PONTEVEDRA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  5. ESTUDOS MICROBIOLÓXICOS EN INSTALACIÓNS BALNEARIAS 2007

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  6. ANALISE MICROBIOLOXICO DE TRES AUGAS E UN ALIMENTO.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  7. ANÁLISES DE AUGAS E SUPERFICIES DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS DA PROVINCIA DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  8. MICROBIOTA ASOCIADA A RESIDENCIAS. ESTUDO DE VIABILIDADE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS EN RESIDENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  9. CONTROL DE CALIDAD EN INSTALACIÓNS BALNEARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  10. ESTUDO DE AVALIACIÓN DA LIMPEZA NAS INSTALACIÓNS DO HOTEL RÍAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  11. DETERMINACIÓN DE LEGIONELLA SEGÚN NORMA ISO 11731

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  12. VIABILIDADE BACTERIANA EN CONSERVAS E PRODUCTOS CONXELADOS. ESTUDOS DE VIDA ÚTIL E BACTERIAS PREDICTIVAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  13. SEGUIMENTO DA CALIDADE MICROBIOLÓXICA DE COMIDAS PREPARADAS TRALA IMPLANTACIÓN DO MANUAL APPCC

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  14. ENSAIO DE ADHERENCIA BACTERIANA EN DIVERSOS MATERIAIS DE USO ALIMENTARIO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  15. CURSO SOBRE MANIPULACIÓN DE AUGAS DE RISCO DE CONTAMINACIÓN POR LEXIONELLA PNEUMOPHILA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  16. VARIABILIDADE INTRAESPECÍFICA DE LEXIONELLA SP EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  17. ESTUDIO DE VIABILIDADE MICROBIOLÓXICA DE INSTALACIÓNS E ALIMENTOS EN RESIDENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  18. NORMAS DO RD865/2003 PARA ANÁLISE DE LEXIONELLA EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  19. ANÁLISES DE AUGAS E SUPERFICIES DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS DA PROVINCIA DE LUGO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  20. CATRO ANÁLISES MICROBIOLÓXICAS DE AUGAS DE PISCINAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  21. ANALISE DE AUGA DE PISCINAS E FONTE PÚBLICA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  22. ANÁLISES PARA A DETERMINACIÓN DE LEXIONELLA SP

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  23. ANALISE DE AUGAS DE PISCINAS DO CAMPING A FONSAGRADA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  24. ANALISE MICROBIOLOXICO E FISICO-QUIMICA DE AUGAS DE BILLA E PISCINAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  25. ANALISE DE 8 ETAP DO CONCELLO SAN TIRSO DE ABRES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  26. ANÁLISES MICROBIOLÓXICOS DO AMBIENTES E SUPERFICIES DE CÁMARAS DE CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  27. ANALISE DE AUGAS DA PISCINA DO C.S.D. PALMEIRO E AUGA DA FONTE DE OUTEIRO DE REI.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  28. ANÁLISE DE AUGAS, ALIMENTOS E SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  29. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE LEXIONELLA E AUTOCONTROL DE AUGAS DE CONSUMO PÚBLICO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  30. ANALISE DE AUGAS DA PISCINA DO CLUB LAS BRIDAS, ANALISE DO PAZO DA AIRA E UNHA ANALISE FISICO-QUIMICA DA MOSTRA 1015

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  31. ANALISE FISICO-QUIMICA, MICROBIOLOXICA E A DETERMINACION DE LEXIONELLA SP, NAS AUGAS PROCEDENTES DE SEIS ACUMULAROES DO COLEXIO SALESIANOS DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  32. ANALISE DE AUGA DE 11 ESTACIONS DE TRATAMENTO DE AUGA POTABLE (ETAP), 4 BILLAS E 4 ESTACIONS DEPURADORAS DE AUGAS RESIDUAIS.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  33. CONTROL DE POTABILIDADE EN AUGAS E SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  34. ANÁLISES MICROBIOLÓXICA DE PRODUCTOS DE PANADERÍA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  35. ANÁLISES DE AUGAS E SUPERFICIES DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  36. ANALISE DA AUGAS DE PISCINAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  37. ANÁLISE COMPLETO DE AUGA SEGUNDO O R.D. 140/03

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  38. CONTROL DE CALIDADE EN PLANTAS DE GASEOSAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  39. ANÁLISES DE AUGAS E SUPERFICIES DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS DA PROVINCIA DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  40. ANALISE DE AUTOCONTROL DE AUGAS E FROITAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  41. ANALISE DE AUGAS DE PISCINAS DO CLUB DE CAMPO LAS BRIDAS E CONCELLO SAVIÑAO, UNHA MOSTRA DE AUGA DE BILLA, DUAS MOSTRAS DE ETAP E UNHA MOSTRA DE INSTALACIÓNS DE RISCO.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  42. CONTROL DE POTABILIDADE EN AUGAS E SUUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  43. ANALISE DE AUGAS DE PISCINAS E RESIDUAIS.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  44. ANALISES MICROBIOLÓXICOS DO AMBIENTE DE CAMARAS DE REFRIXERACION.

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  45. DETERMINACIÓN DE LEXIONELLA EN AUGA DE INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  46. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DAS AUGAS DO CONCELLO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  47. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE SUPERFICIES EN CONTACTO COS ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  48. AVALIACIÓN DE SALMONELLA EN SUPERFICIES DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  49. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DAS AGUAS DO CONCELLO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  50. ANALISE MICROBIOLÓXICA DE AUGA QUENTE SANITARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  51. ANÁLISE MICROBIOLÓXICO DAS AUGAS E SUPERFICIES DA INDUSTRIA ALIMENTARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  52. CONTROIS MICROBIOLÓXICOS E FÍSICO-QUÍMICOS EN AUGAS DE ABASTECEMENTO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  53. ANALISE PARA A DETERMINACIÓN DE LEXIONELLA SP

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  54. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGAS DE BILLA E PISCINAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  55. DETERMINACIÓN DE LEXIONELLA EN AUGA QUENTE SANITARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  56. CONTROIS FÍSICO-QUÍMO EN MOSTRAS DE AUGA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  57. ANÁLISES DE AUTOCONTROL DE AUGAS DE CONSUMO PÚBLICO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  58. ANÁLISE DE AUGAS DE CONSUMO PÚBLICO E SUPERFICIES DA INDUSTRIA ALIMENTARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  59. CONTROIS MICROBIOLÓXICOS E FÍSICO-QUÍMICOS SANITARIOS EN AUGAS DO ABASTECEMENTO MUNICIPAL E EN FONTES PÚBLICAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  60. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS E ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  61. ANÁLISE DE PARÁMETROS MICROBIOLÓXICOS E FISICOQUÍMICOS DE AUGAS (13ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  62. ESTUDO DE RESISTENCIA DE E. COLI A DESINFECTANTES DE USO ALIMENTARIO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  63. INDICADORES MICROBIOLÓXICOS DE CONTAMINACIÓN (13ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

2006

  1. CONTROL MICROBIOLÓXICO EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  2. ESTUDIO DE LEXIONELLA SP EN INSTALACIÓNS DE RISCO 2

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  3. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE SUPERFICIES E AMBIENTE DE CÁMARAS FRIGORÍFICAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  4. AUTOCONTROL DE AUGAS, ANÁLISE DE LEXIONELLA E CONTROL MICROBIOLÓXICO DE SUPERFICIES DE RESIDENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  5. MANUAL DE CALIDADE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  6. CATRO MOSTRAS DE AUTOCONTROL DE AUGA E DOCE MOSTRAS DE ETAP, PARÁMETROS SEGUNDO RD 140/2003

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  7. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICO E IMPLANTACIÓN DE APPCC EN PLANTA DE GASEOSAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  8. CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO EN INSTALACIÓNS BALNEARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  9. ELABORACIÓN DE PROCEDEMENTOS DE LIMPEZA E DESINFECCIÓN, TOMA DE MOSTRAS, TRATAMENTO DE AUGAS E DETERMINACIÓNS FÍSICAS, QUÍMICAS E MICROBIOLÓXICAS INCLUIDAS NA LEXISLACIÓN PARA O CONTROL DE AUGAS DE INSTALACIÓNS DE RISCO DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  10. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO QUÍMICA DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  11. CONTROIS MICROBIOLÓXICOS PARA PREVENCIÓN E DETECCIÓN DE LEXIONELA EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  12. ANÁLISE FÍSICO QUÍMICO DE AUGAS (PARTE 2)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  13. CONTROL DE SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  14. MANUAL APPCC

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  15. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN INSTALACIÓNS BALNEARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  16. OITO MOSTRAS DE AUTOCONTROL DE AUGA E 24 MOSTRAS DE ETAP, PARÁMETROS SEGUNDO O R.D. 140/2003

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  17. ELABORACIÓN DE PROCEDEMENTOS DE LIMPEZA E DESINFECCIÓN, TOMA DE MOSTRAS, TRATAMENTO DE AUGAS E DETERMINACIÓNS FÍSICAS, QUÍMICAS E MICROBIOLÓXICAS INCLUÍDAS NA LEXISLACIÓN PARA O CONTROL DE AUGAS DE INSTALACIÓNS DE RISCO DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  18. CONTROIS SANITARIOS EN AUGAS DO ABASTECEMENTO MUNICIPAL

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  19. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE AUGA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  20. ANÁLISE FÍSICO QUÍMICO DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  21. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA DAS SUPERFICIES EN INSTALACIÓNS HOTELEIRAS: PARÁMETROS DE ANÁLISE RECOMENDADOS E INTERPRETACIÓN DOS RESULTADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  22. CONTROL DE LEGIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  23. ESTUDO DE LEGIONELLA SP. EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  24. MANUAL DE PUNTOS CRÍTICOS DE CONTROL (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  25. AUTOCONTROL MICROBIOLÓXICO E FÍSICO QUÍMICO DA AUGA DE ABASTECEMENTO DA REDE DE DISTRIBUCIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  26. ELABORACIÓN DE PROCEDEMENTOS DE LIMPEZA E DESINFECCIÓN, TOMA DE MOSTRAS, TRATAMENTO DE AUGAS E DETERMINACIÓNS FÍSICAS, QUÍMICAS E MICROBIOLÓXICAS INCLUÍDAS NA LEXISLACIÓN PARA O CONTROL DE AUGAS DE INSTALACIÓNS DE RISCO DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  27. ELABORACIÓN DE PROCEDEMENTOS DE LIMPEZA E DESINFECCIÓN, TOMA DE MOSTRAS, TRATAMENTO DE AUGAS E DETERMINACIÓNS FÍSICAS, QUÍMICAS E MICROBIOLÓXICAS INCLUIDAS NA LEXISLACIÓN PARA O CONTROL DE AUGAS DE INSTALACIÓNS DE RISCO DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  28. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE ALIMENTOS E SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  29. ELABORACIÓN DE PROCEDEMENTOS DE LIMPEZA E DESINFECCIÓN, TOMA DE MOSTRAS, TRATAMENTO DE AUGAS E DETERMINACIÓNS FÍSICAS, QUÍMICAS E MICROBIOLÓXICAS INCLUIDAS NA LEXISLACIÓN PARA O CONTROL DE AUGAS DE INSTALACIÓNS DE RISCO DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  30. AUTOCONTROL DE AUGAS SEGUNDO RD 140 EN INSTALACIÓNS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  31. ELABORACIÓN DE PROCEDEMENTOS DE LIMPEZA E DESINFECCIÓN, TOMA DE MOSTRAS, TRATAMENTO DE AUGAS E DETERMINACIÓNS FÍSICAS, QUÍMICAS E MICROBIOLÓXICAS INCLUÍDAS NA LEXISLACIÓN PARA O CONTROL DE AUGAS DE INSTALACIÓNS DE RISCO DE LEXIONELLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  32. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE SUPERFICIES E AUGAS DA INDUSTRIA ALIMENTARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  33. CONTROL MICROBIOLÓXICO EN AUGAS DE EXPLOTACIÓNS PORCINAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  34. AUTOCONTROL DE AUGAS, ANÁLISE DE LEXIONELLA E CONTROL MICROBIOLÓXICO DE ALIMENTOS E SUPERFICIES NAS INSTALACIÓNS BALNEARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  35. CONTROL MICROBIOLÓXICO EN AUGAS DE EXPLOTACIÓNS GANDEIRAS DA PROVINCIA DE LUGO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  36. CONTROL MICROBIOLÓXICO EN ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  37. ANÁLISE MICROBIOLÓXIA DE XEADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  38. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA DE INSTALACIÓNS E ALIMENTOS EN RESIDENCIAS II

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  39. ESTUDIO DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO-QUÍMICA DE AUGAS TERMAIS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  40. ASESORAMENTO TÉCNICO PARA A ELABORACIÓN DE COMIDAS ENVASADAS SEN TRATAMENTO TÉRMICO E CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA NOS PUNTOS DE ELABORACIÓN E VENTA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  41. ANÁLISE FÍSICO QUÍMICO DE AUGA DE CONSUMO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  42. AUTOCONTROL DE AUGAS, ALIMENTOS E MÁQUINAS EXPENDEDORAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  43. CONTROL DE SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  44. CURSO SOBRE ANÁLISE DE LEXIONELLA PNEUMOPHILA EN CIRCUITOS DE AUGA QUENTE SANITARIA (ACS)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  45. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE AUGAS DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  46. ESTUDIO DE ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  47. RECOLLIDA DE MOSTRAS PARA ANÁLISE DE LEGIONELLA EN CONDENSADORES EVAPORATIVOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  48. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE CAFÉS DISTRIBUIDOS EN MÁQUINAS EXPENDEDORAS DA PROVINCIA DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  49. CONTROIS SANITARIOS EN AUGAS DO ABASTECEMENTO MUNICIPAL E EN FONTES PÚBLICAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  50. ANÁLISE DE AUGA DE 8 ETAP, 4 REDES DE ABASTECEMENTO E 4 DEPURADORAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  51. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO-QUÍMICA DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  52. ESTUDO DE MIGRACIÓN GOBLA EN BIDONS DE PLÁSTICO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  53. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS ELABORADOS NO OBRADOR E SUPERFICIES DE CONTACTO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  54. CONTROIS SANITARIOS EN AUGAS DO ABASTECEMENTO MUNICIPAL

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  55. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DA AUGA DAS PISCINAS MUNICIPAIS (4 MOSTRAS)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  56. ANÁLISE DE AUGAS DE CONSUMO PÚBLICO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  57. ANÁLISE PARA AUTOCONTROL DE AUGA DA BILLA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  58. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO QUÍMICA DE AUGAS DE RED DE CONCELLOS DA PROVINCIA DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  59. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (13ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  60. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS E ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  61. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS E SUPERFICIES DE ESTABLECEMENTOS HOSTELEIROS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  62. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGA QUENTE SANITARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  63. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO QUÍMICA DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  64. ENSAYOS DE ADHERENCIA BACTERIANA EN MATERIAL GLASLINER DE USO ALIMENTARIO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  65. CONTROIS SANITARIOSEN AUGAS DO ABASTECEMENTO MUNICIPAL

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  66. ANÁLISE MICROBIOLÓXICO E FÍSICO QUÍMICO DE AUGA DE MANANTIAL

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  67. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS Y MATERIAS PRIMAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  68. IMPLANTACIÓN MANUAL APPCC

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  69. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE SUPERFICIE E AUGAS DA INDUSTRIA ALIMENTARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  70. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS E ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  71. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO QUÍMICA DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  72. INDICADORES MICROBIOLÓXICOS DE CONTAMINACIÓN (12ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  73. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (12ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  74. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS, ALIMENTOS E SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  75. ANÁLISE DE AUTOCONTROL DE AUGA DE ABASTECEMENTO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  76. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE SUPERFICIES E AMBIENTES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  77. CONTROL MICROBIOLÓXICO EN INDUSTRIA ALIMENTARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  78. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS VERDES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  79. AUTOCONTROIS DE AUGAS DE BILLA DA NAVE DE PRODUCIÓN E ANÁLISE DE AUGA MINERAL ENVASADA DAS MÁQUINAS EXPENDEDORAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  80. CONTROL MICROBIOLÓXICO E FÍSICO QUÍMICO DE AUGAS DE CENTRAIS HIDROELÉCTRICAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  81. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE AUGAS DE INSDUSTRIAS ALIMENTARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  82. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO QUÍMICA DE AUGA MINEROMEDICINAL

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  83. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  84. CONTROL MICROBIOLÓXICO E FÍSICO QUÍMICO DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  85. ANÁLISE DE AUGA DE FOSA SÉPTICA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  86. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE SUPERFICIES E ALIMENTOS DE INSTALACIÓNS HOTELEIRAS E DE RESTAURACIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  87. CONTROL DE POTABILIDADE EN AUGAS E SUPERFICIE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  88. CONTROL DE POTABILIDADE EN AUGAS E SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  89. CONTROL MICROBIOLÓXICO EN AUGAS E SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  90. CONTROL DE CALIDADE DE ACEITE DE OLIVA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  91. CONTROL DE INSTALACIÓNS DE RISCO DE LEXIONELA EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  92. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA DAS INSTALACIÓNS NA RESIDENCIA O COVELO II

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  93. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS (12ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  94. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA E FÍSICO QUÍMICA DE AUGAS RESIDUAIS E LODOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  95. HIXIENE E MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS E IMPLANTACIÓN DE SISTEMAS APPCC

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  96. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN NOVAS REFERENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  97. DESENVOLVEMENTO DE NOVAS TECNOLOXÍAS NO PEIXE CONXELADO E MELLORA DA CALIDADE NOS SISTEMAS PRODUTIVOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  98. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA E IMPLANTACIÓN DE APPCC EN PLANTA DE GASEOSAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  99. CONTROL DE CALIDADE E ANÁLISES MICROBIOLÓXICAS DE CONSERVAS E PRODUCTOS CONXELADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

2005

  1. CONTROIS SANITARIOS EN AUGAS DO ABASTECEMENTO MUNICIPAL

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  2. CONTROL MICROBIOLÓXICO EN EMBUTIDOS CÁRNICOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  3. ANÁKISE MICROBIOLÓXICO DE SUPERFICIES ALIMENTARIAS EN INSTALACIÓNS DUNHA COCIÑA DE COMEDOR COLECTIVO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  4. CONTROL DE POTABILIDADE EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  5. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE AUGAS DE EXPLOTACIÓNS AVÍCOLAS E GANDEIRAS DA PROVINCIA DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  6. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE EMPAREDADOS DISTRIBUIDOS EN MÁQUINAS EXPENDEDORAS DA PROVINCIA DE OURENSE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  7. INSTALACIÓNS DE RISCO: SISTEMAS DE REGO I

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  8. CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO EN INDUSTRIAS ALIMENTARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  9. CONTROL MICROBIOLÓXICO EN AUGAS DE GRIFO E DE CONSUMO DAS MÁQUINAS EXPENDEDORAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  10. SELECCIÓN DE LEVADURAS AUTÓCTONAS EN VIÑEDOS SOLAR DE SERRADE

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  11. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE PRODUCTOS DE XELADERÍA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  12. CONTROL DE CALIDADE EN RESIDENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  13. CONTROL DE CALIDADE EN PISCINAS II

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  14. ESTUDOS DE INOCULACIÓN DE LEVADURAS EN VIÑOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  15. ESTUDOS DE INOCULACIÓN DE LEVADURAS EN VIÑOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  16. CONTROL MICROBIOLÓXICO E FÍSICO QUÍMICO DE AUGAS E ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  17. ESTUDOS DE ETNOLOXÍA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  18. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE LEXIONELLA PNEUMOPHILA EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  19. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN INSTALACIÓNS BALNEARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  20. CONTROL DE SUPERFICIES

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  21. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA DE INSTALACIÓN E ALIMENTOS EN RESIDENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  22. ANÁLISE MICROBIOLÓXICO DA AUGA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  23. AUTOCONTROL DE MOSTRAS MICROBIOLÓXICAS EN CÁMARAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  24. POTABILIDADE EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  25. CONTROL DE LEXIONELLA E POTABILIDADE DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  26. CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO NA ELABORACIÓN DE XELADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  27. POTABILIDADE EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  28. AUTOCONTROL DE AUGAS SEGUNDO RD140

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  29. AUTOCONTROL DE AUGAS DE CONSUMO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  30. ANALISIS MICROBIOLOXICOS DE AUGA NOS CONCELLOS DE XUNQUEIRA DE AMBÍA, MACEDA, NOGUEIRA DE RAMUÍN E BOBORÁS, DURANTE O MES DE XUÑO DE 2005

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  31. CONTROL MICROBIOLÓXICO E FÍSICO QUÍMICO DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  32. INSTALACIÓNS DE RISCO: SISTEMAS DE REGO II

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  33. INSTALACIÓNS DE RISCO: AUGA QUENTE SANITARIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  34. CONTROL DE LEXIONELA E POTABILIDADE DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  35. POTABILIDADE EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  36. ANÁLISIS MICROBIOLÓXICOS DE AUGA NOS CONCELLOS DE XUNQUEIRA DE AMBÍA, MACEDA, NOGUEIRA DE RAMUÍN E BOBORÁS, DURANTE O MES DE MAYO DE 2005

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  37. CONTROL DA CALIDADE MICROBIOLÓXICA DAS INSTALACIÓNS NA RESIDENCIA O COVELO I

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  38. CONTROL FÍSICO-QUÍMICO EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  39. CONTROL DE LEXIONELLA E POTABILIDADE DAS AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  40. ANÁLISES MICROBIOLÓXICOS DE AUGA NOS CONCELLOS DE XUNQUEIRA DE AMBÍA, MACEDA, NOGUEIRA DE RAMUÍN E BOBORÁS, DURANTE O MES DE ABRIL 2005

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  41. CONTROL DE CALIDADE EN PISICINAS I

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  42. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN INSTALACIÓNS HOTELEIRAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  43. CONTROL DE POTABILIDADE EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  44. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICO EN PRODUCTOS FINAIS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  45. CONTROL FÍSICO-QUÍMICO EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  46. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (9ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  47. CONTROL DE LEXIONELLA EN RESIDENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  48. CONTROL DE LEXIONELLA E POTABILIDADE DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  49. CONTROL DE POTABILIDADE DE AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  50. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (11ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  51. ANÁLISES MICROBIOLÓXICAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  52. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA E IMPORTACIÓN DE APPCC EN PLANTA DE GASEOSAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  53. CONTROL DE CALIDADE E ANÁLISES MICROBIOLÓXICAS DE CONSERVAS E PRODUCTOS CONXELADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  54. CONTROL DE CALIDADE E ANÁLISES MICROBIOLÓXICAS DE CONSERVAS E PRODUTOS ELABORADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  55. ASESORAMENTO TÉCNICO E IMPLANTACIÓN DO SISTEMA APPCC

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

2004

  1. INDICADORES MICROBIOLÓXICOS DE CONTAMINACIÓN (10 ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  2. CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO EN INSTALACIÓNS BALNEARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  3. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA A PATACAS DE CONSUMO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  4. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (10ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  5. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN INSTALACIÓNS DE RISCO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  6. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS (10ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  7. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN MOSTRAS DE PIÑA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  8. AUTOCONTROL DE FONTES PÚBLICAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  9. INSTALACIÓNS DE ALTO RISCO: CENTRAL DE LEGIONELOSIS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  10. AUTOCONTROL DE AUGAS RD 140

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  11. MANUAL APPCC E GUÍA DE BOAS PRÁCTICAS HIXIÉNICAS E DE MANIPULACIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  12. FORMACIÓN DO PERSOAL DE MANTENENTO HIXIÉNICO-SANITARIO DAS INSTALACIÓNS SEGUNDO R.D. 909/2001

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  13. MANUAL DE AUTOCONTROL EN PANADERÍA (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  14. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN INSTALACIÓNS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  15. VALORACIÓN DA EFICACIA MICROBIOLÓXICA DO SISTEMA AIR KEEPER

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  16. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA DE INSTALACIÓNS E ALIMENTOS EN RESIDENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  17. INSTALACIÓNS DE ALTO RISCO: IMPLICACIÓNS DA LEXIONELA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  18. CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO NA ELABORACIÓN DE XELADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  19. MANUAL DE AUTOCONTROL EN PANADERÍA (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  20. MANUAL DE AUTOCONTROL EN PANADERÍA (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  21. MANUAL DE AUTOCONTROL EN PANADERÍA (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  22. MANUAL DE AUTOCONTROL EN PANADERÍA (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  23. MANUAL DE AUTOCONTROL DE PANADERÍA (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  24. MANUAL DE AUTOCONTROL EN PANADERÍA (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  25. MANUAL DE AUTOCONTROL EN PANADERÍA (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  26. MANUAL DE AUTOCONTROL EN PANADERÍA (APPCC)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  27. MANUAL DE AUTOCONTROL EN PANADERÍA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  28. INDICADORES MICROBIOLÓXICOS DE CONTAMINACIÓN (9ª EDICION)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  29. CONTROL MICROBIOLÓXICO E ACTUALIZACIÓN DO SISTEMA APPCC

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  30. CONTROL DE LEXIONELLA E POTABILIDADE EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  31. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS (9ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  32. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN INSTALACIÓNS DEPORTIVAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  33. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN PRODUCTOS AMENDOADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  34. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA E ASESORAMENTO TÉCNICO EN CASTAÑAS FRESCAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  35. INDICADORES MICROBIOLÓXICOS DE CONTAMINACIÓN (8ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  36. CONTROL DE LEXIONELLA E POSIBILIDADE EN AUGAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  37. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (8ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  38. LEGIONELLA: NOVA REGULAMENTACIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  39. CONTROL DA CALIDADE MICROBIOLÓXICA DE INSTALACIÓNS E ALIMENTOS EN RESIDENCIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  40. ASESORAMENTO NO CONTROL DE CALIDADE E ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DOS PRODUCTOS ELABORADOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  41. ANALISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS (8ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  42. INDICADORES MICROBIOLÓXICOS EN TORRES DE REFRIXERACIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  43. CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO NA ELABORACIÓN DE PRODUCTOS CÁRNICOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

2003

  1. INDICADORES MICROBIOLÓXICOS DE CONTAMINACIÓN (7ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  2. HIXIENE E MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  3. MELLORA DA CALIDADE DOS PRODUCTOS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  4. DESENVOLVEMENTO DE NOVAS TECNOLOXÍAS NA DESINFECCIÓN DE INSTALACIÓNS BALNEARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  5. ANALISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (7ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  6. SENSIBILIZACIÓN MEDIOAMBIENTAL

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  7. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN INSTALACIÓNS BALNEARIAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  8. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS (7ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  9. LEGIONELLA EN TORRES DE REFRIXERACIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  10. VALORACIÓN DA CALIDADE MICROBIOLÓXICA DE FROITAS TRALO USO DO OZONO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  11. CONTROL DAS COMUNIDADES MICROBIOLÓXICAS NA DEPURADORA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  12. CONTROL DE POTABILIDADE EN AUGAS DE CONSUMO PÚBLICO

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  13. CONTROL DE CALIDADE DAS INSTALACIÓNS NUNHA RESIDENCIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  14. CONTROL MICROBIOLÓXICO DE PRODUCTOS: AUGA E SIDRA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  15. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA EN TORRES DE REFRIXERACIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  16. INDICADORES MICROBIOLÓXICOS DE CONTAMINACIÓN (6ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  17. POTABILIDADE E LEXIONELLA EN TORRES DE REFRIXERACIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  18. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE ALIMENTOS (6ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  19. ANÁLISE MICROBIOLÓXICA DE AUGAS (6ª EDICIÓN)

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  20. UTILIZACIÓN DO OZONO COMO DESINFECTANTE DE FROITAS FRESCAS

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  21. CONTROL DE CALIDADE MICROBIOLÓXICA NOS COMEDORES COLECTIVOS E EMPRESAS DE RESTAURACIÓN

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ

  22. ANÁLISES MICROBIOLÓXICAS DO PROXECTO PROBE: IMPROVED FOR FLATFISH LARVAL REARING THROUGH THE USE OF PROBIOTIC BACTERIA

    LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ