Publications (25) Publications auxquelles un chercheur a participé

2007

  1. "Die O Aufgabe cometido des de Übersetzers quen traduce" Von de Walter Benjamin

    Viceversa: revista galega de traducción, Núm. 13, pp. 79-103

  2. Assessing tourist behavioral intentions through perceived service quality and customer satisfaction

    Journal of Business Research, Vol. 60, Núm. 2, pp. 153-160

  3. Binding constants of oxytetracycline to animal feed divalent cations

    Journal of Food Engineering, Vol. 78, Núm. 1, pp. 69-73

  4. Cerámicas finas tardorromanas orixinarias de África e de Medio Oriente atopadas na intervención da rúa Rosalía de Castro 1992 (Vigo)

    Castrelos: revista do Museo Municipal "Quiñones de León", Núm. 13, pp. 26-51

  5. Chemistry in food: Flavours

    Electronic Journal of Environmental, Agricultural and Food Chemistry, Vol. 6, Núm. 2, pp. 1742-1763

  6. Determination of phenolic compounds in wines: Influence of bottle storage of young red wines on their evolution

    Food Chemistry, Vol. 105, Núm. 1, pp. 248-259

  7. Dynamic mathematical models to describe the growth and nisin production by Lactococcus lactis subsp. lactis CECT 539 in both batch and re-alkalized fed-batch cultures

    Journal of Food Engineering, Vol. 82, Núm. 2, pp. 103-113

  8. El I+D gallego no será maduro sin más gasto privado que público

    Pesca Internacional: revista mensual bilingüe del sector pesquero = Monthly bilingual fishing journal, Núm. 80, pp. 38-42

  9. Evaluación de las intenciones de comportamiento del termalista

    Annals of Tourism Research en Español, Vol. 9, Núm. 2, pp. 333-358

  10. Fed-batch pediocin production on whey using different feeding media

    Enzyme and Microbial Technology, Vol. 41, Núm. 3, pp. 397-406

  11. Influence of copper on the adsorption and desorption of paraquat, diquat, and difenzoquat in vineyard acid soils

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 15, pp. 6219-6226

  12. Influence of grape variety, vine system and enological treatments on the colour stability of young red wines

    Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 2, pp. 601-606

  13. La distribución en Galicia y el Norte de Portugal

    Papeles de economía española, Núm. 22, pp. 157-173

  14. La narración cinematográfica como re/escritura de la historia: "Las hermanas de la Magdalena" y la memoria silenciada de las mujeres irlandesas

    Lecturas, imágenes: revista de poética del cine, Núm. 5, pp. 135-146

  15. O anxo da tradución: sobre a teoría da tradución crítica de Walter Benjamin

    Viceversa: revista galega de traducción, Núm. 13, pp. 105-133

  16. Os reencontros de Odiseo en Itaca

    Grial: revista galega de cultura, Núm. 176, pp. 108-119

  17. Presión de tempo e contido informativo das promocións de vendas

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 16, Núm. 1, pp. 95-110

  18. Production of four potentially probiotic lactic acid bacteria and their evaluation as feed additives for weaned piglets

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 134, Núm. 1-2, pp. 89-107

  19. Resultados preliminares das escavacións arqueolóxicas na "villa" romana de Toralla (Oia, Vigo)

    Castrelos: revista do Museo Municipal "Quiñones de León", Núm. 13, pp. 12-25

  20. Seasonal distributions of fungicides in soils and sediments of a small river basin partially devoted to vineyards

    Water Research, Vol. 41, Núm. 19, pp. 4515-4525