Proxectos vixentes Proxectos nos que participa algún/ha investigador/a

  1. Sustainability Optimization for Secure Food Systems

    JESUS SIMAL GANDARA

  1. Social Economy for Resilience, Inclusion and Good life in Rural areas

    MARIO PANSERA

  2. Grupo BiFEGA

    BURGHARD BALTRUSCH

  3. Hacer justicia para hacer las paces con la naturaleza: la judicialización y otras formas de protección jurisdiccional e institucional de la naturaleza

    LAURA CARBALLO PIÑEIRO

  4. Alternative PROteins from MIcrobial fermentation of non-conventional SEA sources for Next Generation food, feed and non-food bio-based applications

    PABLO CABANELAS LORENZO, JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ, JESUS SIMAL GANDARA

  5. Fostering local engagement for Clean Energy Transition in Rural Areas through Energy Communities

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  6. Agroecological strategies for sustainable weed management in key European crops

    DAVID FERNANDEZ CALVIÑO, ADELA MARIA SANCHEZ MOREIRAS

  1. Unravelling the potential of the wheat microbiome for the development of healthier, more sustainable and resilient wheat-derived food & feed products

    MARIA ROSA PEREZ GREGORIO, JESUS SIMAL GANDARA

  2. Monetary valuation of soil ecosystem services and creation of initiatives to invest in soil health: setting a framework for the inclusion of soil health in business and in the policy making process

    DAVID FERNANDEZ CALVIÑO, MIGUEL ENRIQUE RODRIGUEZ MENDEZ, DIEGO SOTO GOMEZ

  3. Axuda complementaria beneficiario axuda StG do ERC

    MARIO PANSERA

  4. Grupo BEV1

    EMMA FERNANDEZ COVELO

  5. Relaciones comerciales en la costa atlántica durante la Antigüedad Tardía

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  6. Communitas/Inmmunitas: ontologías relacionales en las culturas atlánticas anglófonas del siglo XXI

    MARIA BELEN MARTIN LUCAS

  7. Prospering without growth: Science, Technology and Innovation in a post-growth era

    MARIO PANSERA

  1. Red de Investigación e Innovación para el área alimentaria en la región transfronteriza

    DAVID FERNANDEZ CALVIÑO, PATRICIA REBOREDO RODRIGUEZ

  2. Exploring Plausible Circular futures

    MARIO PANSERA

  3. Patrimonio cultural amenazado.Monitorización y evaluación del impacto de procesos erosivos sobre bienes histórico-arqueológicos del Parque Nacional de las Islas Atlánticas

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  4. RENATURALIZACIÓN FLUVIAL DEL RÍO TINES A SU PASO POR EL MUNICIPIO DE OUTES

    LUIS GONZALEZ RODRIGUEZ

  5. Postgrowth S.A.: Vigo

    MARIO PANSERA

  6. Grupo AA1

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. Grupo PGILaB

    MARIO PANSERA

  8. Hacia una Responsabilidad Climática Apropiada: cómo la narrativa de la responsabilidad apropiada puede afectar a la conducta de las administraciones públicas frente al cambio

    MARIO PANSERA, DAVID SOTO OÑATE

  9. ASESORÍA PARA A CONSTITUCIÓN DUNHA COMUNIDADE ENERXÉTICA

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  10. Aproximación Interdisciplinar para desentrañar el destino del Mercurio en Ecosistemas Forestales del suroeste de Europa

    JUAN CARLOS NOVOA MUÑOZ

  11. Vulnerabilidad Intrafamiliar y Política en el Mundo Antiguo

    SUSANA MARIA REBOREDA MORILLO

  12. CATALOGACIÓN DAS ESTRUTURAS TRADICIONAIS DE REGO (ALXIBES) E ESTUDO DO SEU USO POLA HERPETOFAUNA DO PARQUE NATURAL COMPLEXO DUNAR DE CORRUBEDO E LAGOAS DE CARREGAL E VIXÁN

    GUILLERMO VELO ANTON

  13. Empowering local communities turning them into laboratories for co-development of circular and sustainable tourism ecosystems

    MARIA DEL PILAR MUÑOZ DUEÑAS

  14. Funcionamento do Observatorio Eólico de Galicia

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  15. PLAN DE INNOVACIÓN EN PROCESOS E ORGANIZACIÓN DA INICIATIVA E.GREEN POWER S.L.U (IN848D-2024-00000019-0)

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  16. ECONOMÍA E COMERCIO NA COSTA ATLÁNTICA DA MAURITANIA TINGITANA (MARROCOS) DURANTE A ANTIGÜIDADE TARDÍA

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  17. TRABALLOS DE ESCAVACIÓN, CONSERVACIÓN-RESTAURACIÓN E MUSEALIZACIÓN DO CASTRO CASTELO DOS MOUROS NA ILLA DE ONS

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  18. ASESORÍA PARA A REALIZACIÓN DUNHA INTERVENCIÓN ARQUEOLÓXICA EN ÁREA NA FINCA MOURISCA. EXPEDIENTE: SER/24/0041

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  1. ASISTENCIA TÉCNICA PARA OS TRABALLOS DE CONSERVACIÓN E RESTAURO DE ESTRUTURAS ARQUEOLÓXICAS RECUPERADAS NO XACEMENTO ARQUEOLÓXICO DE O CASTELO DE SAN XOÁN DE BARA (VILAR DE BARRIO, OURENSE)

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  2. Sustainable and cost-effective production process for the upcycling of olive, grape and nut by- roducts into 4 natural and healthy ingredients for nutraceutical and cosmetic applications

    JESUS SIMAL GANDARA

  3. DIAGNOSE PARA A DEFINICIÓN DA ESTRATEXIA DE TURISMO TRANSFRONTERIZO DE GALICIA (NORTE DE PORTUGAL)

    NOELIA ARAUJO VILA, JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  4. Proxecto de escavación e de conservación-restauración do sector 16 do Castro de Armeá-2024(Allariz)

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  5. PROXECTOS INNOVADORES NO EIDO DO DESENVOLVEMENTO REXIONAL E CRECEMENTO SOSTIBLE

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  6. Postgrowth S.A. Pontevedra

    BRAIS SUAREZ EIROA

  7. ESCAVACIÓN E REXISTRO DE CAMPO DE ESTRUTURAS, ESTRATIGRAFÍAS E MATERIAIS RECUPERADOS DA CIBDÁ DE ARMEA 2024-220 CV2024.06.EXCAVACIÓNS ARMEA

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  8. Implicación ecológica de los bioplásticos: ecotoxicidad, biodegradabilidad en ambientes naturales y compostabilidad

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  9. ASISTENCIA TÉCNICA PARA TRABALLOS DE CONSERVACIÓN-RESTAURACIÓN NO CASTRO DE A SACEDA (CUALEDRO)

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

Proxectos finalizados Proxectos finalizados nos que participou algún/ha investigador/a

2024

  1. Grupo H20-GEAAT

    SUSANA MARIA REBOREDA MORILLO

  2. As culturas antigas e a educación actual: o ensino e a escrita no mundo antigo. Unha experiencia a partir da intervención educativa en Ourense

    CARLA MARÍA MÍGUEZ ÁLVAREZ, IRIA SOUTO CASTRO

  3. INICIACIÓN ÁS COMUNIDADES ENERXÉTICAS RURAIS

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  4. Rentabilidad social en las decisiones de inversión del turismo post-pandémico: clave para el desarrollo sostenible en destinos de interior

    MARIA ELISA ALEN GONZALEZ, DIEGO RODRIGUEZ TOUBES MUÑIZ

  5. COLABORACIÓN NO PLAN DE INNOVACIÓN DA EMPRESA MARISCOS COMESAÑA S.L. NO MARCO DO PROGRAMA INNOVAPEME (FEDER-GALICIA 077_IN848D_IP23_2023_2294066)

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  6. Towards post-growth cities: the cultural politics of mobility transitions in Barcelona and London

    MARIO PANSERA

  7. A just transition to the circular Economy

    MARIO PANSERA

  8. INFORME DE RECOMENDACIÓNS PARA A PUBLICACIÓN EN REVISTAS CIENTÍFICAS

    JAVIER LLOVERAS GUTIERREZ

  9. Entrepreneurial and innovation skills for developing the new value chains of mobility, health and manufacturing

    PABLO CABANELAS LORENZO

  10. Poesía actual y política II - conflictos sociales y dialogismos poéticos

    BURGHARD BALTRUSCH

  11. EFECTOS BENEFICIOSOS DO SELENIO E A INFLUENCIA DO PROCESADO E OUTROS COMPOÑENTES ALIMENTARIOS NA BIODISPONIBILIDADE DO MERCURIO

    MIGUEL ANGEL PRIETO LAGE

  12. Efecto de los fungicidas sobre la microbiota fermentativa para la obtención de vino y vinagre de uva blanca

    RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA

  13. DIAGNOSE DA PROLIFERACIÓN DE MOSCAS EN TOMIÑO

    JOSEFA GARRIDO GONZALEZ

  14. ASESORÍA TÉCNICA E PROFESIONAL PARA AXENTES LOCAIS NO ÁMBITO DA ENERXÍA EÓLICA

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  15. INFORME SOBRE O CONTIDO DAS FICHAS DE LUGARES DE INTERESE XEOLÓXICO DO ARQUIPELAGO DE CIES E DESEÑO DOS CONTIDOS FORMATIVOS E SELECCIÓN DE DOCUMENTACIÓN PARA O USO POR GUIAS DUN POTENCIAL XEOPARQUE

    IRENE ALEJO FLORES, GONZALO MENDEZ MARTINEZ

2023

  1. Promotion of rural museums and heritage sites in the vicinity of European pilgrimage routes

    MARTIN LOPEZ NORES

  2. ASESORÍA PARA A REALIZACIÓN DE SONDAXES ARQUEOLÓXICAS VALORATIVAS NA FINCA MOURICA (MUSEO DO MAR DE GALICIA - VIGO) EXPTE. Nº SER/23/0046

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  3. ANÁLISE DE DEMANDA TURÍSTICA DE GALICIA

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  4. PROXECTO DE ESCAVACIÓN DA CIBDÁ DE ARMEA-CAMPAÑA 2023. ESCAVACIÓN E REXISTRO DE CAMPO E MATERIAIS

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  5. CONSERVACIÓN-RESTAURACIÓN E MUSEALIZACIÓN DA CIBDÁ DE ARMEA

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  6. Grupo de Investigación en estudos literarios e culturais, tradución e interpretación

    BURGHARD BALTRUSCH, MARIA ISABEL DEL POZO TRIVIÑO, MANUEL SANTIAGO FERNANDEZ ALVAREZ, IOLANDA GLORIA GALANES SANTOS, MARIA BELEN MARTIN LUCAS, SILVIA MONTERO KÜPPER

  7. POÑENDO EN VALOR O PATRIMONIO ARQUEOLÓXICO MOBLE E INMOBLE DO PARQUE NACIONAL MARÍTIMO-TERRESTRE DAS ILLAS ATLÁNTICAS DE GALICIA

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  8. COORDINACIÓN E DESENVOLVEMENTO DO PLAN DE PARTICIPACIÓN DAS UNIVERSIDADES NO MECANISMO DE RECUPERACIÓN E RESILIENCIA, SERVIZO DE ESTUDOS E DATOS, E ASESORAMENTO E APOIO NA XESTIÓN DE PROXECTOS DA ASOCIACIÓN

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  9. CURSO PARQUES EÓLICOS E TERRITORIO

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  10. APIXEN (FEADER 2021/038A)

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  11. Evaluación ecotoxicológica de polímeros reciclables y biopolímeros

    RICARDO BEIRAS GARCIA SABELL

  12. INVESTIGACIÓN DA COMPOSTABILIDADE DE LODOS DE DEPURADORA

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  13. Convenio para a creación e funcionamento do Observatorio Eólico de Galicia

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

2022

  1. A right to repair for a post-growth society: Controversies, opportunities and challenges

    JAVIER LLOVERAS GUTIERREZ

  2. ESTUDO DOS BENEFICIOS E RISCOS DO CONSUMO DE GRANDES ESPECIES PELÁXICAS: TINTORERA, MARRAJO, PEIXE ESPADA E ATÚN VERMELLO

    JESUS SIMAL GANDARA

  3. REDACCIÓN DE PROXECTO ARQUEOLÓXICO, MEMORIA DE CONTROL E TRABALLOS DE SEGUEMENTO ARQUEOLÓXICO NO PARQUE NACIONAL MARÍTIMO-TERRESTRE DAS ILLAS ATLÁNTICAS

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  4. Contrato-programa grupo PGILA

    MARIO PANSERA

  5. ESCAVACIÓN E CONSERVACIÓN-RESTAURACIÓN DAS ÁREAS 16I, 16F, 15ª E 10F NA CIBDÁ DE ARMEA. CAMPAÑA 2022

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  6. SEGUEMENTO ARQUEOLÓXICO NOS TRABALLOS DE ELIMINACIÓN DE ALÓCTONAS NO CASTRO DOS MOUROS EN ONS. PNMTIAG

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  7. ESCAVACIÓN E CONSERVACIÓN-RESTAURACIÓN DAS ÁREAS 10A, 10B, 10E, 2B E 2E NA CIBDÁ DE ARMEA. CAMPAÑA 2022

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  8. TRABALLOS DE ESCAVACIÓN, CONSERVACIÓN-RESTAURACIÓN E MUSEALIZACIÓN DO CASTRO DOS MOUROS EN ONS

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  9. ASESORÍA CIENTÍFICA PARA A REALIZACIÓN DE RECREACIÓNS VIRTUAIS DOS XACEMENTOS DE ARMEA E CASTRO DE CIBRAO DE LAS

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  10. BEV1-GRC 2019

    MANUEL JOAQUIN REIGOSA ROGER

  11. SERVIZO DE MEDIACION INTRAXUDICIAL NO PROCEDEMENTO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO ORDINARIO Nº 335/2020, QUE SE SEGUE NO XUZGADO DO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO Nº2 DE SANTANDER

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  12. ELABORACIÓN DUN INFORME TÉCNICO PARA A INCOACIÓN COMO BIC DO XACEMENTO ARQUEOLÓXICO DE SAN CIBRÁN DE LAS (OURENSE). EXPTE: SARQ02.O.002.2022.001

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  13. SERVIZO DE MEDIACION INTRAXUDICIAL NO PROCEDEMENTO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO ORDINARIO Nº 335/2020, QUE SE SEGUE NO XUZGADO DO CONTENCIOSO-ADMINISTRATIVO Nº2 DE SANTANDER

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  14. ASESORAMENTO E APOIO NA XESTIÓN E DESENVOLVEMENTO DE PROXECTOS E A COORDINACIÓN E DESENVOLVMENTO DO PLAN DE PARTICIPACIÓN DAS UNIVERSIDADES NO MECANISMO DE RECUPERACIÓN E RESILIENCIA. TRANSFORMAR OS CAMPUS PARA TRANSFORMAR A SOCIEDADE.

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  15. INNOVACIÓN DE PRODUTO-PROCESO NA INDUSTRIA DO AUTOMOBIL EN ESPAÑA

    JESUS FERNANDO LAMPON CARIDE

  16. Ciencia de ida y vuelta. Plan Anual de actividades de la UCC+i de la Universidade de Vigo 2021-2022

    MONICA VALDERRAMA SANTOME

  17. Divulga AQUIS
  18. Preservación de servicios de polinización atlánticos y control de la especie invasora Vespa Velutina

    JOSEFA GARRIDO GONZALEZ

  19. Cadena de Valor de la Movilidad Avanzada y Extendida en Galicia y Norte de Portugal

    PABLO CABANELAS LORENZO

  20. Patrimonio cultural intangible en el entorno terrestre y marino del Área Atlántica

    MARIA DEL PILAR MUÑOZ DUEÑAS

  21. BENEFICIOS DO CONSUMO DAS ESPECIES TINTORERA

    JESUS SIMAL GANDARA

2021

  1. Cuerpos en tránsito: diferencia e indiferencia

    MARIA BELEN MARTIN LUCAS

  2. Economía y comercio en la fachada atlántica del actual Marruecos durante la antigüedad tardía: El caso de Tahaddart

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  3. SERVIZO DE ACTUACIÓN DE PROSPECCIÓN XEOFÍSICA E ESCAVACIÓN ARQUEOLÓXICA NO CASTELO DOS MOUROS, NA ILLA DE ONS, NO PARQUE NACIONAL DAS ILLAS ATLÁNTICAS DE GALICIA.

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  4. CAPACIDADE DE BIODEGRADACIÓN DE RESINA UREA-FORMOL A ESCALA DE LABORARIO

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  5. ESCAVACIÓN ARQUEOLÓXICA E DE CONSERVACIÓN BÁSICA NO CASTRO DE ARMEA

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  6. ELABORACIÓN DUN INFORME TÉCNICO PARA A INCOACIÓN COMO BIC DO XACEMENTO ARQUEÓLOXICO DE ADRO VELLO (O GROVE, PONTEVEDRA)

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  7. Galician Night of Researchers

    MARIA BELEN RUBIO ARMESTO

  8. H20-GEAAT-GPC 2019

    BEATRIZ PILAR COMENDADOR REY

  9. INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS

    JESUS SIMAL GANDARA

  10. BA2-GPC 2019

    JOSEFA GARRIDO GONZALEZ

  11. Alternativas de aloxamento turístico na provincia de Ourense: análise da evolución recente da oferta e dos novos patróns de conduta da demanda nun contexto de irrupción do fenómeno das vivendas turísticas e de uso turístico.

    PABLO DE CARLOS VILLAMARIN

  12. DIAGNOSE E VALORACIÓN DA SITUACIÓN DOS CLUBES DEPORTIVOS EN GALICIA

    PATRICIO SANCHEZ FERNANDEZ

  13. CARACTERIZACIÓN DOS COMPOST PROCEDENTES DO COMPOSTAXE COMUNITARIA DO CONCELLO DE PONTEVEDRA

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  14. PROXECTO DE TRANSFERENCIA DE COÑECEMENTO PARA O INCREMENTO DO VALOR SOCIAL E DO VALOR ECONÓMICO DA ENERXÍA EÓLICA NO CONCELLO DE MURAS

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  15. Transferencia y valorización de NANOtecnologías a PYMEs innovadoras de la Eurorregión (early adopters)

    MARIA AFRICA GONZALEZ FERNANDEZ, MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ, HUMBERTO JAVIER MICHINEL ALVAREZ, CARLOS MOSQUERA NARTALLO, JORGE PEREZ JUSTE, JESUS SIMAL GANDARA

  16. DETERMINACIÓN DO POTENCIAL FERTILIZANTE DE BIOLIQUIDO

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  17. ASESORAMENTO E APOIO EN XESTIÓN E DESENVOLEMENTO DE PROXECTO

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  18. CARACTERIZACIÓN DO COMPOST VERDE DA COMUNIDADE DE MONTES DE CORUXO

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  19. ASESORÍA TÉCNICA E PROFESIONAL PARA AXENTES LOCAIS NO ÁMBITO DA ENERXÍA EÓLICA DO CONCELLO DE MOECHE

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  20. PROXECTO DE TRANSFERENCIA DE COÑECEMENTO PARA O INCREMENTO DO VALOR SOCIAL E DO VALOR ECONÓMICO DA ENERXÍA EÓLICA NO CONCELLO DE MONFERO (EXPTE. 2021/G003/000200)

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  21. ASESORÍA TÉCNICA E PROFESIONAL PARA AXENTES LOCAIS NO ÁMBITO DA ENERXÍA EÓLICA DO CONCELLO DE CABANAS

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  22. ASESORÍA TÉCNICA E PROFESIONAL PARA AXENTES LOCAIS NO AMBITO DA ENERXÍA EÓLICA DO CONCELLO DE NEDA

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  23. Empowering Citizen-Oriented Smart City Innovation in Mexico

    MARIO PANSERA

  24. ASESORÍA TÉCNICA E PROFESIONAL PARA AXENTES LOCAIS NO AMBITO DA ENERXÍA EÓLICA DO CONCELLO DE SAN SADURNIÑO

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

2020

  1. Red cooperativa de investigación en el ámbito de polifenoles y sus aplicaciones industriales

    JESUS SIMAL GANDARA

  2. GALIVINO - Desarrollo de modelos de predicción de origen en vinos de DOs gallegas.

    JESUS SIMAL GANDARA

  3. EVOLUCIÓN DO COMPORTAMENTO E HÁBITOS DO CONSUMIDOR E POSICIONAMENTO ACTUAL DE GALICIA COMO DESTINO TURÍSTICO

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  4. DINAMIZACIÓN DO EMPRENDEMENTO, DIFUSIÓN DA CULTURA EMPRENDEDORA, INCUBACIÓN DE IDEAS EN REDES E MOBILIDADE INTERNACIONAL

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  5. EXCAVACIÓN ARQUEOLÓXICA E DE CONSERVACIÓN BÁSICA NO CASTRO DE ARMEA

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  6. INICIATIVAS INNOVADORAS NO EIDO DO DESENVOLVEMENTO SOSTIBLE

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  7. INFORME SOBRE A COBERTURA POR PROCEDEMENTO DE LIBRE DESIGNACIÓN DO POSTO DE XEFA/E DE SECCIÓN DE APOIO E TRANSFERENCIA, CONVOCADO POR RESOLUCIÓN DA VALEDORA DO POBO DO 29/07/20, QUE CONTEÑA UNHA VALORACIÓN NUMÉRICA MOTIVADA DE TODOS OS CANDIDATOS

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  8. CONTRATACIÓN SERVIZOS SUXEITO A REGULACIÓN HARMONIZADA DE POSTA EN VALOR DAS ESTRUTURAS ARQUEOLÓXICAS DOS EDIFICIOS DAS ESTRUTURAS ARQUEOLÓXICAS DOS EDIFICIOS 1-2 E 4 NO CAMPAMENTO ROMANO DE CIADELLA, EN SOBRADO DOS MONXES

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  9. CONTROL ARQUEOLÓXICO DA OBRA DE REPARACIÓN DA CALZADA DA PONTE DA VILANOVA EN ALLARIZ

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  10. XESALCOMP: INNOVACIÓN NA AUTOXESTIÓN DAS ALGAS A TRAVÉS DA CO-COMPOSTAXE DE MATERIAIS

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  11. Diagnóstico do nivel de congruencia na oferta enoturística da provincia de Ourense
  12. SONDAXES ARQUEOLÓXCAS E REXISTRO FOTOGRAMÉTRICO DO CASTRO DE SANTA LUCÍA. CAMPAÑA 2020

    FERMIN EMILIANO PEREZ LOSADA

  13. DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS FUNCIONAIS E COMPLEMENTOS NUTRICIONAIS ORIENTADOS AO DESENVOLVEMENTO NEUROCOGNITIVO NEUROFOOD

    JESUS SIMAL GANDARA

  14. INFORME PARA A TRANSFERENCIA DE COÑECEMENTO SOBRE O PARQUE EÓLICO GASALLA E OS SEUS IMPACTOS NO CONCELLO DE MESÍA. CONSIDERACIÓNS PRELIMINARES.

    MARIA MONTERO MUÑOZ, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  15. ASESORAMENTO E APOIO EN XESTIÓN E POLÍTICA UNIVERSITARIA

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  16. IMPACTO DE EVENTOS EN SANTIAGO DE COMPOSTELA: CASO DO CIRCO DO SOL NO MULTIUSOS DO SAR

    PATRICIO SANCHEZ FERNANDEZ

  17. INFORME SOBRE IDONEIDADE DO PE ABRENTE E POSTURA DO CONCELLO DE VILASANTAR SOBRE ALCANCE DO ESTUDO DE IMPACTO AMBIENTAL

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  18. EXPERIENCIA TURÍSTICA E CALIDADE DE VIDA DOS TURISTAS SENIOR I

    MARIA ELISA ALEN GONZALEZ

  19. CAPACIDADE DE BIODEGRADACIÓN DA FORSU HIDROLIZADA MEDIANTE COMPOSTAXE A ESCALA DE LABORATORIO

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

2019

  1. Proxecto arqueolóxico "Muro do Bubal"

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  2. POESIA ACTUAL Y POLITICA: ANALISIS DE LAS RELACIONES CONTEMPORANEAS ENTRE PRODUCCION CULTURAL Y CONTEXTO SOCIOPOLITICO

    BURGHARD BALTRUSCH

  3. ESCAVACIÓN E INVESTIGACIÓN NA CIBDÁ DE ARMEA. CAMPAÑA 2019

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  4. INFORME DE DIAGNOSE, DE CONSERVACIÓN E DE MUSEALIZACIÓN DA CIBDÁ DE ARMEA

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  5. XESTIÓN DE RESIDUOS SÓLIDOS MUNICIPAIS PARA A POSTA EN MARCHA DAS ACCIÓNS PILOTO DA AXENDA URBANA

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  6. Estudos Literarios e Culturais, Tradución e Interpretación

    MARIA BELEN MARTIN LUCAS

  7. ASISTENCIA TÉCNICA PARA AOS CONTIDOS, CONTROL ARQUEOLÓXICO E DIFUSIÓN DO PROXECTO DE SINALIZACIÓN E ACCESIBILIDADE DOS XACEMENTOS ARQUEOLÓXICOS DE ARMEA E OUTEIRO DO CASTRO

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  8. Impato socio-económico do campamento romano Aquis Querquennis

    DIEGO RODRIGUEZ TOUBES MUÑIZ

  9. Documentación, delimitación, estado de conservación e valoración científica e patrimonial do xacemento arqueolóxico de Aquis Querquennis (Baños de Bande, Ourense)

    FERMIN EMILIANO PEREZ LOSADA

  10. DITAME PERICIAL DE VALORACIÓN DOS CANDIDATOS Á COBERTURA POLO SISTEMA DE LIBRE DESIGNACIÓN DA XEFATURA DE SERVIZOS DE ADMINISTRACIÓN E PERSOAL DA VALEDURÍA DO POBO

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  11. Mecanismos moleculares de cambios en las características sensoriales y funcionales de vinos tintos por acción de fungicidas anti-mildium, anti-oidio y antibotriticos.

    RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA

  12. ASISTENCIA TÉCNICA DO PREMIO XESÚS TABOADA CHIVITE

    SUSANA MARIA REBOREDA MORILLO

  13. Convenio de colaboración entre a Axencia Galega de Innovación, a Consellería de Educación, Universidade e Formación Profesional, a Universidade de Coruña, a Universidade de Santiago de Compostela e a Universidade de Vigo para fomentar a actividade investigadora do persoal investigador finalista nas convocatorias de axudas do ERC no marco do H2020

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

  14. PROGRAMME FOR POST-DOCTORAL TALENT ATTRACTION TO CAMPUS DO MAR

    MARIA ELSA VAZQUEZ OTERO

  15. PLAN FINANCEIRO E ECONÓMICO DA REDE MUNICIPAL DE COMEDORES ESCOLARES

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  16. EMPOWERING REUSE OF DIGITAL CULTURAL HERITAGE IN CONTEXT-AWARE CROSSCUTS OF EUROPEAN HISTORY

    MARTIN LOPEZ NORES

  17. SERVIZO ACTUACIÓNS PARA A CUANTIFICACIÓN DA ORIXE DA CONTAMINACIÓN DIFUSA POR PRESENZA DE NITRATOS NA CUENCA DO RIO LIMIA MEDIANTE A REALIZACIÓN DUN ESTUDO ISOTÓPICO

    JESUS SIMAL GANDARA

2014

  1. DESENVOLVEMENTO DE NOVOS ALIMENTOS CON CALIDADE DIFERENCIADA PARA ENGADIR VALOR ÁS MATERIA PRIMAS E COPRODUTOS DO SECTOR ALIMENTARIO GALEGO

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  2. ANÁLISE DE ACTIVIDADES ANTIOXIDANTE EN CATRO MOSTRAS DE ALIMENTOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  3. DESARROLLO DE UNA LINEA DE PRODUCTOS INNOVADORES EN EL SECTOR CONSERVERO CÁRNICO QUE INCREMENTA LA SEGURIDAD ALIMENTARIA E INTELIGENCIA ARTIFICIAL

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  4. AUTOMATIZACIÓN INTEGRAL DA TRANSFORMACIÓN DE PEIXE E MARISCO MEDIANTE TECNOLOXÍAS ÓPTICAS E ROBÓTICAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. ESTUDIO DE LAS REPERCUSIONES DEL USO DE NUEVOS FUNGICIDAS EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA

    JESUS SIMAL GANDARA

  6. DESARROLLO RURAL SOSTENIBLE EN TERRITORIOS INSULARES Y COSTEROS. ESPECIAL REFERENCIA A LOS PAÍSES EN VÍAS DE DESARROLLO Y A LA PROMOCIÓN DE SECTORES DE POBLACIÓN VULNERABLES

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  7. AVALIACIÓN E ANÁLISE DE PESO MOLECULAR DE MOSTRAS DE GLUCOSAAMINOGLICANOS OBTIDOS DE FONTES NATURAIS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  8. Turismo e novas tecnoloxías. Potencialidade de Ourense como smart destination e a súa repercusión para o sector.

    TRINIDAD DOMINGUEZ VILA

  9. "NANOHIDROGELES INTELIGENTES SENSIBLES A CAMBIOS DE PH Y TEMPERATURA: DISEÑO, SÍNTESIS Y APLICACIÓN EN TERAPÌA DEL CANCER Y EL ENVASADO ACTIVO DE ALIMENTOS"

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  10. Espacios de igualdad y de empoderamiento femenino en democracia (1975-2012)
  11. BUSCA DE OPCIONS ECONOMICAS PARA O EMPREGO LOCAL

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  12. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  13. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  14. PLAN ESTRATÉXICO DA VERTENTE ECONÓMICA DO DEPORTE GALEGO

    PATRICIO SANCHEZ FERNANDEZ

  15. AVALIACIÓN TÉCNICA PROXECTOS I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  16. Edición de libros (colección Ibrolit) e publicación de artigos
  17. DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTES - FOFIN- FP7 SME 2012

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  18. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA PROXECTOS I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  19. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  20. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  21. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  22. ASESORAMENTO ECONÓMICO, TÉCNICO E CONTRACTUAL NOS PROCESOS DE INSTALACIÓN DE PARQUES EÓLICOS EN GALICIA

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  23. AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  24. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DO PROXECTO DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  25. CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA DE PROXECTOS DE I+D

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

2013

  1. RECUPERACIÓN DE ESCOMBRERAS DE MINA: CONTRIBUCIÓN DE TECNOSUELOS AL SECUESTRO DE CARBONO, A LA FIJACIÓN DE METALES PESADOS Y A LA IMPLANTACIÓN DE UNA CUBIERTA VEGETAL

    EMMA FERNANDEZ COVELO

  2. COUNTERING DIET-RELATED DISEASES THROUGH COMPETITIVE REGIONAL FOOK AND PHYSICAL ACTIVITY CLUSTERS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  3. LOS MERCADOS CULTURALES EN LA GLOBALIZACIÓN: LA PRODUCCIÓN, CIRCULACIÓN Y RECEPCIÓN DE LA DIFERENCIA

    MARIA BELEN MARTIN LUCAS

  4. ESTUDIO DEL MODO DE ACCIÓN DEL CITRAL EN LA RESPUESTA TEMPRANA DE PLANTAS SUPERIORES

    MANUEL JOAQUIN REIGOSA ROGER

  5. ANALISE DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE DE MICROALGAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  6. INVESTIGACIÓNS AGRARIAS

    JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ, LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO, JESUS SIMAL GANDARA

  7. AGRUPACIÓNS ESTRATÉXICAS CIA

    JESUS SIMAL GANDARA

  8. Turismo activo na Baixa Limia: Análise do potencial dos recursos naturais do territorio e propostas para a súa posta en valor

    PABLO DE CARLOS VILLAMARIN

  9. OBTENCIÓN DUN COMPOST DE CALIDADE MEDIANTE A OPTIMIZACIÓN DO CONTROL E XESTIÓN DO PROCESO NAS FASES TERMÓFILA E MESÓFILA DA COMPOSTAXE

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  10. GAELT - Grupo de Análise e Estudo da Literatura e a Traducción-
  11. ANALISE DO DESENVOLVEMENTO E O IMPACTO DAS ENERXÍAS RENOVABLES NO CONCELLO DE MESIA

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  12. ANALISE DO DESENVOLVEMENTO E O IMPACTO DAS ENERXÍAS RENOVABLES NO CONCELLO DE VILASANTAR

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  13. ACTIVIDADES DE SEGUIMENTO DO PROXECTO BIOES2. ORGANIZACIÓN DE XORNADAS E TALLERES PROMOCIONAIS

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  14. CAMPAÑA 2012 DE INTERVENCIÓN ARQUEOLÓXICA E DE CONSERVACIÓN BÁSICA NO CONXUNTO RUPESTRE DO MONTE DO SEÑORIÑO-CASTRO DE ARMEA (SANTA MARIÑA DE AUGAS SANTAS-ALLARIZ)

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ, FERMIN EMILIANO PEREZ LOSADA

  15. PROPOSTAS DE ACTIVIDADES DE DESENVOLVEMENTO E INNOVACIÓN EN FUNCIONALIDADE DE NOVOS PRODUTOS PARA JEALSA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  16. INVESTIGACIÓN COMPLEMENTARIA SOBRE EMISIÓNS DE CO2 POLA IMPORTACIÓN DE ALIMENTOS AO ESTADO ESPAÑOL

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  17. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN: OBTENCIÓN DE NOVEDOSOS PALITOS DE PAN CRUJIENTE E DESENVOLVEMENTO TECNOLÓXICO DO PROCESO DE ELABORACIÓN

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  18. ANÁLISES DE ÁCIDOS GRAXOS EN MOSTRAS DE ACEITE E DE CONTIDO EN PROTEÍNAS E ACTIVIDADE ANTIOXIDANTE EN PELLETS DE MICROALGAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  19. INFORME DE AVALIACIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  20. NETWORK OF EUROPEAN DELTA REGIONS. SUSTAINABLE DELTA GOVERNANCE (DELTANET)

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

2012

  1. Deseño do plano de promoción e distribución da oferta termal da provincia de Ourense mediante o enfoque experiencial

    MARIA DE LA CRUZ DEL RIO RAMA

  2. INFORME SOBRE A FACTIBILIDADE INDUSTRIAL DOS RESULTADOS OBTIDOS DE CARA A EMPREGAR AS ALTAS PRESIÓNS EN COMBINACIÓN CON ENZIMAS PARA FACILITAR O PELADO DE ATÚN (NO MARCO DO PROXECTO TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  3. Turismo sénior e a súa vinculación ao sector termal. Potencial e aplicabilidade para a actividade turística de Ourense

    TRINIDAD DOMINGUEZ VILA

  4. INFORME DE AVALICIÓN TÉCNICA DE PROXECTOS PARA CERTIMAR

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. TURISMO SENIOR: POTENCIALIDADES COMO DINAMIZADOR DE DESTINOS TURÍSTICOS

    MARIA ELISA ALEN GONZALEZ

  6. ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. ESTUDIO DE MERCADO DO TURISMO CINEMATOGRÁFICO. PROPOSTA DO MODELO DE APROVEITAMENTO DAS RODAXES EN GALICIA PARA A PROMOCIÓN E XERACIÓN DE IMAXE TURÍSTA

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  8. MONITORIZACIÓN XESTIÓN E SEGUEMENTO MICROBIOLÓXICO DA FASE DE MADURACIÓN DO PROCESO DE COMPOSTAXE

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  9. INMERSIÓN EN INGLES PARA PROFESIONALES: ADQUISICIÓN LINGÜÍSTICA Y DESARROLLO LOCAL EN EL AMBITO TURÍSTICO

    ELENA DE PRADA CREO

  10. DESEÑO DUN SISTEMA BIOLÓXICO DE CO-TRATAMENTO DE RESÍDUOS ORGÁNICOS E SOLOS CONTAMINADOS CON HIDROCARBUROS MEDIANTE A SÚA REVALORIZACIÓN COMA SUSTRATOS.

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  11. ESTUDO DE DISIPACIÓN DE FUMIGANTES DE SOLO

    JESUS SIMAL GANDARA

  12. DESENVOLVEMENTO DUN SISTEMA DE ALIMENTACIÓN AUTÓNOMO MÓBIL DE DESHIDRATACIÓN DE LODOS DE DEPURADORA

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  13. RECUPERACIÓN DA PRODUCIÓN DE OLIVA E ACEITE EN GALICIA: DEFINICIÓN DE ASPECTOS SENSORIAIS NO ACEITE DE OLIVA VIRXE

    CARMEN GONZALEZ BARREIRO

  14. BUSCA DE NOVOS CATALIZADORES PARA A RESOLUCIÓN DE PRINCIPIOS ACTIVOS QUIRAIS A PARTIR DE FONTES XEOTERMAIS GALEGAS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  15. INTERVENCION ARQUEOLOXICA NO CONXUNTO RUPESTRE DO MONTE DO SEÑORIÑO-CASTRO DE ARMEA (STA. MARIÑA DE AUGAS SANTAS, ALLARIZ, OURENSE)

    ADOLFO FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ, FERMIN EMILIANO PEREZ LOSADA

  16. IMPACTO ECONÓMICO Y SOCIAL DE LA ENERGÍA EÓLICA EN EL MUNDO RURAL GALEGO

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  17. INFORME ACERCA DO ENNEGRECEMENTO SUPERFICIAL DO ATÚN EN CONSERVA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

2011

  1. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  3. INFORME ACERCA DO CONTIDO EN FE E S EN MOSTRAS DE BERBERECHO DE ORIXE GALEGO E PROTUGUÉS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  4. REDE DE INOVAÇAO E DESENVOLVIMENTO TECNOLOGICO AGRO-ALIMENTAR NORTE DE PORTUGAL GALIZA (REAL)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. BIOFORO: TENDENZAS E SOLUCIÓNS BIOTECNOLÓXICAS PARA A INNOVACIÓN E O EMPRENDEMENTO DE GALICIA
  6. ESTUDO DA CAPACIDADE INVASORA DE ACACIA DELABATA: MECANISMOS DE CONTROL INTEGRADOS E SUSTENTABILIDADE

    LUIS GONZALEZ RODRIGUEZ

  7. DESENVOLVEMENTO DE ELABORADOS DE KIWI DE IV GAMA A PARTIR DE FROITOS DE DESTRÍO MEDIANTE ALTAS PRESIÓNS HIDROSTÁTICAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  8. A SOSTENIBILIDADE E PROTECCIÓN DOS SISTEMAS DE PRODUCCIÓN AGROALIMENTARIAS

    JESUS SIMAL GANDARA

  9. INVESTIGACIÓNS APLICADAS Á XESTIÓN MEDIOAMBIENTAL

    JOSE JORGE DOMINGUEZ MARTIN

  10. DINÁMICA DE CARBOFURANO E METALAXIL NUNHA ZONA DE AGRICULTURA INTENSIVA

    JUAN CARLOS NOVOA MUÑOZ

  11. O USO DO PATRIMONIO CULTURAL INMATERIAL COMO FACTOR DE DESENVOLVEMENTO E INNOVACIÓN TURÍSITICA: AGROTURISMO E TURISMO CULTURAL PARTICIPATIVO

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  12. DESEÑO METODOLÓXICO E ELABORACIÓN DE INFORMES SECTORIAIS SOBRE OPORTUNIDADES DE NEGOCIO BIOTECNOLÓXICO EN GALICIA E NORTE DE PORTUGAL
  13. PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS SIMBIÓTICOS E VAINILLA A PARTIR DE SALVADO

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  14. ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL

    JESUS SIMAL GANDARA

  15. TALLERES REUNION BIOES2

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  16. INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "MEJORA DE LA SALUBRIDAD DE LOS HELADOS DE CONSUMO CLÁSICO" (Nº EXP. 09/032)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  17. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE UNA NUEVA GAMA DE PRODUCTOS P'RECOCINADOS FUNCIONALES DE ACUERDO A LAS PAUTAS DE LA DIETA ATLÁNTICA Y BASADOS EN LA GASTRONOMÍA TRADICIONAL GALLEGA" (Nº EXP. 10/002)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  18. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA INDUSTRIAL" (Nº. EXP. 10/003)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  19. INFORME, CLASIFICACIÓN TECNOLÓXICA E INFORME TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "AUMENTO DE LA VIDA ÚTIL EN PASTELERÍA SALADA REFRIGERADA"(Nº EXP. 10/001)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  20. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVAS FORMAS DE PRESENTACIÓN Y USO DE LA PATATA FRITA" (Nº EXP. 10/008)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  21. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "DESARROLLO DE PROCESO PARA LA FABRICACIÓN INDUSTRIAL DE PAN DE MIGA" (Nº EXP. 10/004)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  22. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "NUEVOS PRODUCTOS DE BOLLERÍA FESCOS Y SALUDABLES" (Nº EXP. 10/007)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  23. INFORME COMITÉ TÉCNICO AVALIACIÓN PROXECTO "OBTENCIÓN DE NUEVAS RECETAS TRADICIONALES PARA 2009" (Nº EXP. 10/043)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  24. NANO.ENGINEERED PACKAGING SYSTENS FOR IMPROVED QUALITY, SAFER AND HEALTHIER FOODS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  25. ESTIMACIÓN DO COSTE ENERXÉTICO, PEGADA DO CARBONO E EMISIÓNS DE CO2 DAS IMPORTACIÓNS DE ALIMENTOS: NO CASO DO ESTADO ESPAÑOL

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  26. VALORACIÓN NUTRICIONAL DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTUALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE.

    FEDERICO MALLO FERRER

2010

  1. HACIA UNHA ACUICULTURA SOSTIBLE

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. CONTRATOS PROGRAMA-GRUPOS REFERENCIA

    JOSE YUSTE FRIAS

  3. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  4. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. OBSERVATORIO TURÍSTICO: OURENSE

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  6. ASESORAMENTO TÉCNICO E EXPERTO DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (Ptgal)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  7. Aspectos éticos y jurídicos de la historia clínica electrónica

    SUSANA ALVAREZ GONZALEZ

  8. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  9. AUTENTIFICACIÓN DE VINOS DE CALIDAD CON MAPAS Y MARCADORES PEPTIDICOS DE VARIEDAD DE UVA, ORIGEN GEOGRÁFICO
  10. TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  11. "AGROBIOLOXÍA AMBIENTAL: CALIDADE DE SOLOS E PLANTAS"
  12. PRODUCIÓN DE LEVADURAS AUTÓCTONAS GALEGAS DE INTERESE ENOLÓXICO (FEADER 2007/15)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  13. APROVEITAMENTO E VALORACIÓN DO KIWI DE DESTRIO MEDIANTE OBTENCIÓN DE DOUS PRODUTOS DE ALTO VALOR ENGADIDO: AUGARDENTE E MARMELADA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  14. EFECTO DE LOS RESIDUOS DE FUNGICIDAS ANTIBOTRÍTICOS Y SUS METABOLITOS SOBRE EL PROCESO DE VINIFICACIÓN Y LA CALIDAD DEL VINO

    JESUS SIMAL GANDARA

  15. REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES RELACIONADAS COA POSTA EN VALOR DO PATRIMONIO CULTURAL INMATERIAL

    IVAN CARLOS AREA CARRACEDO

  16. ADDED VALUE TO FRUIT RESIDUES (AVALFRUTIS)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  17. CONSUMIR CON CIENCIA, COMER CON CONCIENCIA (DIVERCIENCIA)
  18. DETERMINACIÓN DE ANTIBOTRÍTICOS EN UVAS PARA VINIFICACIÓN Y VINOS

    JESUS SIMAL GANDARA

  19. ALTERNATIVAS PARA O APROVEITAMENTO DO SORO DO LEITE

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  20. A RESPONSABILIDADE SOCIAL CORPORATIVA EN GALICIA DENDE A VISIÓN DOS DISTINTOS GRUPOS DE INTERESE

    ENCARNACION GONZALEZ VAZQUEZ

  21. OBTENCIÓN DUN PREPARADO LÁCTEO FUNCIONAL A PARTIR DOS SOROS DE QUEIXERÍA

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  22. ANÁLISE POR ESPECTROMETRÍA DE MASAS DE 20 MOSTRAS DE SORO BIOHIDROLIZADO.

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  23. EFECTOS DOS FITOSANITARIOS NA CALIDADE ORGANOLÉPTICA DE VIÑOS GALEGOS

    BEATRIZ CANCHO GRANDE

  24. DESENVOLVEMENTO DE PRODUTOS DE LONGA DURACIÓN DE GRAN CALIDADE CON CARACTERÍSTICAS ORGANOLÉPTICAS ESTABLES, ALERXÉNICAMENTE SEGUROS, SAUDABLES E MÍNIMAMENTE PROCESADOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  25. DETECTAR E INVENTARIAR PRODUTOS E PARTICIPACIÓNS EN REUNIÓNS DE DIFUSIÓNS CON EMPRESARIOS.

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  26. FASE DE EXECUCIÓN DO PROXECTO DE DIVERSIFICACIÓN DOS RECURSOS AGRÍCOLAS E GANDEIROS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  27. AS BACTERIOCINAS COMO ESTRATEXIA ALTERNATIVA ÓS ANTIBIÓTICOS PARA O CONTROL DE INFECCIÓNS HUMANAS CAUSADAS POLOS NEUMOCOCOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  28. ESTUDO DO IMPACTO DA BRECHA DIXITAL NO CONCELLO DE OURENSE

    TOMAS RAIMUNDO COTOS YAÑEZ

  29. SEGUEMENTO DA ACTIVIDADE RESPIRATORIA EN MATRICES BIOLÓXICAS SÓLIDAS

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  30. INFORME SOBRE DIVERSOS ASPECTOS EN RELACIÓN CÓ RÉXIME XURÍDICO DAS ACOMETIDAS ELÉCTRICAS

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  31. ELABORACIÓN DUN BORRADOR DE ANTEPROXECTO DE LEI DE ORGANIZACIÓN E RÉXIME XURÍDICO DA XUNTA E A ADMINISTRACIÓN DE GALICIA, E ASESORAMENTO AO LONGO DA SÚA POSTERIOR TRAMITACIÓN

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  32. DESENVOLVEMENTO DE ACCIÓNS ENCAMIÑADAS AO INVENTARIO DE PATRIMONIO CULTURAL INMATERIAL

    IVAN CARLOS AREA CARRACEDO, XAVIER SIMON FERNANDEZ

  33. VALORACIÓN-NUTRICIÓN DOS PRODUTOS DA DIETA GALEGA NA SÚA PREPARACIÓN TRADICIONAL E RECETARIO CONTEXTOALIZADO E VALORADO NUTRICIONALMENTE

    FEDERICO MALLO FERRER

  34. SEGUEMENTO E AVALIACIÓN DO PROCESO DE COMPOSTAXE DE LODOS MEDIANTE PILAR ESTÁTICAS CUBERTAS VENTILADAS

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  35. INFORME E VALORACIÓN DOS EXERCICIOS CORRESPONDENTES ÁS PROBAS DO PROCESO DE SELECCIÓN DUN XERENTE E UN ADMINISTRATIVO DO GDR16

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

2009

  1. ASESORAMENTO TÉCNICO E DINAMIZACIÓN DOS GRUPOS DE TRABALLO DE ALIMENTOS FUNCIONAIS E VALORIZACIÓN DE SUBPRODUTOS DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA GALEGA AGROALIMENTARIA (PTGAL)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. ACTUALIZACIÓN GUÍA DE RETORNO 2005

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  3. ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE ÁCIDOS OMEGA 3

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  4. ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE DIHIDROXIACETONA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. Os medios audiovisuais como factores de influencia e creación de imaxe no proceso da elección de destino turístico. A súa utilización para o destino Ourense

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA, JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  6. DESENVOLVEMENTO DUN PREPARADO INOCULANTE PARA SILOS DE HERBA E MAIZ PARA O CONTROL DE LISTERIA MONOCYTOGENES

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  7. OBSERVATORIO TURÍSTICO DE OURENSE

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  8. INFORME E ASESORAMENTO SOBRE A EXTINCIÓN E EFECTOS DUN CONVENIO URBANÍSTICO CELEBRADO ENTRE O CONCELLO DE SANTANDER E A UTE LOS PARQUES

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  9. Turismo sénior. Avaliación do seu potencial dinamizador da actividade turística de Ourense

    MARIA ELISA ALEN GONZALEZ

  10. CARACTERIZACIÓN, TRATAMIENTO E RECUPERACIÓN DE SOLOS DESENVOLVIDOS SOBRE ESCOMBREIRAS DUNHA MINA DE LIGNITO
  11. INCREMENTO DO VALOR ENGADIDO DAS FROITAS DE EXPORTACIÓN E OS SEUS SUBPRODUCTOS DE PROCESADO MEDIANTE BIOTECNOLOXÍAS DE BAIXO IMPACTO

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  12. REALIZACIÓN DE ACTIVIDADES RELACIONADAS COA POSTA EN VALOR DO PATRIMONIO CULTURAL INMATERIAL DE GALICIA

    IVAN CARLOS AREA CARRACEDO

  13. UN NOVO PROCEDEMENTO PARA A PRODUCCIÓN DE BIODIÉSEL A PARTIR DE ACEITES USADOS DE FRITURA CON ENZIMAS TERMOFÍLICAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  14. OBTENCIÓN DE PRODUTOS LÁCTEOS FUNCIONAIS ANTIHIPERTENSIVOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  15. POLITICAS DE INCENTIVO DA ENERXIA EOLICA E DESENVOLVEMENTO RURAL: UNHA ANALISE APLICADA

    MARIA MONTERO MUÑOZ

  16. AGROBIOLOXÍA AMBIENTAL: CALIDADE, SOLO E PLANTAS
  17. RELACIONES FILOGENETICAS EN LA FAMILIA LUMBRICIDAE(OLIGOCHAETA)BASADAS EN EVIDENCIA

    JOSE JORGE DOMINGUEZ MARTIN

  18. NUEVOS MATERIALES:SÍNTESIS DE NANOHIDROGELES INTELIGENTES PARA SU APLICACIÓN EN LA LIBERACIÓN DE FARMACOS ANTICANCERÍGENOS Y BACTERIOCINAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  19. DISTRIBUCIÓN DE PESTICIDAS APLICADOS A CULTIVOS: TRANSFERENCIA PLANTA-SUELO Y LIBERACIÓN DE INGREDIENTES ACTIVOS DESDE FORMULACIONES APLICADAS AL SUELO

    JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO

  20. PLAN DE MENÚS SAUDABLES E VALORADOS NUTRICIONALMENTE PARA UN SUPERMERCADO

    FEDERICO MALLO FERRER

  21. ASISTENCIA TÉCNICA PARA A ELABORACIÓN DO PROGRAMA MUSEOGRÁFICO E DE VISITA PÚBLICA DO XACEMENTO MUSEALIZADO DA VILA ROMANA DE TORALLA (VIGO)

    FERMIN EMILIANO PEREZ LOSADA

2008

  1. BIORREACTORES NO CONVENCIONALES PARA LA PRODUCCIÓN DE LIPASAS TERMOFÍLICAS; ESCALADO DEL PROCESO Y APLICACIÓN A LA OBTENCIÓN DE BIODIESEL

    MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ

  2. CAMPAÑAS PROMOCIONAIS NO MUNDO ATLÁNTICO. IMAXE TURÍSTICA DE GALICIA

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  3. ESCALADO E ENSAIOS FINAIS DE EFICACIA HIPOTENSORA DUN HIDROLIZADO DE CASEINAS LÁCTEAS INGREDIENTE ALIMENTARIO FUNCIONAL

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  4. EL DESARROLLO DE LAS REDES TRANSEUROPEAS DE TRANSPORTE AL SERVICIO DE LA LIBERALIZACIÓN

    PABLO MENENDEZ GARCIA

  5. ESTUDOS TECNICOS EN MATERIA DE TELECOMUNICACION
  6. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 29 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. INFORME PARA A XESTIÓN INTEGRADA DOS MONTES VECIÑAIS DE PONTECALDELAS.

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  8. CONSOLIDACIÓN E ESTRUCTURACIÓN DE UNIDADES DE INVESTIGACIÓN COMPETITIVA 07-CONSELLERÍA INNOVACIÓN
  9. MERCADO TURÍSTICO DA RIBEIRA SACRA: ANÁLISE DA DEMANDA

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  10. Consideraciones estratégicas para la creación y comercialización de nuevos productos turísticos culturales. Plan de acción para el turismo inducido a través del cine en la provincia de Ourense

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  11. ESTUDO DE ALTERNATIVAS PARA A RECUPERACIÓN E DESENVOLVEMENTO SOSTIBLE DO SECTOR AGROGANDEIRO E FORESTAL NO CONCELLO DE COVELO

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  12. CONVENIO DE COLABORACIÓN ENTRE, VARIAS CONSELLERÍAS E A UNIVERSIDADE DE VIGO, UNIVERSIDADE DE SANTIAGO E A UNIVERSIDADE DE A CORUÑA PARA A REALIZACIÓN DA PREPARACIÓN DO INVENTARIO, SALVAGARDA E POSTA EN VALOR DO PATRIMONIO CULTURAL INMATERIAL DE GAL...

    IVAN CARLOS AREA CARRACEDO

  13. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS, POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 28 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  14. ESTUDIO DE MERCADO DO TURISMO ACCESIBLE EN ESPAÑA, OFERTA-DEMANDA, E OPORTUNIDADES DE CRECEMENTO EN GALICIA

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  15. VALORIZACION DE SOROS DE QUEIXERIA MEDIANTE A PRODUCCION DE INGREDIENTES FUNCIONAIS E PRODUCCION DE BIOETANOL

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  16. INVERSIÓN EN DEPORTE FEDERADO DE ALTO NIVEL: EVALUACIÓN ECONÓMICO-FINANCIERA Y PROMOCIÓN DESDE LA PERSPECTIVA FISCAL

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  17. REDUCCION DAS MINGUAS NO PROCESO DE ELABORACION DE CONSERVAS DE TUNIDOS MEDIANTE A REINCORPORACION DAS AUGAS DE COCCION EN DUAS ALTERNATIVAS DE PROCESO (07TAL004E)

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  18. CONVENIO DE COLABORACIÓN ENTRE O INSTITUTO ENERXÉTICO DE GALICIA E A UNIVERSIDADE DE VIGO PARA A REALIZACIÓN DUN INFORME DE CUMPRIMENTO DOS PLANS EÓLICOS EMPRESARIAIS

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

  19. ESTUDO DA COMPOÑENTE ALELOPÁTICO NA CAPACIDADE INVASIVA DA MIMOSA (ACAACIA DEALBATA LINK) NO BOSQUE E AS PLANTACIÓNS FORESTAIS GALEGAS

    MANUEL JOAQUIN REIGOSA ROGER

  20. MODALIDADE NOVOS

    JESUS SIMAL GANDARA

  21. MODALIDADE NOVOS

    MANUEL JOAQUIN REIGOSA ROGER

  22. O DESENVOLVEMENTO DAS REDES TRANSEUROPEAS DE TRANSPORTE AO SERVIZO DA LIBERALIZACIÓN DO SECTOR E DA SÚA ARTICULACIÓN INTERMODAL

    PABLO MENENDEZ GARCIA

  23. ASESORAMENTO SOBRE A VIXIANCIA DE INSTRUMENTOS DE PLANEAMENTO URBANÍSTICO.

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  24. BIOCONSERVACIÓN DO VIÑO MEDIANTE BACTERIAS LÁCTICAS OU OS SEUS METABOLITOS AISLADAS DA MICROBIOTA PRESENTE DURANTE O PROCESO DE ELABORACIÓN DO VIÑO

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  25. TRATAMENTOS BIOLÓXICOS PARA A CONTRATACIÓN E FORMACIÓN DE PERSOAL DE UNIVERSIDADES E CENTROS DE INVESTIGACIÓN NA EMPRESA

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  26. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICLÍNICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOETILENO E TETRACLOROETILENO EN 19 MOSTRAS DE AGUA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  27. INFORME SOBRE A VIABILIDADE DE REALIZAR INSTALACIÓNS DEPORTIVAS DE ESPARCEMENTO E ZONAS VERDES EN FINCAS PRIVADAS CLASIFICADAS COMO SUELO RÚSTICO DE PROTECCIÓN DE COSTAS

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  28. INFORME RELATIVO Á IMPLANTACIÓN DE SISTEMA DE COMERCIALIZACIÓN DIRECTA E LOCAL DE PRODUCTOS AGRARIOS SINGULARES EN DIFERENTES ZONAS DA UNIÓN EUROPEA

    XAVIER SIMON FERNANDEZ

2007

  1. PRODUCCIÓN ESCALADA DE PEPSINA BOVINA RECOMBINANTE CON APLICACIÓN NA FABRICACIÓN DE QUEIXOS E NA OBTENCIÓN DE PÉPTIDOS BIOACTIVOS

    MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ

  2. LIBERACIÓN, PERSISTENCIA E TRANSPORTE NO SOLO DE FITOSANITARIOS APLICADOS EN FORMULACIÓNS TÉCNICAS

    JOSE EUGENIO LOPEZ PERIAGO

  3. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 16 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  4. ASESORAMENTO TECNICO DUN GRUPO DE TRABALLO DINAMIZADOR DA PLATAFORMA TECNOLOXICA GALEGA DE AGROALIMENTARIA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. ESTUDO DE VIABILIDADE DO ENSILADO DO RESIDUO DO LABOREO DO MEXILÓN

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  6. REALIZACIÓN DA PREPARACIÓN DO INVENTARIO, SALVAGARDA A POSTA EN VALOR DO PATRIMONIO CULTURAL INMATERIAL DE GALICIA

    IVAN CARLOS AREA CARRACEDO

  7. DETERMINACION DE HIDROCARBUROS AROMATICOS POLICICLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO Y TETRACLOROETILENO EN 10 MUESTRAS DE AGUA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  8. MERCADO TURÍSTICO DA RIBEIRA SACRA: ANÁLISE DA DEMANDA

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  9. DESENVOLVEMENTO DUN MÉTODO MOLECULAR PARA AVALIAR O EFECTO DOS ÁCIDOS ORGÁNICOS SOBRE A MICROBIOTA INTESTINAL DE POLOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  10. ESTUDO DA CERÁMICA ANTIGA APARECIDA NA ESCAVACIÓN DA UNIDADE DE ACTUACIÓN ROSALÍA DE CASTRO II (VIGO)

    FERMIN EMILIANO PEREZ LOSADA

  11. AREAS EMERXENTES

    JOSE YUSTE FRIAS

  12. A EMPRES GALEGA ANTE O RETO DA RESPONSABILIDADE SOCIAL CORPORATIVA

    ENCARNACION GONZALEZ VAZQUEZ

  13. DINÁMICA E DISTRIBUCIÓN DE HERBICIDAS E COBRE NUNHA CUNCA DESTINADA AO CULTIVO DA VIDE

    MANUEL ARIAS ESTEVEZ

  14. OURENSE 2007-2022 CREACION DE EMPREGO NO AMBITO DA ATENCION A PERSOAS EN SITUACION DE DEPENDENCIA

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  15. DICTAME SOBRE DIVERSAS CUESTIÓNS XURÍDICAS PARA A POSTA EN MARCHA DA SOCIEDADE

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  16. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 44 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

2006

  1. INCLUSIÓN Y LIBERACIÓN CONTROLADA DE BACTERIOCINAS DESDE NANOHIDREGELES. APLICACIÓN A LA ANTIBIOTERAPIA Y A LA CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  2. DESEÑO DUNHA PROPOSTA DE CONTIDOS A PARTIR DA ANÁLISE DAS NECESIDADES E DESEXOS DOS CIDADÁNS, EMPRESAS E ENTIDADES LOCAIS E LIÑAS XERAIS DE IMPLANTACIÓN DO PLAN DE ACCIÓN PARA AVANZAR CARA O GOBERNO NA PROVINCIA DE OURENSE

    ANDRES MAZAIRA CASTRO

  3. ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS PARA A AXENDA ESTRATÉXICA DA PLATAFORMA TECNOLÓXICA AGROALIMENTARIA GALEGA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  4. INFORME RELATIVO Á ELABORACIÓN DUN PANEL SECTORIAL DE EXPERTOS SOBRE NOVAS TECNOLOXÍAS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. VERMICOMPOSTAJE DE RESIDUOS ORGÁNICOS: OBTENCIÓN DE BIOFERTILIZANTES Y BIOPLAGUICIDAS

    JOSE JORGE DOMINGUEZ MARTIN

  6. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 40 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. ESTUDO DE AVALIACIÓN DA OPORTUNIDADE E NECESIDADE DE CREACIÓN DO CENTRO DE REFERENCIA GALEGO DE AUTENTICIDADE (CAPACIDADE E SEGURIDADE) ALIMENTARIA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  8. ArqueoGenitio; sistema de información da arqueoloxía urbana xinzense para a investigación, xestión e posta en valor do patrimonio arqueolóxico

    FERMIN EMILIANO PEREZ LOSADA

  9. Deseño de plano de comercialización dos productos de cosmética termal do Grupo Caldaria Hoteis e Balnearios, na comunidade autónoma de Galicia

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  10. DISTRIBUCIÓN DE LOS FUNGICIDAS APLICADOS A CULTIVOS DE VIÑEDO: RIESGOS DE CONTAMINACIÓN ALIMENTARIA Y AMBIENTAL

    JESUS SIMAL GANDARA

  11. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 38 MOSTRAS DE AUGA POTABLE.

    JESUS SIMAL GANDARA

  12. CONSTRUCTOR DUN REACTOR DE VERMICOMPOSTAXE PILOTO PARA O TRATAMENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS AGROPECUARIOS

    JOSE JORGE DOMINGUEZ MARTIN

  13. DESENVOLVEMENTO DUN NOVO PRODUCTO DE ALTO CONTIDO PROTEICO PARA A SÚA UTILIZACIÓN COMO MATERIA PRIMA NA ALIMENTACIÓN ANIMAL

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  14. INVESTIGACIÓN A ESCALA INDUSTRIAL PARA O RECICLAXE E VALORIZACIÓN DOS RESIDUOS ORGÁNICOS DA INDUSTRIA PESQUEIRA

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  15. REALIZACIÓN DE DETERMINACIÓNS ANALÍTICAS CORRESPONDENTES A DIVERSAS MOSTRAS DO VERQUIDO DO RÍO UMIA

    JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ

  16. DISEÑO DE INDICADORES DE EVALUACIÓN DE LA REPERCUSIÓN SOCIO-ECONÓMICA DE LAS INVERSIONES PÚBLICAS EN DEPORTE EN EL REINO DE ESPAÑA

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  17. SISTEMAS DE ENVASADO ACTIVO EMPREGANDO BACTERIOCINAS PARA O CONTROL DA MICROBIOTA ALTERANTE OU PATÓXENA DOS ALIMENTOS

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  18. CONTAMINACIÓN POR PESTICIDAS EN ZONAS DE AGRICULTURA INTENSIVA: PROCESOS DE TRANSPORTE E DEGRADACIÓN DE SOLOS E A SÚA RELACIÓN COS NIVEIS DE AUGA E OS TUBÉRCULOS PRODUCIDOS

    JESUS SIMAL GANDARA

  19. REDUCCIÓN DE PATOXENOS E XERACION DE SUSTANCIAS PROMOTORAS DO CRECEMENTO VEXETAL DURANTE O VERICOMPOSTAXE DE RESIDUOS ORGÁNICOS.

    JOSE JORGE DOMINGUEZ MARTIN

  20. PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS Y PROBIÓTICOS PARA A FORMULACIÓN DUN INGREDIENTE SIMBIÓTICO

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  21. WEED CONTROL USING CROP ALLELOPATHY

    MANUEL JOAQUIN REIGOSA ROGER

  22. TRATAMENTO DO LODO PROCEDENTE DA DEPURADORA DE TORROSO (MOS) MEDIANTE TÉCNICAS BIOLÓXICAS: RECICLAXE E REVALORIZACIÓN

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

2005

  1. Deseño de indicadores de avaliación da repercusión socio-económica das inversións en deporte

    JOSE ANTONIO FRAIZ BREA

  2. INFORME SOBRE A LEGALIDADE DO CONTIDO DO BORRADOR DO PREGO DE CLÁUSULAS ADMINISTRATIVAS PARTICULARES QUE REXERÁN NA ADXUDICACIÓN, POLO PROCEDEMENTO ABERTO MEDIANTE CONCURSO, DE CONTRATO DE EXPLOTACIÓN DE SERVIZOS DO COMPLEXO TURÍSTICO CUEVA DE EL SO...

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  3. SEGUEMENTO DA ACTIVIDADE DO COMPLEXO MEDIOAMBIENTAL DE TRATAMENTO DE R.S.U. E ASIMILABLES DA MANCOMUNIDADE "SERRA DO BARBANZA"

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  4. INCREMENTO DOS ESTANDARES DE SEGURIDADE ALIMENTARIA NA PRODUCCIÓN LÁCTEA: AVALIACIÓN E MELLORA DA CALIDADE NUTRITIVA E MICROBIOLÓXICA DE HENOS E ENSILADOS NA ZONA NORTE DE LUGO E NA ZONA OCCIDENTAL DE ASTURIAS PARA MAXIMIZA-LO SEU GRAO DE UTILIZACI...

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  5. TRATAMENTOS BIOLÓXICOS PARA CONTRATACIÓN E FORMACIÓN DE PERSOAL DE UNIVERSIDADES E CENTROS DE INVESTIGACIÓN NA EMPRESA

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  6. "MOVILIDAD Y PROCESOS DE DEGRADACIÓN DE FUNGICIDAS EN CULTIVOS DE INVERANDERO: PROYECTO PGIDIT03RAG38301PR" COFINACIAMENTO DE PROXECTOS DE INVESTIGACIÓN PARA GRUPOS DE CALIDADE

    JESUS SIMAL GANDARA

  7. MOVILIDADE E PROCESOS DE DEGRADACIÓN DE FUNXICIDAS EN CULTIVOS DE INVERNADOIRO

    JESUS SIMAL GANDARA

  8. VIABILIDADE TÉCNICA DA UTILIZACIÓN DE HIDROLIZADOS DE PROTEÍNA DE ALGARROBO COMO FONTE DE NITRÓXENO NA PRODUCIÓN DE CURVACINA

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  9. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 23 MOSTRAS DE AUGA POTABLE

    JESUS SIMAL GANDARA

  10. INFORME SOBRE A VIABILIDADE E EFICACIA DUN CONVENIO TRANSACIONAL CELEBRADO ENTRE UNHA CORPORACIÓN MUNICIPAL, UNHA SOCIEDADE MUNICIPAL DEPENDENTE DE DITA CORPORACIÓN E UN PARTICULAR

    ROBERTO ORLANDO BUSTILLO BOLADO

  11. EXTRACCIÓN E ANÁLISE DE AMINOÁCIDOS TOTAIS EN MATRICES BIOLÓXICOS

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  12. PREPARACIÓN DE MOSTRAS E ANÁLISE DE MICRONUTRINTES EN MATRICES BIOLÓXICAS

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  13. IDENTIFICACIÓN E CUANTIFICACIÓN DE MATERIAIS FIBROSOS EN MATRICES BIOLÓXICAS

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  14. ANÁLISE DE PROTEÍNAS TOTAIS EN MATRICES BIOLÓXICAS

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  15. DESARROLLO DE UN SIMULADOR NUMÉRICO DEL PROCESO DE COMPOSTAJE Y APLICACIÓN A LA OPTIMIZACIÓN DEL COMPOSTAJE DE LODOS Y MEZCLAS CON OTROS RESIDUOS ORGÁNICOS

    SALUSTIANO MATO DE LA IGLESIA

  16. HIXIENIZACIÓN DE PIENSOS MEDIANTE TRATAMENTOS COMBINADOS DE TEMPERATURAS E ACIDIFICANTES

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  17. JORNADAS:"LA MUJER EN LA HISTORIA

    SUSANA MARIA REBOREDA MORILLO

  18. CURSO DE ESPECIALIZACIÓN "REPRESENTACIÓN DE LAS MUJERES Y NUEVAS TECNOLOGÍAS"

    MARIA BELEN MARTIN LUCAS

  19. ESTUDO CINÉTICO DE FERMENTACIÓN DO PEDIOCOCCUS ACIDALACTICI SOBRE UN MEDIO SEMISINTÉTICO CON PEPTONA PANCREÁTICA PARA A PRODUCIÓN DE PEDIOCINA NO RÉXIME DE BATCH

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  20. DESENVOLVEMENTO DE APLICACIÓNS DE SEPARACIÓN CROMATOGRÁFICA PARA A CUANTIFICACIÓN SIMULTÁNEA DE FITOESTEROLES E TOCOFEROLES EN ACEITES DE FROITOS SECOS

    JESUS SIMAL GANDARA

  21. ESTUDO CINÉTICO DA FERMENTACIÓN DE PEDIOCOCCUS ACIDILACTICI SOBRE AUGA DE POLBO PARA A PRODUCIÓN DE PEDIOCINA EN RÉXIME DE BATCH

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  22. ANÁLISE DE CONFORMIDADE DO PRODUTO FINAL DA EMPRESA COAS NORMAS MICRIBIOLÓXICAS SEGUNDO O REGULAMENTO (CE) Nº 1774/2002 DO PARLAMENTO EUROPEO E DO CONSELLO DE 3 DE OUTUBRO DE 2002

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO

  23. DETERMINACIÓN DE HIDROCARBUROS AROMÁTICOS POLICÍCLICOS, TRIHALOMETANOS, TRICLOROETILENO E TETRACLOROETILENO EN 18 MOSTRAS DE AUGA POTABILIZADA

    JESUS SIMAL GANDARA

  24. ESTUDO CINÉTICO DA FERMENTACIÓN DE LACTOCOCCUS LACTIS SOBRE AUGA DE POLBO PARA A PRODUCIÓN DE NISINA EN RÉXIME DE BATCH

    LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO