Buchkapitel (7) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2019

  1. Crítica dunha tradución esquecida: José Ángel Valente en Portugués

    Non haberá illa, pro hai o nome homenaxe a Antón Palacio (Servizo de Publicacións), pp. 173-185

  2. Efecto anti-tumoral de los compuestos fenólicos presentes en el aceite de oliva virgen extra en la línea celular humana MCF-7

    Las bondades del consumo de aceite de oliva virgen (Universidade de Vigo), pp. 57-75

  3. Efectos positivos dos programas de turismo termal provinciais na calidade de vida das persoas maiores

    Proxectos INOU 2018: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 31-52

  4. Galicia

    La actividad turística española en 2018: edición 2019 (Síntesis), pp. 221-228

  5. Glucosinolates: Molecular structure, breakdown, genetic, bioavailability, properties and healthy and adverse effects

    Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 305-350

  6. La actividad turística española en 2018: prólogo

    La actividad turística española en 2018: edición 2019 (Síntesis), pp. 15-18

  7. Turismo deportivo de eventos. Iniciativas en la provincia de Ourense

    Modelos de gestión e innovación en turismo (Thomson Reuters-Civitas), pp. 495-520