Instituto
Agroecolox
Publicacións (44) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1999
-
A dynamic study of earthworm feeding ecology using stable isotopes
Rapid Communications in Mass Spectrometry, Vol. 13, Núm. 13, pp. 1300-1304
-
Analysis of grass pollen concentrations in the atmosphere of several spanish sities
Polen, Núm. 10, pp. 127-136
-
Aplicaciones del sistema MicroScan en alimentos: identificación del género salmonella
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 303, pp. 51-54
-
Behavior of halogenated disinfection by-products in the water treatment plant of Barcelona, Spain
Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 63, Núm. 5, pp. 610-617
-
Biochemical changes in Picon Bejes-Tresviso cheese, a Spanish blue- veined variety, during ripening
Food Chemistry, Vol. 67, Núm. 4, pp. 415-421
-
Biochemical characteristics of dry-cured lacon
Food Chemistry, Vol. 67, Núm. 1, pp. 33-37
-
Calidad higiénico sanitaria de mermeladas de manzana: Nuevas determinaciones microbiológicas no incluidas en la legislación alimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 304, pp. 121-126
-
Characterization by numerical taxonomy and ribotyping of Vibrio splendidus biovar I and Vibrio scophthalmi strains associated with turbot cultures
Journal of Applied Microbiology, Vol. 86, Núm. 5, pp. 796-804
-
Determination of m-Xylylenediamine in the official EU food simulant olive oil
Chromatographia, Vol. 50, Núm. 7-8, pp. 453-456
-
Disruptores endocrinos en la cuenca del río Llobregat: su determinación analítica y distribución geográfica
Tecnología del agua, Núm. 193, pp. 57-70
-
Ecophysiological approach in allelopathy
Critical Reviews in Plant Sciences, Vol. 18, Núm. 5, pp. 577-608
-
Effect of phenolic compounds on the germination of six weeds species
Plant Growth Regulation, Vol. 28, Núm. 2, pp. 83-88
-
Effects of natural leachates of Acacia dealbata link in Galicia (NW Spain)
Botanical Bulletin of Academia Sinica, Vol. 40, Núm. 1, pp. 87-92
-
Estudio bacteriológico de microorganismos en un balneario de la provincia de Ourense
Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 14, Núm. 3, pp. 133-142
-
Estudio de la supervivencia de distintos patógenos en agua termal y agua de rio
Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 14, Núm. 2, pp. 71-81
-
Estudio del sistema ARICPC-HACCP en una planta piloto de elaboración artesanal de helados
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 300, pp. 35-40
-
Heat resistance of Bacillus cereus spores: Effects of milk constituents and stabilizing additives
Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 4, pp. 410-413
-
How milk type, coagulant, salting procedure and ripening time affect the profile of free amino acids in picante da beira baixa cheese
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 79, Núm. 4, pp. 611-618
-
Hydrothermal processing of lignocellulosic materials
Holz als Roh - und Werkstoff, Vol. 57, Núm. 3, pp. 191-202
-
Identification of Hafnia alvei with the MicroScan WalkAway system
Journal of Clinical Microbiology, Vol. 37, Núm. 12, pp. 4186-4188