Instituto
Agroecolox
Publicacións (27) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1997
-
Acaricide residues in honeys from Galicia (N.W. Spain)
Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 1, pp. 78-80
-
Amylase production by solid state culture of Aspergillus oryzae on polyurethane foams. Some mechanistic approaches from an empirical model
Process Biochemistry, Vol. 32, Núm. 1, pp. 35-42
-
Breakthrough of inorganic ions present in cattle slurry: Soil column trials
Water Research, Vol. 31, Núm. 11, pp. 2892-2898
-
Capacidad de neutralización de ácidos y su relación con las propiedades de suelos de bosque de Galicia
Edafología, Vol. 2, Núm. 1, pp. 37-48
-
Características palinológicas de las mieles de castaño de Galicia (NO España)
Acta Botanica Malacitana, Núm. 22, pp. 73-81
-
Comparison of functions for evaluating the effect of Fe and Al oxides on the particle size distribution of kaolin and quartz
Clay Minerals, Vol. 32, Núm. 1, pp. 3-11
-
Comparison of the classical methods and the API ATB 32C system in the identification of yeasts isolated from goat cheese
Food Research International, Vol. 30, Núm. 9, pp. 653-658
-
Determinación de los subproductos de desinfección minoritarios formados en la planta de Sant Joan Despí (Barcelona): experiencias en la planta potabilizadora de Sant Joan Despí (Barcelona)
Tecnología del agua, Núm. 164, pp. 43-53
-
Do germination indices adequately reflect allelochemical effects on the germination process?
Journal of Chemical Ecology, Vol. 23, Núm. 11, pp. 2445-2453
-
Effect of the diet on growth and reproduction of Eisenia andrei (Oligochaeta, lumbricidae)
Pedobiologia, Vol. 41, Núm. 6, pp. 566-576
-
Effects of climate change on soil fauna; responses of enchytraeids, Diptera larvae and tardigrades in a transplant experiment
Applied Soil Ecology, Vol. 6, Núm. 2, pp. 117-134
-
Effects of ripening time and combination of ovine and caprine milks on proteolysis of Picante cheese
Food Chemistry, Vol. 60, Núm. 2, pp. 219-229
-
Four thousand years of atmospheric Pb, Cd and Zn deposition recorded by the ombrotrophic peat bog of Penido Vello (Northwestern Spain)
Water, Air, and Soil Pollution, Vol. 100, Núm. 3-4, pp. 387-403
-
Influence of dispersion techniques in particle size distribution and composition of granulometric fractions in pasture and cropped soils
Agrochimica, Vol. 41, Núm. 1-2, pp. 63-77
-
Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceración en la composición química de vinos de "Treixadura"
Viticultura enología profesional, Núm. 48, pp. 68-70
-
Leches concentradas por evaporación y leche en polvo
Productos cárnicos y lácteos: aspectos tecnológicos, sanitarios y legislación
-
Los quesos de Galicia: características tecnológicas, bioquímicas, microbiológicas y organolépticas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 288, pp. 29-37
-
Paleocontaminación: evidencias de contaminación atmosférica antrópica en Galicia durante los últimos 4000 años
Gallaecia: revista de arqueoloxía e antigüidade, Núm. 16, pp. 7-22
-
Patrimonio cultural de Galicia e norte de Portugal: [actas do curso de verán da Universidade de Vigo, celebrado do 5 ó 8 de xullo de 1995 en Celanova (Ourense) e Santo Tirso (Portugal)]
Diputación Provincial de Orense / Deputación Provincial de Ourense
-
Proteolytic and lipolytic changes during the ripening of a spanish craft goat cheese (Armada variety)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 75, Núm. 2, pp. 148-154