Publicacións (27) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1997

  1. Acaricide residues in honeys from Galicia (N.W. Spain)

    Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 1, pp. 78-80

  2. Amylase production by solid state culture of Aspergillus oryzae on polyurethane foams. Some mechanistic approaches from an empirical model

    Process Biochemistry, Vol. 32, Núm. 1, pp. 35-42

  3. Breakthrough of inorganic ions present in cattle slurry: Soil column trials

    Water Research, Vol. 31, Núm. 11, pp. 2892-2898

  4. Capacidad de neutralización de ácidos y su relación con las propiedades de suelos de bosque de Galicia

    Edafología, Vol. 2, Núm. 1, pp. 37-48

  5. Características palinológicas de las mieles de castaño de Galicia (NO España)

    Acta Botanica Malacitana, Núm. 22, pp. 73-81

  6. Comparison of functions for evaluating the effect of Fe and Al oxides on the particle size distribution of kaolin and quartz

    Clay Minerals, Vol. 32, Núm. 1, pp. 3-11

  7. Comparison of the classical methods and the API ATB 32C system in the identification of yeasts isolated from goat cheese

    Food Research International, Vol. 30, Núm. 9, pp. 653-658

  8. Determinación de los subproductos de desinfección minoritarios formados en la planta de Sant Joan Despí (Barcelona): experiencias en la planta potabilizadora de Sant Joan Despí (Barcelona)

    Tecnología del agua, Núm. 164, pp. 43-53

  9. Do germination indices adequately reflect allelochemical effects on the germination process?

    Journal of Chemical Ecology, Vol. 23, Núm. 11, pp. 2445-2453

  10. Effect of the diet on growth and reproduction of Eisenia andrei (Oligochaeta, lumbricidae)

    Pedobiologia, Vol. 41, Núm. 6, pp. 566-576

  11. Effects of climate change on soil fauna; responses of enchytraeids, Diptera larvae and tardigrades in a transplant experiment

    Applied Soil Ecology, Vol. 6, Núm. 2, pp. 117-134

  12. Effects of ripening time and combination of ovine and caprine milks on proteolysis of Picante cheese

    Food Chemistry, Vol. 60, Núm. 2, pp. 219-229

  13. Four thousand years of atmospheric Pb, Cd and Zn deposition recorded by the ombrotrophic peat bog of Penido Vello (Northwestern Spain)

    Water, Air, and Soil Pollution, Vol. 100, Núm. 3-4, pp. 387-403

  14. Influence of dispersion techniques in particle size distribution and composition of granulometric fractions in pasture and cropped soils

    Agrochimica, Vol. 41, Núm. 1-2, pp. 63-77

  15. Influencia del tipo de levadura y del tiempo de maceración en la composición química de vinos de "Treixadura"

    Viticultura enología profesional, Núm. 48, pp. 68-70

  16. Leches concentradas por evaporación y leche en polvo

    Productos cárnicos y lácteos: aspectos tecnológicos, sanitarios y legislación

  17. Los quesos de Galicia: características tecnológicas, bioquímicas, microbiológicas y organolépticas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 288, pp. 29-37

  18. Paleocontaminación: evidencias de contaminación atmosférica antrópica en Galicia durante los últimos 4000 años

    Gallaecia: revista de arqueoloxía e antigüidade, Núm. 16, pp. 7-22

  19. Patrimonio cultural de Galicia e norte de Portugal: [actas do curso de verán da Universidade de Vigo, celebrado do 5 ó 8 de xullo de 1995 en Celanova (Ourense) e Santo Tirso (Portugal)]

    Diputación Provincial de Orense / Deputación Provincial de Ourense

  20. Proteolytic and lipolytic changes during the ripening of a spanish craft goat cheese (Armada variety)

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 75, Núm. 2, pp. 148-154