Química analítica e alimentaria
Departamento
FILIPA ALEXANDRA
PIRES FERNANDES
Alumno/a tese / doutorado
Publicacións nas que colabora con FILIPA ALEXANDRA PIRES FERNANDES (5)
2022
-
Improving the physicochemical properties of a traditional Portuguese cake - “económicos” with chestnut flour
Food and Function, Vol. 13, Núm. 15, pp. 8243-8253
-
Recovery of Citric Acid from Citrus Peels: Ultrasound-Assisted Extraction Optimized by Response Surface Methodology
Chemosensors, Vol. 10, Núm. 7
2020
2019
-
Ingredientes naturais como agentes conservantes: aplicação em formulações nutracêuticas
XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes
-
Optimization of the Extraction Process to Obtain a Colorant Ingredient from Leaves of Ocimum basilicum var. Purpurascens
Molecules, Vol. 24, Núm. 4