Enxeñaría química
Departamento
Josefa
González Prieto
Publicacións nas que colabora con Josefa González Prieto (13)
2004
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Effect of ripening time and type of rennet (farmhouse rennet from kid or commercial calf) on proteolysis during the ripening of León cow milk cheese
Food Chemistry, Vol. 85, Núm. 3, pp. 389-398
2003
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Biochemical changes throughout the ripening of a traditional Spanish goat cheese variety (Babia-Laciana)
International Dairy Journal, Vol. 13, Núm. 2-3, pp. 221-230
2002
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Compositional and physico-chemical modifications during the manufacture and ripening of León raw cow's milk cheese
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 15, Núm. 6, pp. 725-735
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Proteolytic and lipolytic changes during the ripening of León raw cow's milk cheese, a Spanish traditional variety
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 37, Núm. 6, pp. 661-671
1997
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Proteolytic and lipolytic changes during the ripening of a spanish craft goat cheese (Armada variety)
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 75, Núm. 2, pp. 148-154
1996
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Characterization and biochemical changes during the ripening of a Spanish craft goat's milk cheese (Armada variety)
Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 3, pp. 225-230
1995
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Biochemical characteristics of two types of unripe Spanish cow's milk cheese (Cebreiro and Pasiego varieties)
Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 1, pp. 23-28
1989
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Cinética de la reducción de la acetoina por la L-Glicol Deshidrogenasa (NAD+) de Enterobacter Aerogenes
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 35, Núm. 35, pp. 43-54
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Cálculo de la actividad del agua en el queso de Valdeteja
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 35, Núm. 35, pp. 161-167
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Dos métodos rápidos para la purificación de la L-Glicol deshidrogenasa (NAD+) de Enterobacter Aerogenes
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 35, Núm. 35, pp. 31-41
1988
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Cinética de la reducción de los piruvatos de etilo y de metilo por la L-Gicol deshidrogenada (NAD+) de Enterobacter aerogenes
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 127-140
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Evolución de los componentes nitrogenados durante la maduración del queso de Valdeteja
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 101-109
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Evolución de los principales grupos de microorganismos durante la elaboración y maduración del queso de Valdeteja
Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 34, Núm. 34, pp. 119-126