Publicacións (61) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2001

  1. (Vapour + liquid) equilibria for the ternary system (benzene + cyclohexane + anisole) at p = 101.32 kPa

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 33, Núm. 12, pp. 1765-1776

  2. Actividades enzimáticas de algunas cepas con interés tecnológico aisladas de queso tetilla elaborado con leche cruda

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 49-56

  3. Adherencias de bacterias a superficies de contacto con alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 320, pp. 19-26

  4. Amelioration of ligninolytic enzyme production by Phanerochaete chrysosporium in airlift bioreactors

    Biotechnology Letters, Vol. 23, Núm. 6, pp. 451-455

  5. Antioxidant activity of extracts from Gevuina avellana and Rosa rubiginosa defatted seeds

    Food Research International, Vol. 34, Núm. 2-3, pp. 103-109

  6. Antioxidant and antimicrobial effects of extracts from hydrolysates of lignocellulosic materials

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 5, pp. 2459-2464

  7. Aplicación de la resistencia de ruido al estudio de pinturas ricas en zinc

    Revista de metalurgia, Vol. 37, Núm. 1, pp. 24-33

  8. Caracterización de la fracción lipídica de algunos productos cárnicos tradicionales gallegos

    Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 5, pp. 291-296

  9. Changes in refractive indices of ternary mixtures containing benzene, cyclohexane, 1-pentanol, and anisole at T = 298.15 K

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 33, Núm. 5, pp. 555-564

  10. Characterisation of deactivating agents and their influence on the stability of manganese-dependent peroxidase from Phanerochaete chrysosporium

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 76, Núm. 8, pp. 867-872

  11. Comportamiento de la flora microbiana durante la elaboración industrial de kefir a partir de leche de vaca

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 326, pp. 57-64

  12. Conductivity of sodium bis(2-ethylhexyl)sulfosuccinate/isooctane/water microemulsions containing phase-transfer catalysts. 2

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 46, Núm. 3, pp. 526-534

  13. Deacetylation of Eucalyptus globulus acetosolv pulps in aqueous media: A kinetic study

    Collection of Czechoslovak Chemical Communications, Vol. 66, Núm. 9, pp. 1443-1456

  14. Densities, refractive indices, and derived properties of (cyclohexane, or n-heptane + an aromatic hydrocarbon) at T = 298.15 K

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 33, Núm. 9, pp. 1015-1026

  15. Density, refractive index on mixing, and speed of sound of the ternary mixtures (dimethyl carbonate or diethyl carbonate + methanol + toluene) and the corresponding binaries at T = 298.15 K

    Journal of Chemical Thermodynamics, Vol. 33, Núm. 10, pp. 1383-1397

  16. Density, refractive index, and speed of sound of binary mixtures (diethyl carbonate + alcohols) at several temperatures

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 46, Núm. 6, pp. 1506-1515

  17. Derived properties of binary mixtures containing (acetone or methanol) + hydroxil compounds

    Physics and Chemistry of Liquids, Vol. 39, Núm. 1, pp. 99-116

  18. Design of a new rotating drum bioreactor for ligninolytic enzyme production by Phanerochaete chrysosporium grown on an inert support

    Process Biochemistry, Vol. 37, Núm. 5, pp. 549-554

  19. Design of different bioreactor configurations: Application to ligninolytic enzyme production in semi-solid-state cultivation

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 76, Núm. 1, pp. 78-82

  20. Efecto de la temperatura de esporulación sobre la termorresistencia de "Bacilus Stearothermophilus"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 324, pp. 35-38