Capítulos de libro (8) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2014

  1. Estrategias de aprendizaje colaborativo para mejorar el aprendizaje en Biotecnología industrial

    Experiencias e innovación docente en el contexto actual de la docencia universitaria (Ourense : Educación editora), pp. 119-123

  2. Kraft lignins from spent cooking liquors: Structural and biotechnological application

    Lignin: Structural Analysis, Applications in Biomaterials and Ecological Significance (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 161-192

  3. Mellora da capacidade competitiva das destilerías ourensáns e empresas afíns mediante o desenvolvemento dun novo augardente-licor baseado no emprego de lúpulo galego como herba aromática

    Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 129-148

  4. Microbiological and Biochemical Characteristics of Spanish Fermented Sausages

    Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 55-72

  5. Production and Bioactivity of Oligosaccharides from Biomass Hemicelluloses

    Food Oligosaccharides: Production, Analysis and Bioactivity (Wiley Blackwell), pp. 88-106

  6. Review on the Utilization of Low-cost Substrates to Obtain Metabolites for Protection of the Environment

    The Role of Colloidal Systems in Environmental Protection (Elsevier Inc.), pp. 85-96

  7. Starter and Adjunct Microbial Cultures Used in the Manufacture of Fermented and/or Cured or Ripened Meat and Dairy Products

    Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 35-54

  8. ¿Puede la grabación de las clases mejorar el rendimiento de los alumnos universitarios?

    Panorama actual en la docencia universitaria (Educación Editora), pp. 15-19