Departamento
Enxeñaría química
Capítulos de libro (8) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2014
-
Estrategias de aprendizaje colaborativo para mejorar el aprendizaje en Biotecnología industrial
Experiencias e innovación docente en el contexto actual de la docencia universitaria (Ourense : Educación editora), pp. 119-123
-
Kraft lignins from spent cooking liquors: Structural and biotechnological application
Lignin: Structural Analysis, Applications in Biomaterials and Ecological Significance (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 161-192
-
Mellora da capacidade competitiva das destilerías ourensáns e empresas afíns mediante o desenvolvemento dun novo augardente-licor baseado no emprego de lúpulo galego como herba aromática
Proxectos INOU 2012: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 129-148
-
Microbiological and Biochemical Characteristics of Spanish Fermented Sausages
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 55-72
-
Production and Bioactivity of Oligosaccharides from Biomass Hemicelluloses
Food Oligosaccharides: Production, Analysis and Bioactivity (Wiley Blackwell), pp. 88-106
-
Review on the Utilization of Low-cost Substrates to Obtain Metabolites for Protection of the Environment
The Role of Colloidal Systems in Environmental Protection (Elsevier Inc.), pp. 85-96
-
Starter and Adjunct Microbial Cultures Used in the Manufacture of Fermented and/or Cured or Ripened Meat and Dairy Products
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods (CRC Press), pp. 35-54
-
¿Puede la grabación de las clases mejorar el rendimiento de los alumnos universitarios?
Panorama actual en la docencia universitaria (Educación Editora), pp. 15-19