Capítulos de libro (15) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2018

  1. Aceptación por parte de los consumidores de cremas de protección solar elaboradas con residuos vinícolas y aguas termales

    Libro de actas del II Symposium Internacional de Termalismo y Calidad de Vida: Ourense (España), 20-21 de septiembre de 2017 : [STCV-II] (Universidade de Vigo), pp. 19-22

  2. Application of Fungal Pretreatment in the Production of Ethanol From Crop Residues

    Bioethanol Production from Food Crops: Sustainable Sources, Interventions, and Challenges (Elsevier), pp. 267-292

  3. Equilibrium in electrolyte systems

    Thermodynamics of Phase Equilibria in Food Engineering (Elsevier), pp. 529-562

  4. Formulación de cosméticos con extractos obtidos de biomasa forestal e con augas termais da provincia de Ourense

    Proxectos INOU 2017: investigación aplicada na provincia de Ourense (Universidade de Vigo), pp. 45-61

  5. Gluten-containing flours versus alternative gluten-free flours

    Flour: Production, Varieties and Nutrition (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 1-16

  6. Health effects of food storage

    Encyclopedia of Food Security and Sustainability (Elsevier), pp. 449-456

  7. Impact of antioxidants on oxidized proteins and lipids in processed meat

    Encyclopedia of Food Chemistry (Elsevier), pp. 600-608

  8. Main groups of microorganisms of relevance for food safety and stability: General aspects and overall description

    Innovative technologies for food preservation: Inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms (Elsevier), pp. 53-107

  9. Motivación y enseñanza en tecnología de los alimentos: estrategia en una sesión práctica

    Nuevos desafíos en la enseñanza superior (Educación Editora), pp. 557-561

  10. Origen y pretratamiento de aguas industriales

    Ecuaciones y cálculos para el tratamiento de aguas (Paraninfo), pp. 323-331

  11. Physicochemical methods for the remediation of radionuclide contaminated sites

    Remediation Measures for Radioactively Contaminated Areas (Springer International Publishing), pp. 31-49

  12. Presentación del Grupo Interdisciplinar del Campus del Agua de la Universidad de Vigo “Investigación y Aplicación de Aguas y Aguas Termales”

    Libro de actas del II Symposium Internacional de Termalismo y Calidad de Vida: Ourense (España), 20-21 de septiembre de 2017 : [STCV-II] (Universidade de Vigo), pp. 195-198

  13. Seminarios, sesiones prácticas y visitas a industrias en la enseñanza de la tecnología de los alimentos

    Nuevos desafíos en la enseñanza superior (Educación Editora), pp. 635-639

  14. Sources, Chemistry, and Biological Potential of Ellagitannins and Ellagic Acid Derivatives

    Studies in Natural Products Chemistry (Elsevier B.V.), pp. 189-221

  15. Valorization of Wastes From Agrofood and Pulp and Paper Industries Within the Biorefinery Concept: Southwestern Europe Scenario

    WASTE BIOREFINERY: POTENTIAL AND PERSPECTIVES (ELSEVIER SCIENCE BV), pp. 487-504