Publicacións (43) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1993

  1. A geometrical-kinematical approach to spiral wave formation: super-spiral waves

    Physica D: Nonlinear Phenomena, Vol. 64, Núm. 4, pp. 420-430

  2. Airborne pollen and spores of León (Spain)

    International Journal of Biometeorology, Vol. 37, Núm. 2, pp. 89-95

  3. Alimentación e cultura

    Universidade de Vigo

  4. As concas fluviais de Galicia: características e riscos de contaminación difusa

    Universidad de Santiago de Compostela

  5. Biocatálisis en medio orgánico: micelas reversas

    Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 5, pp. 37-45

  6. Caracterización de toxinas extracelulares en "Aeromonas hydrophila" (cepa B-32)

    Universidade de Vigo

  7. Comparison between the Kinetics of the Alkaline Fading of Carbocation Dyes in Water/Sodium Bis(2-ethylhexyl) Sulfosuccinate/Isooctane Microemulsions and in Homogeneous Media

    Langmuir, Vol. 9, Núm. 4, pp. 889-893

  8. Comparison of GC-MS and HPLC-UV for Determination of Procymidone in Wine

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 4, pp. 674-677

  9. Cálculo del balance hídrico en un sector de Galicia centro-oriental (Sur de la Prov. de Lugo y Norte de Orense): posibilidad de aplicación en espacios matricialmente desgaregados

    Problemática geoambiental y desarrollo: V Reunión Nacional de Geología Ambiental y Ordenación del Territorio. Murcia, 1993

  10. Determination of bisphenols a and f in noncured epoxy resins by rp-hplc-fluorescence techniques

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 31, Núm. 11, pp. 450-454

  11. Determination of kinetic parameters of fermentation processes by a continuous unsteady‐state method: Application to the alcoholic fermentation of D‐xylose by Pichia stipitis

    Biotechnology and Bioengineering

  12. Determination of total oil in petroleum tanker ballast water by zeroth-, first- and second-derivative infrared spectrophotometry and least-squares curve fitting

    Vibrational Spectroscopy, Vol. 5, Núm. 2, pp. 245-251

  13. Diferencias de composición en las asociaciones de acritarcos de seis localidades de la Formación Oville (NO de España). Edad Cámbrico Medio-Tremadoc Inferior

    Revista española de paleontología, Vol. 8, Núm. 2, pp. 221-235

  14. Effect of neurotensin on growth hormone release in vivo

    Life Sciences, Vol. 53, Núm. 3, pp. 227-232

  15. Effects of the acetylcholinesterase toxin of aeromonas hydrophila on the central nervous system of fish

    Microbial Pathogenesis, Vol. 14, Núm. 5, pp. 411-415

  16. Eliminación de ácido clorogénico durante el procesado acuoso de las almendras de girasol

    Grasas y aceites, Vol. 44, Núm. 4, pp. 235-242

  17. Evaluación de microorganismos para la producción de proteína unicelular (single-cell protein)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 244, pp. 99-104

  18. Extracción de aceite de soja. (I) Proceso convencional

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 3, pp. 33-41

  19. Extracción de aceite de soja: (y II) Incorporación de nuevas tecnologías

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 6, pp. 67-72

  20. Infrared spectrophotometric determination of citral corrected for limonene interference in lemon and orange essential oils

    Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 2, pp. 193-197