Publicacións (59) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1995

  1. @sV-shaped stable nonspiral patterns

    Physical Review E, Vol. 51, Núm. 2

  2. A fed-batch culture model for improved production of gibberellic acid from a waste medium

    Biotechnology Letters, Vol. 17, Núm. 3, pp. 263-268

  3. A method to evaluate the contribution of a source region to rainwater acidity in a receptor station

    Chemosphere, Vol. 31, Núm. 6, pp. 3433-3438

  4. Aditivos

    Curso de perfeccionamiento en veterinaria: organiza Colegio Ofical de Veterinarios de León, Sindicato de Veterinarios de León SIVELE-USCAL, Universidad de León

  5. Allelopathic effects of Acacia melanoxylon R.Br. phyllodes during their decomposition

    Forest Ecology and Management, Vol. 77, Núm. 1-3, pp. 53-63

  6. An Oregonator based model for the influence of a radial electric field on the dynamics of spiral waves

    WORLD CONGRESS OF NONLINEAR ANALYSIS '92, VOLS 1-4

  7. Aqueous processing of sunflower kernels with enzymatic technology

    Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 4, pp. 427-434

  8. Atenuación de la contaminación de escorrentías procedentes de áreas abonadas con purín de vacuno mediante la implantación de un prado de lolium perenne

    Pastos: Revista de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos, Vol. 25, Núm. 2, pp. 195-216

  9. Basic and acidic fibroblast growth factor increase prolactin mRNA in a dose-dependent and specific manner in GH3 cells

    Molecular and Cellular Endocrinology, Vol. 114, Núm. 1-2, pp. 117-125

  10. Biochemical characteristics of two types of unripe Spanish cow's milk cheese (Cebreiro and Pasiego varieties)

    Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 1, pp. 23-28

  11. Coexistence of Excitability, Hopf and Turing Modes in a One-Dimensional Array of Nonlinear Circuits

    IEEE Transactions on Circuits and Systems I: Fundamental Theory and Applications, Vol. 42, Núm. 10, pp. 672-677

  12. Compuestos aromáticos de un vino por acoplamiento C. G. - E. M. "sniffing"

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 264, pp. 81-84

  13. Delignification and Swelling of Eucalpytus Wood Ahead of Enzymatic Hydrolysis of the Cellulosic Fraction

    Process Biochemistry, Vol. 30, Núm. 6, pp. 537-545

  14. Desarrollo de métodos analíticos para la determinación de bisfenol a diglicidil éter (BADGE) en simulantes acuosos de alimentos

    Santiago de Compostela : Universidade de Santiago de Compostela, Servicio de Publicacions e Intercambio Científico, 1995

  15. Dinámica de ondas espirales en sistemas no lineales: formación de vórtices en medios biofísicos

    Santiago de Compostela : Universidade de Santiago de Compostela, Servicio de Publicacions e Intercambio Científico, 1995

  16. Efecto del tiempo de tratamiento enzimático sobre la extractibilidad del aceite de colza y girasol

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 3, pp. 43-46

  17. Effects of buspirone on influenza a virus infection in stressed mice

    Life Sciences, Vol. 56, Núm. 9

  18. Effects of iron and aluminium oxides on the colloidal and surface properties of kaolin

    Clays and Clay Minerals, Vol. 43, Núm. 4, pp. 406-416

  19. Enzymatic hydrolysis of wood: an engineering assessment

    Bioprocess Engineering, Vol. 12, Núm. 5, pp. 253-261

  20. Enzymatic treatment of sunflower kernels before oil extraction

    Food Research International, Vol. 28, Núm. 6, pp. 537-545