Jamun (Syzygium cumini (L.) Skeels) seed bioactives and its biological activities: A review

  1. Kumar, M.
  2. Hasan, M.
  3. Lorenzo, J.M.
  4. Dhumal, S.
  5. Nishad, J.
  6. Rais, N.
  7. Verma, A.
  8. Changan, S.
  9. Barbhai, M.D.
  10. Radha, null
  11. Chandran, D.
  12. Pandiselvam, R.
  13. Senapathy, M.
  14. Dey, A.
  15. Pradhan, P.C.
  16. Mohankumar, P.
  17. Deshmukh, V.P.
  18. Amarowicz, R.
  19. Mekhemar, M.
  20. Zhang, B.
Revista:
Food Bioscience

ISSN: 2212-4306 2212-4292

Año de publicación: 2022

Volumen: 50

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.FBIO.2022.102109 GOOGLE SCHOLAR