Publicacións nas que colabora con Lillian Bouçada de Barros (18)

2019

  1. Ingredientes naturais como agentes conservantes: aplicação em formulações nutracêuticas

    XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes

  2. Modelling and optimization of the extraction process of pigments from seaweed from the Galician coast

    XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes

  3. Optimización de la extracción de compuestos fenólicos a partir de 8 especies de algas comestibles de las costas de Galicia utilizando la metodología de superficie respuesta

    XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes

  4. Optimization of the Extraction Process to Obtain a Colorant Ingredient from Leaves of Ocimum basilicum var. Purpurascens

    Molecules, Vol. 24, Núm. 4

  5. Rubus ulmifolius Schott as a Novel Source of Food Colorant: Extraction optimization of coloring pigments and incorporation in a bakery product

    Molecules, Vol. 24, Núm. 11

  6. The use of seaweed in daily diets as a source of nutrients

    XXV Encontro Galego-Portugués de Química: 20 al 22 de noviembre de 2019, Edificio Cinc. Ciudad de la Cultura. Santiago de Compostela-Galicia (España). Libro de resúmenes