
MONSERRAT
MIGUEZ BERNARDEZ
TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Proxectos vixentes
Proxectos finalizados
2024
-
Mellora da sostenibilidade apícola mediante uso de novas tecnoloxías e a conservación da abella local (SOST-APICOLA)
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
ASESORAMENTO NOS PROGRAMAS DE CONTROL DE CALIDADE DA ANÁLISE SENSORIAL E NO PROCESO DE CERTIFICACIÓN
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
ANÁLISE PALINOLÓXICA DE MOSTRAS DE MEL DE ZAMORA RECOLLIDAS NO ANO 2024
OLGA ESCUREDO PEREZ
2022
-
INNOVACIÓN NO PROCESO PRODUTIVO PAR A UNHA APICULTURA SUSTENTABLE
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
Preservación de servicios de polinización atlánticos y control de la especie invasora Vespa Velutina
JOSEFA GARRIDO GONZALEZ
2021
-
Avaliación da carga alerxénica da atmosfera da cidade de Ourense
MARIA FERNANDEZ GONZALEZ
2020
-
EXXPERIMENTA EN FEMININO
MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ
-
IDENTIFICACIÓN DE MARCADORES ESPECÍFICOS PARA GARANTIR A CALIDADE E AUTENTICIDADE DO MEL DE GALICIA
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
DESENVOLVEMENTO DE PROCEDEMENTOS PARA A ANÁLISE SENSORIAL DO MEL
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
2019
-
DESENVOLVEMENTO TECNOLÓXICO DE PROCESOS PARA O SECTOR DA PATACA
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
-
ADECUACIÓN DA SISTEMÁTICA PARA A FORMACIÓN DE NOVOS CATADORES E CONTROL DE CALIDADE DO PANEL DE CONTADORES DE MEL DE GALICIA
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
2018
-
Biorrefineria de residuos vitivinícolas y cerveceros para la producción de bioasfalto y otras moléculas bioactivas de interés alimentario (bacteriocinas y biosurfactantes).
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZNELSON PEREZ GUERRA
-
NORMALIZACIÓN DA ÁNALISE SENSORIAL DO MEL
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
2017
-
ELABORACIÓN DE DOCUMENTACIÓN PARA ANÁLISE SENSORIAL DE MOSTRAS DE MEL
MARIA DEL CARMEN SEIJO COELLO
2007
2001
-
TRANSFORMACIÓN ARTÉSANAL DE CASTAÑAS, COGOMELOS E OUTROS PRODUCTOS
MONSERRAT MIGUEZ BERNARDEZ
-
TRANSFORMACIÓN ARTÉSANAL DE CASTAÑAS. SETAS E OUTROS PRODUCTOS
MONSERRAT MIGUEZ BERNARDEZ
1999
-
ANÁLISE DA COMPOSICIÓN DO CHOURIZO
MONSERRAT MIGUEZ BERNARDEZ
- PROGRAMA PROTERRA