
MONSERRAT
MIGUEZ BERNARDEZ
TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Departamento: Química analítica e alimentaria
Centro: Facultade de Ciencias
Campus: Ourense
Área: Nutrición e Bromatoloxía
Grupo de investigación: GISA/BV2 Grupo de Investigación en Sistemas Agroambientais (GISA)
Correo: mmiguez@uvigo.es
Doutora pola Universidade de Vigo coa tese Composición nutricional y evolución poscosecha de variedades de castañas gallegas 2000. Dirixida por Dr/a. Julia de la Montaña Miguélez, Dr/a. José Manuel García Queijeiro.
Especialidades predominantes (top 5)
Obtenidas a partir de las publicaciones help
Obtenidas a partir de las publicaciones
Las especialidades temáticas mostradas se han obtenido mediante la aplicación de modelos de inteligencia artificial, obtenidos como resultado del Proyecto Hércules.
Las especialidades temáticas mostradas se han obtenido mediante la aplicación de modelos de inteligencia artificial, obtenidos como resultado del Proyecto Hércules.