Sonia García Falcón-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (11)

2009

  1. Influence of major polyphenols on antioxidant activity in Mencía and Brancellao red wines

    Food Chemistry, Vol. 113, Núm. 1, pp. 53-60

  2. Pautas para a implantación do crédito europeo: programación docente da materia de Bromatoloxía

    Experiencias de innovación educativa na universidade (Vicerreitoría de Formación e Innovación Educativa), pp. 227-238

2007

  1. Determination of phenolic compounds in wines: Influence of bottle storage of young red wines on their evolution

    Food Chemistry, Vol. 105, Núm. 1, pp. 248-259

  2. Influence of grape variety, vine system and enological treatments on the colour stability of young red wines

    Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 2, pp. 601-606

  3. Pautas para a implantación do crédito europeo: programación docente da materia de Bromatoloxía

    Experiencias de innovación educativa na universidade (Vicerreitoría de Formación e Innovación Educativa), pp. 171-179

2004

  1. Adecuación del etiquetado de alimentos ecológicos a la normativa vigente en España

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 3, pp. 211-220

  2. Comparison of strategies for extraction of high molecular weight polycyclic aromatic hydrocarbons from drinking waters

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 23, pp. 6897-6903

  3. Strategies for the extraction of free and bound polycyclic aromatic hydrocarbons in run-off waters rich in organic matter

    Analytica Chimica Acta, Vol. 508, Núm. 2, pp. 177-183

2003

  1. Las marcas de calidad alimentaria en Europa y España

    Ciencia y tecnología alimentaria: Revista de la Asociación de Licenciados en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de Galicia, Vol. 4, Núm. 2, pp. 132-141