
MARIA DE LA CONCEPCION
PEREZ LAMELA
TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Proxectos vixentes
-
Unravelling the potential of the wheat microbiome for the development of healthier, more sustainable and resilient wheat-derived food & feed products
MARIA ROSA PEREZ GREGORIO, JESUS SIMAL GANDARA
-
Producción de extractos ricos en fibra, resveratrol y proantocianidinas a partir de semillas de uva con potencial antidiabético para la fortificación de harinas de trigo
JIANBO XIAO
-
Las macroalgas marinas como fuentes emergentes de xiloligosacáridos y estudio de sus efectos prebióticos
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
Proxectos finalizados
2024
-
Sustainable and cost-effective production process for the upcycling of olive, grape and nut by- roducts into 4 natural and healthy ingredients for nutraceutical and cosmetic applications
JESUS SIMAL GANDARA
-
Optimización da técnica de extracción por líquidos presurizados (PLE) para a obtención de extractos bioactivos de subprodutos de variedades de uva da comarca de Ourense
PAZ OTERO FUERTES
-
FORMACIÓN TEÓRICA-PRÁCTICA PARA A POSTA EN MARCHA DUN OBRADOIRO DE ELABORACIÓN DE CONSERVAS DE TOMATE NAS INSTALACIÓNS DA FUNDACIÓN MENELA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA, RAQUEL RIAL OTERO
2023
-
Crecemento económico e contaminación, unha aproximación dende a aprendizaxe automática
GONZALO ASTRAY DOPAZO, LUIS VELASCO MARTINEZ
2022
-
CURSO: CONSERVANDO FROITAS E VERDURAS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
-
AVALIACIÓN VARIOS INFORMES SOBRE CONSERVAS DE MOLUSCOS
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
2021
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
Transferencia y valorización de NANOtecnologías a PYMEs innovadoras de la Eurorregión (early adopters)
MARIA AFRICA GONZALEZ FERNANDEZ, MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ, HUMBERTO JAVIER MICHINEL ALVAREZ, CARLOS MOSQUERA NARTALLO, JORGE PEREZ JUSTE, JESUS SIMAL GANDARA
2020
-
Red cooperativa de investigación en el ámbito de polifenoles y sus aplicaciones industriales
JESUS SIMAL GANDARA
-
EXXPERIMENTA EN FEMININO
MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ
2019
-
OPTIMIZACIÓN DA FORMULACIÓN DUNHA BEBIDA PARA DEPORTISTAS ELABORADA CON AUGA DE MAR E ZUMO NATURAL DE LIMÓN (FASE I)
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
Mecanismos moleculares de cambios en las características sensoriales y funcionales de vinos tintos por acción de fungicidas anti-mildium, anti-oidio y antibotriticos.
RAQUEL RIAL OTERO, JESUS SIMAL GANDARA
2016
-
EVALUACIÓN DE LA CALIDAD AROMÁTICA Y POLIFENÓLICA DE UVAS Y VINOS PRODUCIDOS DE FORMA CONVENCIONAL Y ECOLÓGICA
BEATRIZ CANCHO GRANDE
-
INFORME AVALIACIÓN PROXECTO 396.831
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
2013
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ, LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO, JESUS SIMAL GANDARA
2012
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
2011
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
NOVA TECNOLOXÍA PARA UN LEITE DE ALTO VALOR NUTRITIVO E SENSORIAL CO FIN DE REVERTER O DESCENSO DA SÚA INXESTA NA POBOACIÒN DE 0 A 18 ANOS
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
DESENVOLVEMENTO DE ELABORADOS DE KIWI DE IV GAMA A PARTIR DE FROITOS DE DESTRÍO MEDIANTE ALTAS PRESIÓNS HIDROSTÁTICAS
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
2010
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
TECNOLOXÍAS EMERXENTES DE PROCESADO DE ALIMENTOS DE GALICIA (TEPAGA)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
APROVEITAMENTO E VALORACIÓN DO KIWI DE DESTRIO MEDIANTE OBTENCIÓN DE DOUS PRODUTOS DE ALTO VALOR ENGADIDO: AUGARDENTE E MARMELADA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
- CONSUMIR CON CIENCIA, COMER CON CONCIENCIA (DIVERCIENCIA)
-
DETERMINACIÓN DE ANTIBOTRÍTICOS EN UVAS PARA VINIFICACIÓN Y VINOS
JESUS SIMAL GANDARA
-
EFECTOS DOS FITOSANITARIOS NA CALIDADE ORGANOLÉPTICA DE VIÑOS GALEGOS
BEATRIZ CANCHO GRANDE
2009
2008
-
MODALIDADE NOVOS
JESUS SIMAL GANDARA
2007
2006
-
Avaliación da contaminación por pesticidas en augas de zonas de agricultura intensiva
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
-
CONTAMINACIÓN POR PESTICIDAS EN ZONAS DE AGRICULTURA INTENSIVA: PROCESOS DE TRANSPORTE E DEGRADACIÓN DE SOLOS E A SÚA RELACIÓN COS NIVEIS DE AUGA E OS TUBÉRCULOS PRODUCIDOS
JESUS SIMAL GANDARA
2005
2003
-
CONTROL DE CALIDADE E ASESORAMENTO TÉCNICO DE PRODUCTOS
LUIS ALFONSO RODRIGUEZ LOPEZ