Publicacións (51) Publicacións de MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA

2024

  1. Water quality indexes and water quality population perception in a rural area in Ecuador

    Water Practice and Technology, Vol. 19, Núm. 2, pp. 580-593

2023

  1. Green Technologies for Sustainable Food Production and Preservation: High-Pressure Processing

    Sustainable Food Science - A Comprehensive Approach: Volumes 1-4 (Elsevier), pp. V4-158-V4-183

  2. Mejora del sistema de gestión del agua para consumo humano en una población de Guinea Bissau

    REDAS: Revista de derecho, agua y sostenibilidad, Núm. 7

  3. Smoothies Marketed in Spain: Are They Complying with Labeling Legislation?

    Nutrients, Vol. 15, Núm. 20

  4. Universidad y sociedad: una experiencia con talleres elaborando una conserva

    Conference proceedings CIVINEDU 2023: 7th International Virtual Conference on Educational Research and Innovation September 20-21, 2023

2020

  1. Extraction, properties, and applications of bioactive compounds obtained from microalgae

    Current Pharmaceutical Design, Vol. 26, Núm. 16, pp. 1929-1950

2012

  1. Effect of model parameter variability on the uncertainty of refrigerated microbial shelf-life estimates

    Journal of Food Process Engineering, Vol. 35, Núm. 6, pp. 829-839

2009

  1. Características cromáticas de vinos tintos y blancos de Galicia

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  2. Improving food safety and quality by high-pressure processing

    Processing Effects on Safety and Quality of Foods (CRC Press), pp. 379-414