JUAN ANTONIO
CENTENO DOMINGUEZ
TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Proxectos finalizados
2019
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IMPLANTACIÓN DA ALIMENTACIÓN COCIÑADA CON BASE DE PRODUCTOS AGRO-SILVO-PASTORIS PARA O GANDO PORCINO
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2013
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MELLORA DA CALIDADE E DA TECNOLOXÍA DE ELABORACIÓN DE PRODUTOS CÁRNICOS CRU-CURADOS TRADICIONAIS
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
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OPTIMIZACIÓN TECNOLÓXICA PARA A VALORIZACIÓN E APROVEITAMENTO DE SUBPRODUTOS DO PEIXE ESPADA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
2012
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MEJORA DE LA CALIDAD Y DE LA TECNOLOGÍA DE ELABORACION DE PRODUCTOS CARNICOS CRUDO-CURADOS TRADICIONALES
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2011
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EFECTO DE LA UTILIZACIÓN DE CASTAÑA EN LA DIETA DE FINALIZACIÓN SOBRE LA CALIDAD DE LA CARNE DEL CERDO DE RAZA CELTA
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA