SIDONIA
MARTINEZ SUAREZ
TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Proxectos vixentes
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Red de Investigación e Innovación para el área alimentaria en la región transfronteriza
DAVID FERNANDEZ CALVIÑO
Proxectos finalizados
2024
2023
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ASISTENCIA TÉCNICA SOBRE O CONTIDO NUTRICIONAL DE DIFERENTES ESPECIES E VARIEDADES DE PLANTAS PRODUTORAS DE FRUTOS DE INTERESE TRÓFICO PARA OS OSOS PARDOS NA CORDILLEIRA CANTÁBRICA NO MARCO LIFE19/NAT/ES/000913 (OSOS CON FUTURO)"
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
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Profesionalización de la cadena de valor de la pesca extractiva de bajura y altura
DANIEL REY GARCIA
2022
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MELLORA DO PROCESO DE ELABORACIÓN DUNHA GALLETA DE PEIXE DOCE E A SÚA CARACTERIZACIÓN E ADAPTACIÓN DA MELLOR PALATABILIDADE AO VALOR NUTRICIONAL
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ
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DESENVOLVEMENTO DE NOVOS PRODUTOS A BASE DE CASTAÑA
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ
2021
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Atlantic Maritime Ecosystem Network
DANIEL REY GARCIA
2020
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EXXPERIMENTA EN FEMININO
MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ
2019
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IMPLANTACIÓN DA ALIMENTACIÓN COCIÑADA CON BASE DE PRODUCTOS AGRO-SILVO-PASTORIS PARA O GANDO PORCINO
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2018
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ANÁLISE DE AMINOÁCIDOS LIBRES E TOTAIS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
2017
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PARÁMETROS DE CALIDADE DO LIMÓN ECOLÓXICO CULTIVADO NA PARROQUIA DE PINZAS
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ
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CARACTERIZACIÓN QUÍMICA, FÍSICO-QUÍMICA E FÍSICA DE PASTA DE PEIXE OBTIDA A PARTIR DE SARDINELLA AURITA
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ
2013
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MELLORA DA CALIDADE E DA TECNOLOXÍA DE ELABORACIÓN DE PRODUTOS CÁRNICOS CRU-CURADOS TRADICIONAIS
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
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OPTIMIZACIÓN TECNOLÓXICA PARA A VALORIZACIÓN E APROVEITAMENTO DE SUBPRODUTOS DO PEIXE ESPADA
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
2012
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MEJORA DE LA CALIDAD Y DE LA TECNOLOGÍA DE ELABORACION DE PRODUCTOS CARNICOS CRUDO-CURADOS TRADICIONALES
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2011
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EFECTO DE LA UTILIZACIÓN DE CASTAÑA EN LA DIETA DE FINALIZACIÓN SOBRE LA CALIDAD DE LA CARNE DEL CERDO DE RAZA CELTA
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2010
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DESENVOLVEMENTO E ENSAIO DE CULTIVOS INICIADORES PROPIOS PARA EMBUTIDOS TRADICIONAIS GALEGOS
MARIA INMACULADA FRANCO MATILLA
2009
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Eventos deportivos en Ourense: evaluación del impacto socioeconómico y propuesta de actuación provincial
ANGEL ANTONIO BARAJAS ALONSO
2008
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MELLORA DA CALIDADE E DA TECNOLOXÍA DE ELABORACIÓN DOS EMBUTIDOS TRADICIONAIS DO NOROESTE DE ESPAÑA
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA
2007
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Antioxidantes Naturais en Brassicas spp.cultivadas en Galicia
SIDONIA MARTINEZ SUAREZ
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COFINANCIAMENTO (CONSOLIDADOS)
FRANCISCO JAVIER CARBALLO GARCIA