ANA MARIA
TORRADO AGRASAR
TITULAR DE UNIVERSIDADE - TEMPO COMPLETO
Proxectos vixentes
-
Las macroalgas marinas como fuentes emergentes de xiloligosacáridos y estudio de sus efectos prebióticos
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
Proxectos finalizados
2024
2023
-
VALORIZACIÓN DA NATA DE SORO MEDIANTE PRODUCIÓN DE MANTEIGA PREMIUM (FEADER 2021/023A)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
2022
-
La bioeconomía verde como inspiración para el diseño de un proceso de producción de biodiésel sin glicerol basado en biocatalizadores extremos y disolventes de diseño
FRANCISCO JAVIER DEIVE HERVA, MARIA ASUNCION LONGO GONZALEZ
- Divulga AQUIS
-
Producción dirigida de XOS para distintas aplicaciones alimentarias mediante tecnologías enzimáticas innovadoras
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
AVALIACIÓN VARIOS INFORMES SOBRE CONSERVAS DE MOLUSCOS
MARIA DE LA CONCEPCION PEREZ LAMELA
2021
-
ANÁLISE DAS PROTEINAS DUNHA MOSTRA DE ORIXE MICROBIANO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
OPTIMIZANDO A ARTE DE FACER QUEIXOS DAS DOP ARZÚA-ULLOA E QUEIXO TETILLA (DOPARTE)
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS E ALIMENTARIAS
JESUS SIMAL GANDARA
-
PURIFICACIÓN DAS ENZIMAS PRESENTES NUN POSTINCUBADO FÚNXICO
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
CARACTERIZACIÓN DAS ACTIVIDADES ENZIMÁTICAS PRESENTES NUN EXTRACTO PROTEICO SUMINISTRADO POR INL (ECF 2021/22258)
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL EN PRODUTOS LIDL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2020
-
EXXPERIMENTA EN FEMININO
MARIA DE LAS NIEVES LORENZO GONZALEZ
-
AGRUPACIÓN EXTRATÉXICA - CITACA
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
CARACTERIZACIÓN QUÍMICA DE MOSTRAS DUN PRODUTO ALIMENTARIO DESENVOLVIDO POR ISANATUR
CLARA FUCIÑOS GONZALEZ
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2019
-
ANÁLISE DE CARBOHIDRATOS E IMPUREZAS EN MOSTRAS DE HIDROLIZADOS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2018
-
Biorrefineria de residuos vitivinícolas y cerveceros para la producción de bioasfalto y otras moléculas bioactivas de interés alimentario (bacteriocinas y biosurfactantes).
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ, NELSON PEREZ GUERRA
-
ESTUDO DE VERIFICACIÓN E COMPROBACIÓN DO CONTIDO DE VAINILLA 100% NATURAL NOS PRODUTOS OBXECTO DESTE CONTRATO
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
ANÁLISE QUÍMICA DE MOSTRAS DE ORIXE VEXETAL
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2017
2016
2015
-
DEVELOPMENT AND HUMAN VALIDATION OF NEW HEALTHIER FOOD PRODUCTS USING LOW-COST FUNCTIONAL INGREDIENTS
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
2014
2013
-
INVESTIGACIÓNS AGRARIAS
JUAN CARLOS MEJUTO FERNANDEZ, LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO, JESUS SIMAL GANDARA
- Estudio da biodiversidade microbiana de fontes e lodos termais da provincia de Ourense mediante técnicas de bioloxía molecular
2012
-
PRODUCIÓN BIOTECNOLÓXICA DE ADITIVOS ALIMENTARIOS AROMATIZANTES E ANTIMICROBIANOS E POSTERIOR APLICACIÓN A INDUSTRIA CÁRNICA
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
2011
-
Avaliación do perfil de compostos volátiles responsables do aroma no aceite de oliva virxe producido na provincia de Ourense
CARMEN GONZALEZ BARREIRO
-
PRODUCIÓN DE PREBIÓTICOS SIMBIÓTICOS E VAINILLA A PARTIR DE SALVADO
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ANALISE SENSORIAL COMPARATIVO DE PRODUTOS CARNICOS A NIVEL ESTATAL
JESUS SIMAL GANDARA
2010
- Valorizacion de augas xeotermais da provincia de ourense: emprego en cultivos microbianos para a produccion de enzimas termofilicos de interese industrial
-
ADDED VALUE TO FRUIT RESIDUES (AVALFRUTIS)
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
OBTENCIÓN DUN PREPARADO LÁCTEO FUNCIONAL A PARTIR DOS SOROS DE QUEIXERÍA
MARIA LUISA RUA RODRIGUEZ
-
VALORIZAICÓN DE RESIDUOS VITIVINÍCOLAS PARA A PRODUCIÓN DE BIOSURFACTANTES E A BIORREMEDIACIÓN DE SOLOS CONTAMINADOS
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
2009
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE ÁCIDOS OMEGA 3
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
ESTUDO DE VIABILIDADE DA SÍNTESE ENZIMÁTICA DE DIHIDROXIACETONA
LORENZO MIGUEL PASTRANA CASTRO
-
III XORNADAS DOS INVESTIGADORES PARGA PONDAL E RAMÓN Y CAJAL DE GALICIA
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
GENERACIÓN BIOTECNOLOGICA DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS A PARTIR DE RESIDUOS AGROINDUSTIRALES CONTAMINANTES
JOSE MANUEL DOMINGUEZ GONZALEZ
2008
-
Valorización de lías de vinificación destiladas
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
-
VALORIZACIÓN DE LÍAS DE VINIFICACIÓN DESTILADAS
ANA MARIA TORRADO AGRASAR
2007
-
Xestión medioambiental de solos contaminados con hidrocarburos utilizando biosurfactantes
ANA BELEN MOLDES MENDUIÑA
2006
-
Revalorización de residuos vitivinícolas contaminantes para a xeración de aditivos alimentarios
ANA MARIA TORRADO AGRASAR