Publicacións (45) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1999

  1. A dynamic study of earthworm feeding ecology using stable isotopes

    Rapid Communications in Mass Spectrometry, Vol. 13, Núm. 13, pp. 1300-1304

  2. Analysis of grass pollen concentrations in the atmosphere of several spanish sities

    Polen, Núm. 10, pp. 127-136

  3. Aplicaciones del sistema MicroScan en alimentos: identificación del género salmonella

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 303, pp. 51-54

  4. Behavior of halogenated disinfection by-products in the water treatment plant of Barcelona, Spain

    Bulletin of Environmental Contamination and Toxicology, Vol. 63, Núm. 5, pp. 610-617

  5. Biochemical changes in Picon Bejes-Tresviso cheese, a Spanish blue- veined variety, during ripening

    Food Chemistry, Vol. 67, Núm. 4, pp. 415-421

  6. Biochemical characteristics of dry-cured lacon

    Food Chemistry, Vol. 67, Núm. 1, pp. 33-37

  7. Calidad higiénico sanitaria de mermeladas de manzana: Nuevas determinaciones microbiológicas no incluidas en la legislación alimentaria

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 304, pp. 121-126

  8. Characterization by numerical taxonomy and ribotyping of Vibrio splendidus biovar I and Vibrio scophthalmi strains associated with turbot cultures

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 86, Núm. 5, pp. 796-804

  9. Determination of m-Xylylenediamine in the official EU food simulant olive oil

    Chromatographia, Vol. 50, Núm. 7-8, pp. 453-456

  10. Disruptores endocrinos en la cuenca del río Llobregat: su determinación analítica y distribución geográfica

    Tecnología del agua, Núm. 193, pp. 57-70

  11. Ecophysiological approach in allelopathy

    Critical Reviews in Plant Sciences, Vol. 18, Núm. 5, pp. 577-608

  12. Effect of phenolic compounds on the germination of six weeds species

    Plant Growth Regulation, Vol. 28, Núm. 2, pp. 83-88

  13. Effects of natural leachates of Acacia dealbata link in Galicia (NW Spain)

    Botanical Bulletin of Academia Sinica, Vol. 40, Núm. 1, pp. 87-92

  14. Estudio bacteriológico de microorganismos en un balneario de la provincia de Ourense

    Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 14, Núm. 3, pp. 133-142

  15. Estudio de la supervivencia de distintos patógenos en agua termal y agua de rio

    Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 14, Núm. 2, pp. 71-81

  16. Estudio del sistema ARICPC-HACCP en una planta piloto de elaboración artesanal de helados

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 300, pp. 35-40

  17. Evaluation of the MicroScan system for identification of staphylococci

    Journal of Basic Microbiology, Vol. 39, Núm. 5-6, pp. 373-376

  18. Heat resistance of Bacillus cereus spores: Effects of milk constituents and stabilizing additives

    Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 4, pp. 410-413

  19. How milk type, coagulant, salting procedure and ripening time affect the profile of free amino acids in picante da beira baixa cheese

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 79, Núm. 4, pp. 611-618

  20. Hydrothermal processing of lignocellulosic materials

    Holz als Roh - und Werkstoff, Vol. 57, Núm. 3, pp. 191-202