Artigos (69) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2014

  1. A produción de enerxía eléctrica a partir da biomasa forestal primaria: Análise do caso galego

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 23, Núm. 2, pp. 91-112

  2. Alimentos kilométricos y gases de efecto invernadero: análisis del transporte de las importaciones de alimentos en el Estado español (1995-2007)

    Revista Iberoamericana de Economía Ecológica ( REVIBEC ), Vol. 22, pp. 1-16

  3. Allelopathic effects of Sonchus oleraceus L. on the germination and seedling growth of crop and weed species

    Acta Botanica Brasilica, Vol. 28, Núm. 3, pp. 408-416

  4. Ambient has become strained. Identification of acacia dealbata link volatiles interfering with germination and early growth of native species

    Journal of Chemical Ecology, Vol. 40, Núm. 9, pp. 1051-1061

  5. An analysis of differentiation strategies for Galician thermal centres

    Current Issues in Tourism, Vol. 17, Núm. 6, pp. 499-517

  6. Análisis Empírico de la Influencia de las Características de los Establecimientos Hoteleros en los Beneficios Percibidos de la Implantación de su Sistema de Gestión de la Calidad

    Revista de Economía, Sociedad, Turismo y Medio Ambiente: RESTMA, Núm. 16, pp. 9-33

  7. Análisis de la situación actual del termalismo en la provincia de Ourense

    Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 29, Núm. 2, pp. 209-209

  8. Aproximación ao perfil e ao comportamento do turista senior

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 23, Núm. 2, pp. 69-90

  9. Atmospheric pollutants in fog and rain events at the northwestern mountains of the Iberian Peninsula

    Science of the Total Environment, Vol. 497-498, pp. 188-199

  10. Chemical composition and antioxidant activity of sulphated polysaccharides extracted from Fucus vesiculosus using different hydrothermal processes

    Chemical Papers, Vol. 68, Núm. 2, pp. 203-209

  11. Cloning, expression, purification and characterization of an oligomeric His-tagged thermophilic esterase from Thermus thermophilus HB27

    Process Biochemistry, Vol. 49, Núm. 6, pp. 927-935

  12. Collective agency and collaborative governance in managing the commons: the case of 'A Serra do Galiñeiro' in Galicia, Spain

    Spanish journal of rural development, Vol. 5, Núm. 1, pp. 49-64

  13. Combined determination and confirmation of ethylenethiourea and propylenethiourea residues in fruits at low levels of detection

    Food Chemistry, Vol. 145, pp. 1002-1010

  14. Comprehensive identification of walnut polyphenols by liquid chromatography coupled to linear ion trap-Orbitrap mass spectrometry

    Food Chemistry, Vol. 152, pp. 340-348

  15. Cosmética termal y turismo termal: el caso de la comunidad autónoma de Galicia-España

    Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 29, Núm. 2, pp. 210-210

  16. Decontamination solutions for polychlorinated biphenyls (PCBs) in raw fish oils from environmentally contaminated sea fishes

    Science of the Total Environment, Vol. 468-469, pp. 1007-1013

  17. Dependence relationship between the critical quality factors and social impact

    RAE Revista de Administracao de Empresas, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1-14

  18. Determinant factors of senior tourists' length of stay

    Annals of Tourism Research, Vol. 49, pp. 19-32

  19. Development of Active and Nanotechnology-based Smart Edible Packaging Systems: Physical-chemical Characterization

    Food and Bioprocess Technology, Vol. 7, Núm. 5, pp. 1472-1482

  20. Effect of Salinity on Zinc uptake by Brassica juncea

    International Journal of Phytoremediation, Vol. 16, Núm. 7-8, pp. 704-718