Centro de investigación
CISPAC
Artigos (49) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2014
-
A produción de enerxía eléctrica a partir da biomasa forestal primaria: Análise do caso galego
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 23, Núm. 2, pp. 91-112
-
Alimentos kilométricos y gases de efecto invernadero: análisis del transporte de las importaciones de alimentos en el Estado español (1995-2007)
Revista Iberoamericana de Economía Ecológica ( REVIBEC ), Vol. 22, pp. 1-16
-
An analysis of differentiation strategies for Galician thermal centres
Current Issues in Tourism, Vol. 17, Núm. 6, pp. 499-517
-
Análisis Empírico de la Influencia de las Características de los Establecimientos Hoteleros en los Beneficios Percibidos de la Implantación de su Sistema de Gestión de la Calidad
Revista de Economía, Sociedad, Turismo y Medio Ambiente: RESTMA, Núm. 16, pp. 9-33
-
Análisis de la situación actual del termalismo en la provincia de Ourense
Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 29, Núm. 2, pp. 209-209
-
Aproximación ao perfil e ao comportamento do turista senior
Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 23, Núm. 2, pp. 69-90
-
Atmospheric pollutants in fog and rain events at the northwestern mountains of the Iberian Peninsula
Science of the Total Environment, Vol. 497-498, pp. 188-199
-
Collective agency and collaborative governance in managing the commons: the case of 'A Serra do Galiñeiro' in Galicia, Spain
Spanish journal of rural development, Vol. 5, Núm. 1, pp. 49-64
-
Combined determination and confirmation of ethylenethiourea and propylenethiourea residues in fruits at low levels of detection
Food Chemistry, Vol. 145, pp. 1002-1010
-
Comprehensive identification of walnut polyphenols by liquid chromatography coupled to linear ion trap-Orbitrap mass spectrometry
Food Chemistry, Vol. 152, pp. 340-348
-
Cosmética termal y turismo termal: el caso de la comunidad autónoma de Galicia-España
Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 29, Núm. 2, pp. 210-210
-
Decontamination solutions for polychlorinated biphenyls (PCBs) in raw fish oils from environmentally contaminated sea fishes
Science of the Total Environment, Vol. 468-469, pp. 1007-1013
-
Dependence relationship between the critical quality factors and social impact
RAE Revista de Administracao de Empresas, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1-14
-
Determinant factors of senior tourists' length of stay
Annals of Tourism Research, Vol. 49, pp. 19-32
-
Effect of beer marinades on formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled pork
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 12, pp. 2638-2643
-
Effect of two anti-fungal treatments (Metrafenone and boscalid plus kresoxim-methyl) applied to vines on the color and phenol profile of different red wines
Molecules, Vol. 19, Núm. 6, pp. 8093-8111
-
Effect on the aroma profile of graciano and tempranillo red wines of the application of two antifungal treatments onto vines
Molecules, Vol. 19, Núm. 8, pp. 12173-12193
-
El termalismo como herramienta promocional de la ciudad de Ourense
Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 29, Núm. 2, pp. 205-206
-
El turismo cinematográfico como tipología emergente del turismo cultural
Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 12, Núm. 1, pp. 159-171
-
Energy indicators for organic livestock production: A case study from Andalusia, Southern Spain
Agroecology and Sustainable Food Systems, Vol. 38, Núm. 3, pp. 317-335