Artigos (49) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

2014

  1. A produción de enerxía eléctrica a partir da biomasa forestal primaria: Análise do caso galego

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 23, Núm. 2, pp. 91-112

  2. Alimentos kilométricos y gases de efecto invernadero: análisis del transporte de las importaciones de alimentos en el Estado español (1995-2007)

    Revista Iberoamericana de Economía Ecológica ( REVIBEC ), Vol. 22, pp. 1-16

  3. An analysis of differentiation strategies for Galician thermal centres

    Current Issues in Tourism, Vol. 17, Núm. 6, pp. 499-517

  4. Análisis Empírico de la Influencia de las Características de los Establecimientos Hoteleros en los Beneficios Percibidos de la Implantación de su Sistema de Gestión de la Calidad

    Revista de Economía, Sociedad, Turismo y Medio Ambiente: RESTMA, Núm. 16, pp. 9-33

  5. Análisis de la situación actual del termalismo en la provincia de Ourense

    Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 29, Núm. 2, pp. 209-209

  6. Aproximación ao perfil e ao comportamento do turista senior

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 23, Núm. 2, pp. 69-90

  7. Atmospheric pollutants in fog and rain events at the northwestern mountains of the Iberian Peninsula

    Science of the Total Environment, Vol. 497-498, pp. 188-199

  8. Collective agency and collaborative governance in managing the commons: the case of 'A Serra do Galiñeiro' in Galicia, Spain

    Spanish journal of rural development, Vol. 5, Núm. 1, pp. 49-64

  9. Combined determination and confirmation of ethylenethiourea and propylenethiourea residues in fruits at low levels of detection

    Food Chemistry, Vol. 145, pp. 1002-1010

  10. Comprehensive identification of walnut polyphenols by liquid chromatography coupled to linear ion trap-Orbitrap mass spectrometry

    Food Chemistry, Vol. 152, pp. 340-348

  11. Cosmética termal y turismo termal: el caso de la comunidad autónoma de Galicia-España

    Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 29, Núm. 2, pp. 210-210

  12. Decontamination solutions for polychlorinated biphenyls (PCBs) in raw fish oils from environmentally contaminated sea fishes

    Science of the Total Environment, Vol. 468-469, pp. 1007-1013

  13. Dependence relationship between the critical quality factors and social impact

    RAE Revista de Administracao de Empresas, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1-14

  14. Determinant factors of senior tourists' length of stay

    Annals of Tourism Research, Vol. 49, pp. 19-32

  15. Effect of beer marinades on formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled pork

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 12, pp. 2638-2643

  16. Effect of two anti-fungal treatments (Metrafenone and boscalid plus kresoxim-methyl) applied to vines on the color and phenol profile of different red wines

    Molecules, Vol. 19, Núm. 6, pp. 8093-8111

  17. Effect on the aroma profile of graciano and tempranillo red wines of the application of two antifungal treatments onto vines

    Molecules, Vol. 19, Núm. 8, pp. 12173-12193

  18. El termalismo como herramienta promocional de la ciudad de Ourense

    Boletín de la Sociedad Española de Hidrología Médica, Vol. 29, Núm. 2, pp. 205-206

  19. El turismo cinematográfico como tipología emergente del turismo cultural

    Pasos: Revista de Turismo y Patrimonio Cultural, Vol. 12, Núm. 1, pp. 159-171

  20. Energy indicators for organic livestock production: A case study from Andalusia, Southern Spain

    Agroecology and Sustainable Food Systems, Vol. 38, Núm. 3, pp. 317-335