Agroecolox
Institute
Noemí
Cobas García
Publications by the researcher in collaboration with Noemí Cobas García (8)
2022
-
Amino acid profile and protein quality related to canning and storage of swordfish packed in different filling media
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 107
2021
-
Proximate composition, fatty acid profile and total amino acid contents in samples of the European eel (Anguilla anguilla) of different weights
International Journal of Gastronomy and Food Science, Vol. 25
-
Vitamin retention during the canning of swordfish (Xiphias gladius) with different filling media
Journal of Food Science, Vol. 86, Núm. 5, pp. 1704-1713
2020
-
Fatty acid profiles and lipid quality indices in canned European eels: Effects of processing steps, filling medium and storage
Food Research International, Vol. 136
2018
-
Motivación y enseñanza en tecnología de los alimentos: estrategia en una sesión práctica
Nuevos desafíos en la enseñanza superior (Educación), pp. 557-561
-
Seminarios, sesiones prácticas y visitas a industrias en la enseñanza de la tecnología de los alimentos
Nuevos desafíos en la enseñanza superior (Educación), pp. 635-639
2017
-
Perfil de ácidos grasos de la anguila europea (Anguilla anguilla) de diferentes pesos
La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]
2016
-
Pez espada: pesca, composición química y valor nutricional
Servizo de Publicacións