Instituto
Agroecolox
Publicacións (31) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1998
-
A critical review of the quality and safety of BADGE-based epoxy coatings for cans: Implications for legislation on epoxy coatings for food contact
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 38, Núm. 8, pp. 675-688
-
Adsorbent properties of red mud and its use for wastewater treatment
Water Research, Vol. 32, Núm. 4, pp. 1314-1322
-
Alteraciones y defectos de los quesos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 6, pp. 67-78
-
Climate change and Cognettia sphagnetorum: Effects on carbon dynamics in organic soils
Functional Ecology, Vol. 12, Núm. 4, pp. 528-535
-
Cognettia sphagnetorum (Enchytraeidae) and nutrient cycling in organic soils: A microcosm experiment
Applied Soil Ecology, Vol. 9, Núm. 1-3, pp. 289-294
-
Daily and seasonal variations of Alternaria and Cladosporium airborne spores in León (North-West, Spain)
Aerobiologia, Vol. 14, Núm. 2-3, pp. 215-220
-
Determination of Volatile Components in Fresh, Frozen, and Freeze-Dried Padrón-Type Peppers by Gas Chromatography-Mass Spectrometry Using Dynamic Headspace Sampling and Microwave Desorption
Journal of Chromatographic Science, Vol. 36, Núm. 12, pp. 583-588
-
Distribución y características palinológicas de las mieles de Eucalyptus gallegas
Botanica complutensis, Núm. 22, pp. 133-144
-
Efectividad de los "tratamientos térmicos" en diferentes tipos de leches
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 296, pp. 53-58
-
Effects of iron and organic matter on the porosity and structural stability of soil aggregates
Soil and Tillage Research, Vol. 46, Núm. 3-4, pp. 261-272
-
El cultivo ornamental de Olea europea como fuente de polen atmosférico: evidencias de dos localidades del NO Ibérico (Ourense y Vigo)
Polen, Núm. 9, pp. 43-50
-
Elevated CO2 affects field decomposition rate and palatability of tree leaf litter: Importance of changes in substrate quality
Soil Biology and Biochemistry, Vol. 30, Núm. 12, pp. 1565-1571
-
Flora microbiana asociada a distintos tipos de salchichas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 294, pp. 35-38
-
Global change, soil biodiversity, and nitrogen cycling in terrestrial ecosystems: three case studies
Global Change Biology, Vol. 4, Núm. 7, pp. 729-743
-
Hafnia alvei as an opportunistic pathogen causing mortality in brown trout, Salmo trutta L.
Journal of Fish Diseases, Vol. 21, Núm. 5, pp. 365-370
-
Influence of milk source and ripening time on free amino acid profile of Picante cheese
Food Control, Vol. 9, Núm. 4, pp. 187-194
-
Los quesos tradicionales de Castilla y León: estado actual de su conocimiento científico
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 290, pp. 55-64
-
Optimization of nutrient concentration for citric acid production by solid-state culture of Aspergillus niger on polyurethane foams
Enzyme and Microbial Technology, Vol. 23, Núm. 1-2, pp. 149-156
-
Palynological analysis of honeys from Portugal
Journal of Apicultural Research, Vol. 37, Núm. 4, pp. 247-254
-
Palynological characterization of honeys from Galicia (Northwest Spain)
Grana, Vol. 37, Núm. 5, pp. 285-292