Publicacións (31) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a

1998

  1. A critical review of the quality and safety of BADGE-based epoxy coatings for cans: Implications for legislation on epoxy coatings for food contact

    Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 38, Núm. 8, pp. 675-688

  2. Adsorbent properties of red mud and its use for wastewater treatment

    Water Research, Vol. 32, Núm. 4, pp. 1314-1322

  3. Alteraciones y defectos de los quesos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 6, pp. 67-78

  4. Climate change and Cognettia sphagnetorum: Effects on carbon dynamics in organic soils

    Functional Ecology, Vol. 12, Núm. 4, pp. 528-535

  5. Cognettia sphagnetorum (Enchytraeidae) and nutrient cycling in organic soils: A microcosm experiment

    Applied Soil Ecology, Vol. 9, Núm. 1-3, pp. 289-294

  6. Daily and seasonal variations of Alternaria and Cladosporium airborne spores in León (North-West, Spain)

    Aerobiologia, Vol. 14, Núm. 2-3, pp. 215-220

  7. Determination of Volatile Components in Fresh, Frozen, and Freeze-Dried Padrón-Type Peppers by Gas Chromatography-Mass Spectrometry Using Dynamic Headspace Sampling and Microwave Desorption

    Journal of Chromatographic Science, Vol. 36, Núm. 12, pp. 583-588

  8. Distribución y características palinológicas de las mieles de Eucalyptus gallegas

    Botanica complutensis, Núm. 22, pp. 133-144

  9. Efectividad de los "tratamientos térmicos" en diferentes tipos de leches

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 296, pp. 53-58

  10. Effects of iron and organic matter on the porosity and structural stability of soil aggregates

    Soil and Tillage Research, Vol. 46, Núm. 3-4, pp. 261-272

  11. El cultivo ornamental de Olea europea como fuente de polen atmosférico: evidencias de dos localidades del NO Ibérico (Ourense y Vigo)

    Polen, Núm. 9, pp. 43-50

  12. Elevated CO2 affects field decomposition rate and palatability of tree leaf litter: Importance of changes in substrate quality

    Soil Biology and Biochemistry, Vol. 30, Núm. 12, pp. 1565-1571

  13. Flora microbiana asociada a distintos tipos de salchichas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 294, pp. 35-38

  14. Global change, soil biodiversity, and nitrogen cycling in terrestrial ecosystems: three case studies

    Global Change Biology, Vol. 4, Núm. 7, pp. 729-743

  15. Hafnia alvei as an opportunistic pathogen causing mortality in brown trout, Salmo trutta L.

    Journal of Fish Diseases, Vol. 21, Núm. 5, pp. 365-370

  16. Influence of milk source and ripening time on free amino acid profile of Picante cheese

    Food Control, Vol. 9, Núm. 4, pp. 187-194

  17. Los quesos tradicionales de Castilla y León: estado actual de su conocimiento científico

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 290, pp. 55-64

  18. Optimization of nutrient concentration for citric acid production by solid-state culture of Aspergillus niger on polyurethane foams

    Enzyme and Microbial Technology, Vol. 23, Núm. 1-2, pp. 149-156

  19. Palynological analysis of honeys from Portugal

    Journal of Apicultural Research, Vol. 37, Núm. 4, pp. 247-254

  20. Palynological characterization of honeys from Galicia (Northwest Spain)

    Grana, Vol. 37, Núm. 5, pp. 285-292