Química analítica e alimentaria
Departamento
JULIA
CARBALLO RODRIGUEZ
PROFESOR/A CONTRATADO/A DOUTOR/A A T.C.
Publicacións nas que colabora con JULIA CARBALLO RODRIGUEZ (4)
2018
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Presentación del Grupo Interdisciplinar del Campus del Agua de la Universidad de Vigo “Investigación y Aplicación de Aguas y Aguas Termales”
Libro de actas del II Symposium Internacional de Termalismo y Calidad de Vida: Ourense (España), 20-21 de septiembre de 2017 : [STCV-II] (Universidade de Vigo), pp. 195-198
2017
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Importance and methods for the valorization of red raspberry, arbutus berry, black mulberry, blueberry and black currant
Agricultural Research Updates (Nova Science Publishers, Inc.), pp. 141-189
2009
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Development of a factorial design to study the effect of the major hemicellulosic sugars on the production of surface-active compounds by L. pentosus
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 19, pp. 9057-9062
2005
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Antimicrobial activity of nisin adsorbed to surfaces commonly used in the food industry
Journal of Food Protection, Vol. 68, Núm. 5, pp. 1012-1019